Gİttİm gİttİm dİyorum gİdemİyorummmm
ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar
arnavut gÜzelİm İyİ akŞamlar
sevİmsu gÜzelİm İyİ akŞamlar
meyram İyİ akŞamlar
Sevimsu kullanıcısından alıntı
selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH İYİSİNDİR. SANIRIM BENDE YAKINDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEM
ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar
meyram İyİ akŞamlar
ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar
meyram İyİ akŞamlar
sağ tüp eğik ve azcık yapışıkmış
ama hamile kalmaya çokda engel değilmiş
sol tüp tamamen açık
ama en önemlisi rahim ağzı kapalı birdaha bakacak ayın 15 şinde eğer yine kapalıysa birdahaki ay yine bakılacak ve eğer yine kapalıysa aşılama olur dedi dr um
arnavutum canım çok sağol inan ben bugün çok büyük bir sitres attım herkese tavsiyem eğer bebek tedavisine başladıysanız hemen önce rahim filmi çektirin diyorum ben bu bana söylenenleri bilseydim şimdiye kadar çokdan aşılama yaptırırdım sanırım
sağ tüp eğik ve azcık yapışıkmış
ama hamile kalmaya çokda engel değilmiş
sol tüp tamamen açık
ama en önemlisi rahim ağzı kapalı birdaha bakacak ayın 15 şinde eğer yine kapalıysa birdahaki ay yine bakılacak ve eğer yine kapalıysa aşılama olur dedi dr um
arnavutum canım çok sağol inan ben bugün çok büyük bir sitres attım herkese tavsiyem eğer bebek tedavisine başladıysanız hemen önce rahim filmi çektirin diyorum ben bu bana söylenenleri bilseydim şimdiye kadar çokdan aşılama yaptırırdım sanırım
ben coktaaaaan cektirdimmm sengözlerimebaksanab
yaaa çok sevindiiim hiiiç bişeey yokmuuş ozamaaan.nolucak tüp eyik olması normaal o sorun değil dediğin gibiii.sol tüpün açıksa mutlaka ilişkiden sonra bacakları yukarı kaldırıyodukyaa yarım saat sonra cenin pozisyonuna yattığında bacaklarını karnına çekip sol tarafına yatıcaksın 2 saat. sende pre-seed alsanaa yardımcı olurr hem spermlerin yumurtaya ulaşmasınaa.
tamam rahmin komple kapalı olamaz çünkü verilen rahim filmi için sıvı nasıl geçtiyse spermlerde geçer onu kafana takma inşalah gidiceğin son kontrolde hiç birşey çıkmaaz.. tabi istersen aşılamayı da dene oda çok basit sonuçtaa..
evet tatlım inan benimde üstümden bir yük kalktı hep diyodum bu kız kafasına takıyo amaa çok gülücek sonra ben bunu için mi strese girmişim diyeekaydirigubbakcemile3 evet yaa keşke herkez yaptırsa bu yöntemi çok güzel birr tehşiz..sonuçta herkez yumurtalıklara yükleniyo e o sırada yumurtalık rezerveleri azalıyoo ama rahim filmi çekilse hep yapışıklık varsa hem rahimlerde anormalik varsa görülür ona göre tedavi olunur hemde hamile kalma olsaılığı daha çabuk gerçekleşir..çünkü tıkalı olan tüpler o sıvıda açılabiliyooo..hadi kızlaar biraz cesaretleninde şuu rahim filmini çektiriin gerçekten çok teşekür edersiniz sonraa bize :dance:
bende ankarada cektirdim, agri kesici vurmuslardi. benim apandisit ameliyatindan dolayi sag tüpüm yok. apandisitle birlikte tüpüde almislar. arada kaynamis gitmis :roflol:
saka bi tarafa almak zorunda kalmislar. o yüzden film cok agrili gecmisti. ama sol tüp acik elhamdülillah. bakalim ordan da cok nadir yumurtluom. en iyisi takip yaptirmak.
bende ankarada cektirdim, agri kesici vurmuslardi. benim apandisit ameliyatindan dolayi sag tüpüm yok. apandisitle birlikte tüpüde almislar. arada kaynamis gitmis :roflol:
saka bi tarafa almak zorunda kalmislar. o yüzden film cok agrili gecmisti. ama sol tüp acik elhamdülillah. bakalim ordan da cok nadir yumurtluom. en iyisi takip yaptirmak.
arnavut güzelimmm canim benim. insallah gelince olur. bekliyoruz. yapacak birsey yok zaten. seninde yakinda mis kokulu bir bebegin olacak, göreceksin. annesine benzesin de güzel olsun:)
birsey paylasiyim, ne kadar dogru bilmiyorum. o gece kim kimi daha cok severse ona benzermis bebek. yani kim daha cok zevk alirsa ona. bazen ayni babasina benzyen bebisleri görünce utaniyorum, demek ki diyorum :kedi:
selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi
geçmiş olsun canım bak bitti bu kadar işte ama benide çok korkutmuşlardı doğum sancısı gibi diye sonra çok kızmıştım hiçte acımıyormuş:sm_confused:selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?