Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım sen nasılsın

bende iyiyim canım.. bugün bir karar aldım.. bizim bu bebişler çok nazlıya birazda ben naz yapayım dedim.. artık arzu gibi yapıyorum ve saldım çayıra mevlam kayıra... artık herangi bir çaba sarfetmiyecem olacağı varsa olsun.. bu kezde sibelimin söz devreye geçiyor TAKMAYACAKSIN TAK DOĞURACAKSIN... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

nasılsınızzzz bakıyorum bugün çok pozitfsiniz ne güzel banada bulaştırın bu enerjiden bende istiyom bende istiyom bananemirmirmirmiryerimseniben

ben dün doktora gitmiştim tahlillerim geçen seneye göre daha iyi ama hala sınırın biraz üstünde
doktor önce iğne olmazsa sırasıyla aşılama ve tüp bebek öneriyorum dedi tüp bebek merkezine yönlendirdi cumartesi günü tüp bebek merkezine randevu aldım ön görüşme için

ipekcim hakkında hayırlısı inşallah çok uğraştırmadan tutar:CüvCüv:

ipekcim hakkında hayırlısı inşallah çok uğraştırmadan tutar:CüvCüv:

amin inşallah canım herşeyin hayırlısı bir arkadaşım üç yıl çocuk için uğraştı allah bir
evlat nasip etti ama şimdide göğüs kanseriyle mücadele ediyo herşeyin başı sağlık
allah bugünlerimizi aratmasın

kızlar dün bir öğrencimin daha 15 yaşında erkek arkdaşından hamile kalıp aldırdığını öğrendim gece uyuyamadım.sonra kendime kızdım illa bebek değilde sadece hayırlısını isticem rabbimden.ortalık çok kötü hele izmirde öğrencilere sahip çıkmak çok zor çok üzülüyorumm yaa...

günaydın arzucum doktora gitmişsin hayırlısı olsun tedaviye başlıycak olman ve moralinin yerinde olması çok güzel hangi doktora gidiyorsun?bende ilk defa gidicem ama bir türlü karar veremedim avrupa yakasında mı oturuyorsun belki yakınsa senin doktoruna giderim...

doktor güzeli işallah hayırlı haberlerle dönersin c.tesi...

hayırlısı olsun canım hiç bozma moralini rabbimin bir bildiği var ki kırmızılar geliyor

Ay çok kötü yaa o kızın ailesine üzüldüm valla :sinifsinif: bencede kızlar rabbim verecekse hayırlısını versin bize şu zamanda çocuk büyütmek gerçekten zor lmaz:

hoşgeldin canım sefalar getirdin işallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun:ecrin_bebek:

Evet kızlar istanbulda nereye gidiyosunuz hangi doktora birbirimize yararı olur belki opuyorumnanaktan

sevdanehri, ailesinin haberi yok işte bende kahroldum.elimden bişey gelmiyo sadece dua ediyorum öğrencilerime.çocuk büyütmek çok zor gerçekten rabbim güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

susuz yaz sağol kardeşim dediğin gibi takmıyorum artık bu kırmızıları demekki daha hayırlı zamanı gelmedi.AMA BıZ SEBEPLERı YERıNE GETıRMEYE DEVAM EDıCEZ TABı TATıL DÖNÜŞÜ DR. YOLU GÖRÜNÜYOR..

Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya..................:CüvCüv:

14-Sudennnaz..............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…