Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin pıtırcığını kocan yesiiiiiin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay en gülüyorum bu pıtırcığaa ..benimkide PİKİ memnun olduuk sayın saygıdeğeer pıtırcık hanııım..sen bu ay tutturabilirsin vallaa.BEN SANA DİYORUM DUPHASTON HAMİLE KALMAN İÇİN YARDIMCI OLUYOO ONA GÖREEE HAZIRLIKLI OL KARNINA MİSAFİİİİİR GELEBİLİİİİİRR.. :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Memnun olduk PİKİ hanım...Nasılsın bakalım iyileştiniz artık demi...
hadi bakalım inşallah misafire kapımız açık kaydirigubbakcemile3

NİHAYEET BULABİLDİİM KIIIIZkaydirigubbakcemile3 başıma güneş geçtiii...çarşıyo gezdiik bide perşembeye uğradıııık neler aldım gene neleer.kocam boşayacaak..kaydirigubbakcemile3 biliyomusun hani sütyenler bozulmasın diye top gibi bişey var makineye sokuyosun işte ben ondan alıcaktım geçen internetten 30 tl'ye anaam pazara getirmişler hemde 5 tl yeee düşüün ..süper yaa kaç tane sütyenimi atım hep o yüzdeen..kaydirigubbakcemile3

ohh valla ne güzel neden benim yanımada ugramadın kimseler yoktu bugun ofiste....
bol köpüklü bir türk kahvesi yapardım sana...
güle güle kullan sütyen topunu.....yine bensiz gittin demi Perşembeye....
bi kısmet olmadı şu perşembe pazarına gitmeye.gerci pazara senle gitmek lazım ben hep elim boş dönerim...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aysefilizkol+, durualya+, iipekkk, nefret, sevdanehri, susuz yaz, _arzu_+

canım arkadaşlarım benim mesai bitti şimdi evdeki mesaiye yetişeyim ...zemuszemus
öpüyorum sizi iyi akşamlar

canım arkadaşlarım benim mesai bitti şimdi evdeki mesaiye yetişeyim ...zemuszemus

kızlar bende 5 te çıkıyorum görüşürüz akide şekerlerim beniiimmmma.s.

canım iyi akşamlar sevgiyle kalzemuszemus

Memnun olduk PİKİ hanım...Nasılsın bakalım iyileştiniz artık demi...
hadi bakalım inşallah misafire kapımız açık kaydirigubbakcemile3

ohh valla ne güzel neden benim yanımada ugramadın kimseler yoktu bugun ofiste....
bol köpüklü bir türk kahvesi yapardım sana...
güle güle kullan sütyen topunu.....yine bensiz gittin demi Perşembeye....
bi kısmet olmadı şu perşembe pazarına gitmeye.gerci pazara senle gitmek lazım ben hep elim boş dönerim...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 iyileştiim PITIRCIK çok şüküür yarın genee kanamam var onuda bir atlatayım sonrası allah kerim..:Saruboceq: :lepi:
inşallaaaaah misafiri yerim been bi gelsiin zateeen.:ecrin_bebek:zemuszemus

yaa vallamııı yanlızdın demeeeek:sinifsinif: ya halam vardı bide yanımdaa,oda bişeyler bakıcaktıı..bizim memleketten gelenler var bu aç içindee kısmetsee hazırlık yapıyoruz işte:dance: çok heycanlıyıııız..ben zaten 15 gün buraya uğrayamam bilee:umursamaz:..
ooofff kahve demeee yaaa nasıl yorgunuum ,eşimide gönderdim spora kimsecikler yoook:umursamaz:kahve yapanım yoook:umursamaz:
tatlım senden bir haber çıkmayınca bende işin var diye seni heveslendirmek istemiyorum iştesin yaa..yoksa sen bana söylee mesela haftaya gene gitmem gerekiceek ,ozamanda beraber gideriiiz haa ne dirsiiiin???opuyorumnanaktan:1rolleyes:evet ilk defa gidiceğin için zor olur sen benle giiitt sakın yanlız gidim demeee...sengözlerimebaksanab

tamam tatlım hadii evden görüşürüüüüz öptüm snei dikatli ol..kaydirigubbakcemile5

kızlar bende 5 te çıkıyorum görüşürüz akide şekerlerim beniiimmmma.s.

