E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.261
iyiyim canım sen nasılsın
ipekcim hakkında hayırlısı inşallah çok uğraştırmadan tutar:CüvCüv:
kızlarr hepinizin yazdıklarını teker teker okudum hem bana moral oldunuz hemde kendime çok kızdımmm çokkk :mymeka: :mymeka: :mymeka:
akşam çok uyuyamadım sabah erken kalktım ve size yazdım sonradan pişman oldum ama iş işten geçti artıkk hepinize teker teker katılıyorum . Şeniz Şeniz moral çok önemli ama işte biliyorsunuz gün geliyor insan ümidini yitiriyor benim için biranlık duygu sonra geçi,yor ben yine toparlanıp kendime geliyorum beni biraz tanıdıysanız aslında çokta negatif biri olmadığımı anlamışsınızdır arada yapıyom işte böyle eşşeklikler :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
NEYSEE geldi geçtii sizi üzdüğüm için özür dilerimm ben bugün doktora gittimm ilk kez gittiğim bir doktordu ama oldukça ilgiliydi hoşuma gitti tavırları duphaston verdi adetin 3. günü sabahtan tekrar geleceksin tahliller yapalım yumurta takibine başlıyalım gerekirse aşılama yaparız dedi tedaviyle ilgili ilk kez birşeyler yapmaya başlıycaz anlaşılan .
dilaraa sanada iki çift laf edicem sakın kızma bana bak belki aynı duyguları paylaşıyoruz ama ben birşeyler yapmak için çabalıyorum sen doktorun nesinden korkuyosun ben onu anlamadım sen evde teşhisini koymuşsun zaten ilaçta yazabiliyormusun kendine :)) biranönce git canım doktora sigortanız yokmu eğer yoksada uygun doktorlarda var kadın aile sağlığı merkezleri var ücretsiz yani bu şekilde düşünerek sadece kafandaki acabaları fazlalaştırırsınn inan doktora gidince insan daha moralli oluyor çabalamadan bebek istemek çalışmadan maaş istemeye benziyor yemek yapmadan evde yemeğin oluyormuu hadi canımm sende biran evvel doktoruna git birlikte başlıyalım tedaviyee bakalım kim daha önce gebiş olcakk benimde yaşım çok küçük değil bende 28 yaşındayım zaman su gibi akıp gidiyorrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLARR İYİKİ VARSINIZZ İYİKİ BEN BURDAYIMMM Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Maşallaaaaaah
MUHABETLERİNİİİİİZ ARTSIIIN KIZLAAAR :dance:sizi böyle görmek çok güzeeel:1hug::içelim:..birbirinize yaptığınız destkler beni çok gururlandırıyooa.s kaydirigubbakcemile5.bu zamandaa böyle bir dostluk görülmeye değeer.ne mutlu banaa bu topikte buna vesile olduysaam:1closedeyes::teytey:.iyiki varsınııız gönül güzelleriiiiiiimzemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:..
Bende ayın 12'de hasta oluyorum.. cuma günüü
cumarteside doktordayım..:dance:
oooff ooooff geldİ benİm kırmızılar hİÇ gÜnÜnÜ ŞaŞırmıyo maŞallah..demekkİ daha hayırlı zamanı deĞİl dİye avutuyom kendİmİ ama kendİmİ bİ bıraksam akŞama kadar aĞlıcam..sİzlerle moral buluyorumm...
kızlar dün bir öğrencimin daha 15 yaşında erkek arkdaşından hamile kalıp aldırdığını öğrendim gece uyuyamadım.sonra kendime kızdım illa bebek değilde sadece hayırlısını isticem rabbimden.ortalık çok kötü hele izmirde öğrencilere sahip çıkmak çok zor çok üzülüyorumm yaa...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELİNİN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben
günaydın arzucum doktora gitmişsin hayırlısı olsun tedaviye başlıycak olman ve moralinin yerinde olması çok güzel hangi doktora gidiyorsun?bende ilk defa gidicem ama bir türlü karar veremedim avrupa yakasında mı oturuyorsun belki yakınsa senin doktoruna giderim...
Ya arkadaşlar İstanbuldakiler neresindensiniz yakınmıyız bakalım birbirimize öle değil mi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?