E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.281
susuz yaz sağol kardeşim dediğin gibi takmıyorum artık bu kırmızıları demekki daha hayırlı zamanı gelmedi.AMA BİZ SEBEPLERİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİCEZ TABİ TATİL DÖNÜŞÜ DR. YOLU GÖRÜNÜYOR..
:dance: Günaydıııııııııııııııııııııın canlarıııııııııııııım günaydıııııııııııııııııııın ANNE ADAYLARIM BENİİİİİİİİİİİİİM YEĞENLERİMİN GÜZEEEEEEEL ANNELERİİİİİİİİİİİİİ....zemuszemus NASILSINIIIIIIZ??
bENDE ÇOK İYİİM YARIN HASTA OLUCAAAM HERALDE HERYERİM AĞRIYO ,KASIKLARIM FALAN..ŞİMDİDE GEZMEYE GİDİYORUUUUM,DÖNÜNCEE KONUŞURUUUZZ.
LÜTFEN BENİİ HAMİLE VAR DİYE MÜJDELEYİN AMA TAMAMMIIII..:dance:
ben burdayım şekerimm günaydııııınnnnhihoyyyt
:dance: Günaydıııııııııııııııııııııın canlarıııııııııııııım günaydıııııııııııııııııııın ANNE ADAYLARIM BENİİİİİİİİİİİİİM YEĞENLERİMİN GÜZEEEEEEEL ANNELERİİİİİİİİİİİİİ....zemuszemus NASILSINIIIIIIZ??
bENDE ÇOK İYİİM YARIN HASTA OLUCAAAM HERALDE HERYERİM AĞRIYO ,KASIKLARIM FALAN..ŞİMDİDE GEZMEYE GİDİYORUUUUM,DÖNÜNCEE KONUŞURUUUZZ.
LÜTFEN BENİİ HAMİLE VAR DİYE MÜJDELEYİN AMA TAMAMMIIII..:dance:
kızlar dün bir öğrencimin daha 15 yaşında erkek arkdaşından hamile kalıp aldırdığını öğrendim gece uyuyamadım.sonra kendime kızdım illa bebek değilde sadece hayırlısını isticem rabbimden.ortalık çok kötü hele izmirde öğrencilere sahip çıkmak çok zor çok üzülüyorumm yaa...[/QUOT
15 yaşında bir öğrencinin böyle bir durumda olması ne kadar üzücü bir öğretmen olarak nasıl tuhaf duygular yaşamışsındır tabi anne babalara ve öğretmenlere çok iş düşüyor ne yazıkki artık toplum olarak bazı değerlerimizi yitirmeye başladığımız için böyle olaylar çok oluyor.İşallah o kızcağızda sizin gibi bilinçli öğretmenlerin desteği ile bir daha böyle bir durum yaşamaz onun içinde tramvatik bir durum ilerleyen hayatında çok sorunlar yaşayabilir Allah doğru yoldan ayırmasın cümlemizi canım...
selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi
bende iyiyim canım.. bugün bir karar aldım.. bizim bu bebişler çok nazlıya birazda ben naz yapayım dedim.. artık arzu gibi yapıyorum ve saldım çayıra mevlam kayıra... artık herangi bir çaba sarfetmiyecem olacağı varsa olsun.. bu kezde sibelimin söz devreye geçiyor TAKMAYACAKSIN TAK DOĞURACAKSIN... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün evdeyim ama topik boş kimsecikler yok mu yaaaaa
3 kullanıcı okuyor ve 1 misafir
susuz yaz + boncukconcuk + latsibel
Destİnacım yazını okudum Çoook ÜzÜldÜm
4yıl bende İlkÖĞretİmde ve meslek lİsesİnde sÖzleŞmelİ ÖĞretmenlİk yaptım.
Ama İnan artık bÖyle olaylara hİÇ ŞaŞırmıyoruz ..
İrtİca ,dİncİ, gerİcİ ,bÖlÜcÜ ,ÖcÜ dİyerek toplumu dİnden soĞuttuk.nÜfus cÜzdanımızda ne kadar İslam yazsada bİz mÜslÜmanız demeye korkar olduk.,
dİn olmayan yerde ahlaktan Çokda bahsetmek doĞru olmaz dİye dÜŞÜnÜyorum.Öyle bİ duruma geldİkkİ tv dİzİlerİnde bİle Çocuklardakİ cİnsellİĞİ hamİlelİĞİ Çok normal olarak gÖsterİyo...
BÜyÜk Şehİrde kız Çocuk yetİŞtİrmek ona gÖz kulak olabİlmek Çok zor....
Bunları dÜŞÜndÜkÇe İnanın Çok korkuyorum.
Onun İÇİnde herzaman allahım vatanına mİlletİne hayırlı baŞımızı ÖnÜmÜze eĞdİrmeyecek evlatlar nasİp et (amİn) dİye dua edİyorum
susuzyazım bu sessizlik hayra alamet demekki yakında bir hamilemiz çıkcakkk :teytey::teytey:
hadi inşallah dört gözle bekliyoruz...
Yasemincim nasılsın nasıl gidiyor yegenim yorumyormu seni?
susuzyazım bu sessizlik hayra alamet demekki yakında bir hamilemiz çıkcakkk :teytey::teytey:
ilk zamanlardan daha iyiyiz teyzesi Şenizopuyorumnanaktana.s.
senin doktor kontrolün ne zaman canım
Destİnacım yazını okudum Çoook ÜzÜldÜm
4yıl bende İlkÖĞretİmde ve meslek lİsesİnde sÖzleŞmelİ ÖĞretmenlİk yaptım.
Ama İnan artık bÖyle olaylara hİÇ ŞaŞırmıyoruz ..
İrtİca ,dİncİ, gerİcİ ,bÖlÜcÜ ,ÖcÜ dİyerek toplumu dİnden soĞuttuk.nÜfus cÜzdanımızda ne kadar İslam yazsada bİz mÜslÜmanız demeye korkar olduk.,
dİn olmayan yerde ahlaktan Çokda bahsetmek doĞru olmaz dİye dÜŞÜnÜyorum.Öyle bİ duruma geldİkkİ tv dİzİlerİnde bİle Çocuklardakİ cİnsellİĞİ hamİlelİĞİ Çok normal olarak gÖsterİyo...
BÜyÜk Şehİrde kız Çocuk yetİŞtİrmek ona gÖz kulak olabİlmek Çok zor....
Bunları dÜŞÜndÜkÇe İnanın Çok korkuyorum.
Onun İÇİnde herzaman allahım vatanına mİlletİne hayırlı baŞımızı ÖnÜmÜze eĞdİrmeyecek evlatlar nasİp et (amİn) dİye dua edİyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?