Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım arkadaşım inşallaaaah..sen git geel

kızlarrr nerdesınızzz kocıŞlerlee gezmelerdemısınızz evde keyıfmı yapıyorsunuuzzz ????

--------------------------------------------------------------------------------

adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz
ArnavutGüzeli..............18 Mayıs..............12 Haziran
umutsuz......................27 Mayıs...............24 Haziran
gulayyusuf...................25 mayıs................20 haziran

kızlar merhaba listeye ben de katılmak istedim inşallah hepimize hayırlı evlatlar getirir uğurlu listemiz

kizlarrr meraba nasilsiniz. biliomusunuz baska hicbir topikte burdaki muhabbet yok.

arzucum sevindim, kedersizin dayagi ise yaramis

canim sanada iyi yolculuklar. ins karnin dolu dönersin bize. yolcunun duasi kabuldür dua et nurcanimmmm

canim sanada iyi yolculuklar. Ins karnin dolu dönersin bize. Yolcunun duasi kabuldür dua et nurcanimmmm
[sıze="2"]canım benimm her zaman dua ediyorum hepinize, çocuk hasreti çeken herkese allahım hayırlı evlatlar nasip etsin[/sıze]

kızlar selam bugün yoktum evde geç geldik akşamda ,gözlerim kapanıyor bu saat oldu topiği okumadan yatamadım döktürmüşsünüz yine

sevimsu hoşgeldin
arzucum çok sevindim işallah sorunsuz hamile kalıcan allahın izniyle
dilara doktor öcü değil lütfen bu işi hızlandır.
yarında evde yokum geç girerim topiğe çok öpüyorum sizi allaha emanet olun.
Bu arada resmime güzel yorumlar yapan arkadaşlar çok teşekkürler...

Günaydın akide şekerleriimmmmmmmm siz akide şekerinden de tatlısınıııızz yerim hepinizia.s.a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydın herkese
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güaydın kızlarrrrrrrr Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ayşem nasılsınn ????
esrammm hoşgeldin ben sana yazamadımm özlettin kendinii işlerin bitmiş taşınmışsın güle güle otur canımmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
burda olmayan arkidişlerrr sizlerede günaydınnnn yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz
ArnavutGüzeli..............18 Mayıs..............12 Haziran
umutsuz......................27 Mayıs...............24 Haziran

evet
1.sırada............................... Destine ............................10 haziran
2.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
3.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
7. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
8.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
9.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
10.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

Günaydınnnnn polen güzellerii kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz bakalım bugünnn ınşallahh bugünlerde de güzel haberler alırız hamile haberleri opuyorumnanaktan

Günaydın arzucum...... iyiyim bi tanem sen nasılsınnnn.....

Nurcanım yolculuk var ha 1 hafta sonra güle güle git güle güle güzel haberlerle gelirsin inşallah.... herkese selam söyleeeeeeeeeeeeeee.... bizlere dua etmeyi unutma canım türbelere gittiğinde hepimizin adını söyle canım arkadaşımmmmmmmm..

Listeyi yaptımmmmmmmm Arnavutum 2.sırada sen varsınnnnnnn.... Gebiş olmaya hazırlan bakalımmmmmmmmmmmm :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydınnnnn polen güzellerii kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz bakalım bugünnn İnşallahh bugünlerde de güzel haberler alırız hamile haberleri opuyorumnanaktan

Günaydın sevda nehri,,, bugün destinanın günü bakalım inşallah hamiştir.............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayşe gulayyusuf ta listeye eklenecekti unutmuşsun onu lülülülülülü

Ay inşallahhh o listedeki herkes sırayla zamanı gelince adet olmadın göbişleri dolsunn :kedi: ne güzel olur yaa şenlik olur valla :sm_cool: :sm_cool:

Herkese günaydınn... maşallah keyifler yerinde... teşekkürler arzum hoşbuldum.. ama sen dün beni birazcık üzmüştün akşamki yazılarını okudum sevindim... inşallah bu liste uğurlu listemiz olur... bu arada kızlar ben bu ay yumurtlamadım..kaydirigubbakcemile3 çok kötü bir cümle tavuk gibiyiz valla.. bugün 16. günümdeyim ama ovulasyon testinde halen tek çizgi.. 11. gününde testi yaptım 2. çizgi silikti.. daha sonra silik olanda kayboldu... eşimde bana diyorki bende yapacam belki bende çift çizgi çıkar..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

[
[COLOR="Red"]evet
1.sırada............................... Destine ............................10 haziran
2.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
3.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
4.sırada................................Gulayyusuf.........................20 Haziran
5.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
6.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
7.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
8. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
9.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
10.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
11.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz
[/QUOTE][/COLOR]

gulayyusufda ekledimmmm

esramm günaydınnnn... tavuk gibi olduk vallahi:))))))))) üzülme tatlım,,, çalışmalara yatak jimnastiğine devam tamam mı,, eşimizi severek birlikte olalım çoçuk için değil,, önce kendimizi mutlu edelimmmmmmm yüce rabbim mutluluğumuza mutluluk katacak inşallah...... Adet düzenliğin yok demi kuzummmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım bu ay bende ovulasyon testi yapmıştım 1-2 dakika bekleyip atıyodum 15.günümde atmak için poşetine koymulştum unutmuşum zaman geçti baya sonra baktım renkler felan tam yerleşmiş 2.çizgide silik yani diğer zamanlarda hiç beklemeden attığım için bilmiyorum belkide daha erken yumurtlamıştım.Belki sende de öle olmuş olabilir yeterince bekledinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…