Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada ayşecim benim adet tarihi 26 mayıs 23 haziran ekleyebilirmisin

umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada………………………Everest……………………23 Haziran
7.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
8.Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
9.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
10.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
11.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

Ekledim everstim..... rabbim hepimizin bebişlerini göndersin, sağlıcakla inşallah

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aysefilizkol, durualya+, KEDERSıZ+, sevdanehri

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

hihoyyyt

OH OH OH listeyi bakın arkadaşlar bide bizimlisteyi akledim 26 hamile olurrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyte

ayŞecım er yada geÇ o lıstede hepımız olacaz ınŞallah

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

olcaksınızz tabiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:

Ya arkadaşlar ıstanbuldakiler neresindensiniz yakınmıyız bakalım birbirimize öle değil mi opuyorumnanaktan

Kızlar ıyı akŞamlar ben Çıkıyorum hepınızı ÖpÜyorum

durucum ınŞallah bı tanemmmmmmmmmm dualarınızı eksık etmeyınnnnnnnnnn

selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi

Son düzenleme:
sibelim çok güzel bir laf etmiişsinTAKMIYALIM TAK DİYE DOĞURALIM çok hoşuma gitti :))

yaa bu sööööööz süpeeeerr sibeliiim ağzınaa sağlııık.. bunu herzaman kullanalım BU TOPİĞİİİN BAŞLIĞIII BU OLSUUN ..alkisalkisalkis

selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi

yaaa geçmiş olsuun tatlıııım,gördünmü baak korkmana değmezmiiiiişkaydirigubbakcemile5 hadi inşallaaah hemen sonuç alırsııın..

nasıl tüplerinde ve rahminde bir sorun yoktur inşallaaaaah:dance:

Sevimsu kullanıcısından alıntı
selam kızlar

GEÇMıŞ OLSUN CANIM. ıNŞALLAH ıYıSıNDıR. SANIRIM BENDE YAKINDA RAHıM FıLMı ÇEKTıRECEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…