L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.321
aysefilizkol+, durualya+, iipekkk, nefret, sevdanehri, susuz yaz, _arzu_+
canım arkadaşlarım benim mesai bitti şimdi evdeki mesaiye yetişeyim ...zemuszemus
öpüyorum sizi iyi akşamlar
canım arkadaşlarım benim mesai bitti şimdi evdeki mesaiye yetişeyim ...zemuszemus
kızlar bende 5 te çıkıyorum görüşürüz akide şekerlerim beniiimmmma.s.
kızlar bende 5 te çıkıyorum görüşürüz akide şekerlerim beniiimmmma.s.
amin canım Allah hem sağlıkla doğurmayı hemde sağlıkla başında durup büyüdüğünü görmeyi nasip etsinamin inşallah canım herşeyin hayırlısı bir arkadaşım üç yıl çocuk için uğraştı allah bir
evlat nasip etti ama şimdide göğüs kanseriyle mücadele ediyo herşeyin başı sağlık
allah bugünlerimizi aratmasın
bende bu konuda çok korkuyorum napcaz bilmiyorum Allah kızlarımıza akıl versin özellikle ben izmirden çok korktum istanbul bu kadar değildi burada duyduklarıma inanamıyorumkızlar dün bir öğrencimin daha 15 yaşında erkek arkdaşından hamile kalıp aldırdığını öğrendim gece uyuyamadım.sonra kendime kızdım illa bebek değilde sadece hayırlısını isticem rabbimden.ortalık çok kötü hele izmirde öğrencilere sahip çıkmak çok zor çok üzülüyorumm yaa...
bu sıcakta kırmızılardan nefret ediyorum bu yaz bari ara versek burasıda çok sıcak antalyayı düşünemiyorum bilecanım beniim geldiim bilee baaaak..anaacım ölüyoduuum vallahaa bayılıcaktııım.nasıl sıcak burasıı tarifini yapamıyoruuum.sankii fön makinesi tutuyolar yüzüneeee..asvaltta terliklerimiz yapışıyooo düşüünüün..
inşallaah kırmızılar gelmezde müjdeli haberini alırııııızkaydirigubbakcemile2:dance:
ayşecik hoşgeldin gözükmedin canım
Merhaba hanımlar
Maşallah ne kadar da çok hamile olmuş .uzaktan takip ediyorum arada sizleri ama 15 kişi görünce baya şaşırdım.
Allah dahada arttırsın hayırlısıyla.İsteyen herkese hayırlıııı,sağlıklııı,uzun ömürlü,güzel ahlaklı,ailesine vatanına milletine faydalı emanetler nasip etsin ..Dualarınız kabul olsun
:1hug: allah razııı olsuuun canıııım teşekürederiiiiiiim.inşallaaah senin ağzından rabbimin kulağınaa tez vakit sevindirsin bizii ve tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan anne adaylarınadaa:CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.
:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:
:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?