Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: İLAHİ ARZU SABAH SABAH BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH DEMEK SEN BENİMLE YARIŞMASSIN ...YERİM KIZ SENİ..KORKTUN DEMİ BENDEN :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızzzzlaaaar sayfalar yine uççmmuuşşşşş...öptüm yanacıklarınızdannnnzemuszemus

GÜnaydın Şekerparelerım hepınız yıne sÜpersınız.

güünaydın herkese bugün bende tahlil sonuçlarımı doktora göstericem çok heyecanlıyım

ıpekcım sanada gÜnaydın......
GÜzel haberlerını beklıyoruz..
Bızı merakta bırakma

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım korktum sendennn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
şaka bir yana bu ay senden çok ümitliyimm inşallahh hislerimde yanılmam canımm inşalllahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ARZUCUM SAĞOL CANIMINİÇİ AMA BEN PEK ÜMİTLİ DEİLİM ..BU AYDA DUPHASTON KULLANICAM.EYLÜL-EKİME İNŞALLAH ŞÖYLE GÜZEL Bİ TATİL YAPALIM.:))) BELKİ SONRA FIRSATIMIZ OLMAYABİLİR BİR KAÇ YIL:))),
SEN GİDİYORMUŞSUN OH GÜZELCE EGLEN DİNLEN
HATTA ANTALYAYADA GEL
SONRADA GELSİN BEBİŞLER DİYELİM:)))
TAKMAYALIM TAK DİYE DOĞURALIM:roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç belli olmaz canımm ummadığın anda gelsin süpriz yapsınn velegtt .
evet ben gidiyorum ama eşim olmadan ablamların yanına gidicem ağustos başındada eşim izin alabilirse zaten antalyada olucaz kısmetsee dün arnavutumlada konuştuk gelirsem yanınıza gelicem olmadı seneye bebekleri gezdircez beraberr bbiz antalyayı seviyoruzz 9 kişi gezicez dedimm epey curcuna olacak :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::gitme: :gitme: :gitme:

oooo kedersiz nurcanımm gelmişşş hoş gelmişşş sefalar getirmişşşş nasılsın canımmm bak ben ne dengesiz bi kadınımmmm dün nasıldımm bugün nasılımmmmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hepinize günaydınlar kızlarrrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arzucum dün yaptığın hatayı bugün telafi ediyorsun galiba şenlendirmişsin dopiği:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Destina kırmızılar geldimi canım inşallah gelmemiştir ne durumdasın

arzummm süpper olur ya bekliyorum canım...

bu arada fotoğrafın süper ya çok begendim.
valla 9 kişi kocaman bi topluluk olarak gezicez ohhh ne güzel kulağa çok hoş geliyokaydirigubbakcemile

kızlaar nasılsınıııız özledim yaa siziii,ben bugün gene yokuuum kayınvaldemlere misafir var oraya gidiyorum.kocişi görmeye geldim..öpüyoruum size iyi sohbetler gelince okuruuum hepisinii abartmayın ama bak gözlerim yoruluyooo.Arzuuuuuuuu resiim süpeeeerrr senin önünede bir bebek eklensiiiin süper oluur çuf çuuuuf oynarısnııızz inşallaaaah...

sibelim çok güzel bir laf etmiişsinTAKMIYALIM TAK DıYE DOĞURALIM çok hoşuma gitti :))

evet nurcanım dünkü hatasını bildiği için bugun
neşe dolu çıktı
işte bu ya böyle olalım zıpkın gibi hiç bi dert duramasın karşımızda

sen özledin ama ben seni hiç özlemedimlülülülülülülülülülülülü hergün msn de konuşuyoruz çünkükaydirigubbakcemile3

ya canım napıyımm baksana herkes bi sessizzz sakinnn canım sıkılıyo herhaldee sizden çıkarıyorum acısınııı bi yandan ütü yapıyorum bi yandan açtım müziği oynuyorumm bilgisayarıda koydum karşıma bi ütü bi yazııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

CAnimmm kolay gelsin sana ama sen bu günlerde bizi fazla eker oldun hatırlatırım
ÖSlüyos ama biz seni olmaski böle
yasık bize ösletme kendini ..
pasta börekleri fazla kaçırma:))))))))
öpüyorum seni hemde kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…