Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

destinacım gerçekten arkadaşın için çok üzüldüm.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli ve toplumada hayırlı evlatlar nasip etsin.. Evladın dünyaya gelmeside zor büyütmekte zor...

:dance: Günaydıııııııııııııııııııııın canlarıııııııııııııım günaydıııııııııııııııııııın ANNE ADAYLARIM BENİİİİİİİİİİİİİM YEĞENLERİMİN GÜZEEEEEEEL ANNELERİİİİİİİİİİİİİ....zemuszemus NASILSINIIIIIIZ??
bENDE ÇOK İYİİM YARIN HASTA OLUCAAAM HERALDE HERYERİM AĞRIYO ,KASIKLARIM FALAN..ŞİMDİDE GEZMEYE GİDİYORUUUUM,DÖNÜNCEE KONUŞURUUUZZ.
LÜTFEN BENİİ HAMİLE VAR DİYE MÜJDELEYİN AMA TAMAMMIIII..:dance:

Hoşgeldin derken hemen güle güle diyelim bari hemen gidiyosun :gitme: neyse bol bol gez valla bizim yerimizede canım kaydirigubbakcemile2 valla herkes listeye göre sırasını bekliyo yani bu aralar kimsenin zamanı değil :umursamaz: bakalım ayın 20 sinde gulayyusuf la ben kırmızılara yakalanıcakmıyız :kedi:

destinacım gerçekten arkadaşın için çok üzüldüm.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli ve toplumada hayırlı evlatlar nasip etsin.. Evladın dünyaya gelmeside zor büyütmekte zor...
esracım arkadaşım değilde öğrencim.o yüzden bu kadar üzüldüm yanımdaki çocuklar ne duruma düşüyorlar ve ben yardımcı olamıyorum.genç nesle helal haram anlatmak güzel ahlakı öğretmek çok zor..

iyiyiz anacım sen nassın a.s. bakıyom geziyon gez geeeezz hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün evdeyim ama topik boş kimsecikler yok mu yaaaaa
3 kullanıcı okuyor ve 1 misafir
susuz yaz + boncukconcuk + latsibel

Destınacım yazını okudum Çoook ÜzÜldÜm
4yıl bende ılkÖĞretımde ve meslek lısesınde sÖzleŞmelı ÖĞretmenlık yaptım.
Ama ınan artık bÖyle olaylara hıÇ ŞaŞırmıyoruz ..
ırtıca ,dıncı, gerıcı ,bÖlÜcÜ ,ÖcÜ dıyerek toplumu dınden soĞuttuk.nÜfus cÜzdanımızda ne kadar ıslam yazsada bız mÜslÜmanız demeye korkar olduk.,
dın olmayan yerde ahlaktan Çokda bahsetmek doĞru olmaz dıye dÜŞÜnÜyorum.Öyle bı duruma geldıkkı tv dızılerınde bıle Çocuklardakı cınsellıĞı hamılelıĞı Çok normal olarak gÖsterıyo...
BÜyÜk Şehırde kız Çocuk yetıŞtırmek ona gÖz kulak olabılmek Çok zor....
Bunları dÜŞÜndÜkÇe ınanın Çok korkuyorum.
Onun ıÇınde herzaman allahım vatanına mılletıne hayırlı baŞımızı ÖnÜmÜze eĞdırmeyecek evlatlar nasıp et (amın) dıye dua edıyorum

bugün evdeyim ama topik boş kimsecikler yok mu yaaaaa
3 kullanıcı okuyor ve 1 misafir
susuz yaz + boncukconcuk + latsibel

susuzyazım bu sessizlik hayra alamet demekki yakında bir hamilemiz çıkcakkk :teytey::teytey:

canım yazdıklarına katılıyorum çok doğru artık öyle bir zamandayızki nasıl çocuk yetiştirecez diye düşünüyoruz ALLAHIM herkese vatana, millete, ailesine, hayırlı bir evlat nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

durucum nasılsın bebiş nasıl sıcaklarda dikkat et bol bol sıvı tüket :içelim::icecream:

ilk zamanlardan daha iyiyiz teyzesi Şenizopuyorumnanaktana.s.
senin doktor kontrolün ne zaman canım

OOH OH ÇOK İYİ İYİ BAK ANNECİ NE İSTERSE CANI VER ONA YESİN Kİ BÜYÜSÜN MERCİMEMİZ...

CANIM BU AYDA DUPHASTON KULLANCAM CUMARTESİ BAŞLİCAM ALMAYA
HAMİLE KALMASAM ADETİİN 3.GÜNÜ YİNE BAKTIRCAZ PITIRCIGA ARTIK..ODA ALIŞTI ESKİSİ KADAR GERİLMİYO :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sibelcim bu yazıdıklarına okadar çok katılıyorumki.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…