E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.041
ÇOOKK ÇOK SAĞOL CANIM BENİMMM SENİN KADAR OLAMAM BENNN YİRİM SENİİİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İNŞALLAH DOKTORUN SÖYLEDİĞİ GİBİ HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR UMARIMMM AMA ZORDA OLSA NAPALIMM ALLAH DEMEKKİİ BENİDE BÖYLE DENİYORR ... UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ÇOOKK ÇOK SAĞOL CANIM BENİMMM SENİN KADAR OLAMAM BENNN YİRİM SENİİİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İNŞALLAH DOKTORUN SÖYLEDİĞİ GİBİ HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR UMARIMMM AMA ZORDA OLSA NAPALIMM ALLAH DEMEKKİİ BENİDE BÖYLE DENİYORR ... UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben çıkyorum kızlar hepinize iyi akşamlar
dilaracım sende doktoruna gidiyorsun.. bi sağına soluna baktır bakemmmmmmmm neyin var neyin yokkkkkkk... Korkularla yüzleşirsek yeneriz...... arzunun dediklerine katılıyorummmm yemek yapmazsan evde yemek olmazzzz demi canım arkadaşımmmmmm... hadi bi cesaret bi yüreklenme görelim sendennnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arzucum herşey çok güzel olacak,,,,,,,, bak göreceksinnnnnn,,, hihoyyythihoyyyt
arzuşzemuszemus bence senin işler sular seller gibi gitçek bak görürsün benim 6.hissim kuvvetlidir
arzucum sabah gİdİŞİn kÖtÜ dÖnÜŞÜn muhteŞem olmuŞ
aferİm sana:) Çok bÜyÜk b,r sorunun yok allahtan aŞılamayA hemen geÇecekmİsİnİz pekİ
adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz
ArnavutGüzeli..............18 Mayıs................12 Haziran:icecream:
Rabbim sizii böylee yapsııın :CüvCüv: tez zamandaaa..son adetiniiz olsun inşallaaaah..bidaki adetiniiiz 9 ay olsun hihoyyytkaydirigubbakcemile2sositososito:sm_cool:zemuszemusdelikafadulden.....
CANIM NE KUSURU SEN İYİSİN YAAevet canım sabah bütün moralsizliğimi size yansıttımmkusura bakmayın ilk önce adet olmam lazım ki tahliller yapılacak artık ondan sonra nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum ama oyalamadan gerekeni yapıcaz dedii bu lafı bile duymak iyi geldi bana kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
CANIM NE KUSURU SEN İYİSİN YAA
CANIM PEKİ KANDAN GEBELİK TAHLİLİNE BAKTIMI DR ..BEN SENİN ADET OLDUĞUNU SANMIŞTIM KISS :uhm:
arzum süpersin ya...ben de bu ay yine Duphaston kullanıyom.
Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden
Bakalım kim önce hamile kalcak.Yarışalımmıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz
ArnavutGüzeli..............18 Mayıs..............12 Haziran
umutsuz......................27 Mayıs...............24 Haziran
Listemiz çoğalıyo ne güzel sırayla bakıcaz artık
[sıze="2"]arkadaşımın dr da randevusu vardı biraz sağlık problemleri var arkadaşımla dr dan sonra çarşıya çıktık annemlere hediyelik eşyalar aldım ...1 hafta sonra gidiyorum çok mutluyum [/sıze].nurcanım nasılsın.gittiniz mi hastaneye kötü bi durum yoktur inşallah
VALLAHİ BANADA ÖYLE GELİYORKİ BİZE MEMLEKTİMİZİN HAVASI YARIYACAK İNŞALLAH :CüvCüv: :CüvCüv::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben seninle yarışmammmm çünkü öyle hissediyorum kii bu ay sen birdahaki ayda arnavutumun hamilelik haberini kutlayacağız zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ben 15 gün sonra 1 aylığına ayvalığa gidicem eşim olmayacak yanımda yani çalışmalara ara vericez bana tatil iyi gelecek kedersizime memleket kokusu geldiğimiz ayda biz bombayı patlatıcaazz .. burda gebiş olmayan kalmayacakk allhın izniylee kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?