E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.161
aysefilizim öğretmen yazacakken öğretim görevlisi olmuş.Matematik öğretmeniyim.hatay poligondayım.sen nerdesin.bu arada mesleği nerden değiştirebilirim
.
ayşefiliz hangi dr.a gittin yada gidiyorsun.ben tatil dönüşü tekrar gidicemde karar veremiyorum
durummm sesin çıkmıyor iyimisinn sorun yok dimii ??
arzuum iyiyim işler yoğun yaww kafamçokkarıştı
kolay gelsin canım sakın çok yorma kendiniiiilmaz: :umursamaz: klava: bebişe dikkat et olurmuuu canımm kolay gelsin sanaaa :gitme: :gitme:
durualya sen tatillerin en güzeline çıktın yavrum 9 ayın tadını çıkar.bizde senin gibi olsakta tatile gidemesek ama nerdeeee..ah neredeee vah nerdeeee nerde yapacaz bebişi acaba ah nerede vah nerede...bak şarkı bilem yazıyom ona ama gelmiyo veled:teselli:
allahım arkadaşlarımın 9 ay tatile çıkmasını nasip eyle :CüvCüv::CüvCüv:AMİNNN:Saruboceq:eşim sen tatili unut diyoo doktorada değilmi diye sorup destek istiyoo doktorda yooooo kısıtlama yapmıcam ama şimdi değil dediii
yaa kızlarr şimdi sizler neler yapıyosunuz hiç bahsetmiyosunuz CADIARZU poleninizi yiyomusunuz, adaçayı yağı yapıyomusunuz, yumurta büyüsün diye incir yiyomusunuz ben bunları merak ediyorum :1rolleyes:
allahım arkadaşlarımın 9 ay tatile çıkmasını nasip eyle :CüvCüv::CüvCüv:AMİNNN:Saruboceq:eşim sen tatili unut diyoo doktorada değilmi diye sorup destek istiyoo doktorda yooooo kısıtlama yapmıcam ama şimdi değil dediii
yaa kızlarr şimdi sizler neler yapıyosunuz hiç bahsetmiyosunuz CADIARZU poleninizi yiyomusunuz, adaçayı yağı yapıyomusunuz, yumurta büyüsün diye incir yiyomusunuz ben bunları merak ediyorum :1rolleyes:
heçççç birini yapmıyom lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü saldım çayıra mevlam kayıraa :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: ben sadece adet olmak için dua ediyom bi olayım amaa soğan kürü falan yapıcam gerçi önümüzdeki hafta tatile gidiyorumm hiçbirini yapamam gelecek ay bütün kürleri yapıcamm botanik bahçe gibi olcak içimm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
benneyaptımkibenneyaptımki
durucum yazacağıma duducum demişim
durucum polene devam ediyorum soğan kürüde yapıyorum aynı zaman da cumartesi başladım, folicplus içiyordum onu bıraktım, fazla vitaminden vucudum şaşıracak diye düşündümmmm... benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
arzuumm ölüyom senin şu espriklerine:roflol::roflol::roflol: yapma dinlen doktor sana ilaç vermişti duphaston muydu o ilaç yumurta büyütmek içinmiydi acaba
yok canım benim fındık kadar bi yumurta var onu atsın diye ve adeti düzenlemek için yumurtalarıda uyarıcı özelliği olduğunu biliyorum ama benim kullanma amacım o değil en azından bu ay için :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?