tamaam duruum sende dikkattli ol ..görüşürüüüz.git evde dinleen güzelceeezemuszemus ama bizi yanlız bırakmayın geneelmaz:

amin canım Allah hem sağlıkla doğurmayı hemde sağlıkla başında durup büyüdüğünü görmeyi nasip etsin
bende bu konuda çok korkuyorum napcaz bilmiyorum Allah kızlarımıza akıl versin özellikle ben izmirden çok korktum istanbul bu kadar değildi burada duyduklarıma inanamıyorum
bu sıcakta kırmızılardan nefret ediyorum bu yaz bari ara versek burasıda çok sıcak antalyayı düşünemiyorum bile

Merhaba hanımlar
Maşallah ne kadar da çok hamile olmuş .uzaktan takip ediyorum arada sizleri ama 15 kişi görünce baya şaşırdım.
Allah dahada arttırsın hayırlısıyla.ısteyen herkese hayırlıııı,sağlıklııı,uzun ömürlü,güzel ahlaklı,ailesine vatanına milletine faydalı emanetler nasip etsin ..Dualarınız kabul olsun

:1hug: allah razııı olsuuun canıııım teşekürederiiiiiiim.inşallaaah senin ağzından rabbimin kulağınaa tez vakit sevindirsin bizii ve tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan anne adaylarınadaa:CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.

ben çıkıyorum.. iyi akşamlar arkadaşlar..
kedersizimde bugün hiç görünmedi merak ettim yav..:1shok:

amiiinn aminnn :Saruboceq:dualarım her gün böyle ve birgün kabul olacak biliyorum .ve bizlere sabırda diliyorum hep dayanma gücüde versin mevlammm:Saruboceq:
a.s.

:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:

KİMSE YOKMUUUU NERDE GEZİYONUZ BEEE :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

YAAAA SEN DELİMİSNNNNNNN ALLAH AŞKINAAA YAPMA NOLURRR klava: klava: klava: ÖYLE DÜŞÜNMEE SAKINN ALLAHIM SANA DA VERECEKK SENDE GURURLANACAKSINN O İNSAN BİLE DİYEMEDİĞİN KİŞİYE ALLAH BEBEĞİNİ BAĞIŞLASINN CANIM BENİM ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DENERR SENDE BUNLARI ASLINDA ÇOK İYİ BİLİYORSUN AMA HORMONLAR DENGESİZLEŞTİ SENİN VE ÇOKTA HAKLISIN ASLINDA TEPKİLERİNDE HANGİMİZ SENİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORUZ Kİİ AMA MECBUREN KENDİMİZİ TOPARLIYORUZZ ÇOK AZ KALDI BİTANEMM ÇOK AZ KALDII BİRAZ DAHA SABIR İSYAN ETMEK YOKK SAKIN GÜLÜM OLURMUUU İSYAN ETMEK YOKK :gitme: :gitme: :gitme:

canım yaaa üzülme desemde bu konuya alışana kadar sen üzüleceksin bir şeyi değiştiremiyorsan elindeki ile mutlu ol diye bir söz var seni seven seninde sevdiğin bir kocan ve çok mutlu bir evliliğin var o kişi zaten evliliğindede mutlu değilmiş onun sevinçleri hep kısa süreli olur takma kafana lmaz:ayrıca senin bir sorunun yokki içindekiler temizlenip yollar açılınca sen hamilesin az kaldı sabır:CüvCüv:

sunammmmmm sennn en yakn zamanda anne olcan inşşşşşşşşş.... arzummm sende hepimzde olcaz kızlarrrrr hepmzz gelsn bebelerrr hahaha ben yine sapıttım:):icecream:

arnavutum güzelim canııımmm şu an hormonların depreşiyo yine güzelim azcık sabır alnımızda kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz isyan etme olurmu hadi güzelim toparlan az kaldı halay çekcez burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…