L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.081
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben seninle yarışmammmm çünkü öyle hissediyorum kii bu ay sen birdahaki ayda arnavutumun hamilelik haberini kutlayacağız zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ben 15 gün sonra 1 aylığına ayvalığa gidicem eşim olmayacak yanımda yani çalışmalara ara vericez bana tatil iyi gelecek kedersizime memleket kokusu geldiğimiz ayda biz bombayı patlatıcaazz .. burda gebiş olmayan kalmayacakk allhın izniylee kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
güünaydın herkese bugün bende tahlil sonuçlarımı doktora göstericem çok heyecanlıyım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: İLAHİ ARZU SABAH SABAH BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH DEMEK SEN BENİMLE YARIŞMASSIN ...YERİM KIZ SENİ..KORKTUN DEMİ BENDEN :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım korktum sendennn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
şaka bir yana bu ay senden çok ümitliyimm inşallahh hislerimde yanılmam canımm inşalllahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ARZUCUM SAĞOL CANIMINİÇİ AMA BEN PEK ÜMİTLİ DEİLİM ..BU AYDA DUPHASTON KULLANICAM.EYLÜL-EKİME İNŞALLAH ŞÖYLE GÜZEL Bİ TATİL YAPALIM.:))) BELKİ SONRA FIRSATIMIZ OLMAYABİLİR BİR KAÇ YIL:))),
SEN GİDİYORMUŞSUN OH GÜZELCE EGLEN DİNLEN
HATTA ANTALYAYADA GEL
SONRADA GELSİN BEBİŞLER DİYELİM:)))
TAKMAYALIM TAK DİYE DOĞURALIM:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlaar nasılsınıııız özledim yaa siziii,ben bugün gene yokuuum kayınvaldemlere misafir var oraya gidiyorum.kocişi görmeye geldim..öpüyoruum size iyi sohbetler gelince okuruuum hepisinii abartmayın ama bak gözlerim yoruluyooo.Arzuuuuuuuu resiim süpeeeerrr senin önünede bir bebek eklensiiiin süper oluur çuf çuuuuf oynarısnııızz inşallaaaah...
hepinize günaydınlar kızlarrrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arzucum dün yaptığın hatayı bugün telafi ediyorsun galiba şenlendirmişsin dopiği:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
kızlaar nasılsınıııız özledim yaa siziii,ben bugün gene yokuuum kayınvaldemlere misafir var oraya gidiyorum.kocişi görmeye geldim..öpüyoruum size iyi sohbetler gelince okuruuum hepisinii abartmayın ama bak gözlerim yoruluyooo.Arzuuuuuuuu resiim süpeeeerrr senin önünede bir bebek eklensiiiin süper oluur çuf çuuuuf oynarısnııızz inşallaaaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?