D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.721
evet canım şen dullar olarak tatil yapıcaz bu yıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 eşim izin alamayacak herhaldee öyle gözüküyorr onunlada ramazan bayramında giderizz zaten artık yaza geliyor zemuszemus siz gidecekmisiniz biryerlere yoksa doğurayımda seneyemi giderim diyorsunn :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
iyi olmaya calişiyorum canım.sıcaklar iyice arttı dayanamıyom.sürekli uyku basıyor.
ehh işte canım.hiçbirşey yiyesim gelmiyo yaa ii cene kesildim yemeklerden.sabahtan akşama kadar kalkmadan yatsam yatarım.önceden asla gündüzleri ben yatmazdım eşimde sen neden yatıyosun dr soralım diyor.bende olurmuş böle hamilelikte diyorum.o zman yandın dio.sonlarına doğru nolacak o zman diyo yazık.bebek de ii bakalım.senin bebiş nasil ii mi oda.
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl
al bendende o kadar bende hep yatıyorum ama işte olmuyor tabiii -tatlicadiarzu-
napcaz kız 7 ay daha biz.ben bi deri bi kemik kalırım herhalde.hap içmektende bööööö geldi iyice usandım.zaten normaldede bir yerim dökülse bile hap içmezdim.şimdi gelde içme.
kızlar ben çıkıyorum benim biraz işim var işleri halledince tekrar girerim görüşürüz
napcaz kız 7 ay daha biz.ben bi deri bi kemik kalırım herhalde.hap içmektende bööööö geldi iyice usandım.zaten normaldede bir yerim dökülse bile hap içmezdim.şimdi gelde içme.
bu şikayetleriniz en fazla 2 ay daha devam edecek tecrübeli değilim ama hep öyle derler sonra offf çok yiyorumm nasıl vercezz bu kiloları diye konuşmayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın hafta sonu kardeşim geldi gezdik giremedim topiğe şimdide arkadaşıma kahvaltıya gidicem gitmeden yazıyım dedim kedersiz canım bütün evliliklerde olduğu gibi ufak bir düello yaşamışsın kocanla, olur böle şeyler evliliğin tadı tuzu :mymeka:, arzu inşallah kan tahlilinde hamile çıkarsın ben senin albümü neden göremiyorum,zemuszemuszemuszemus durucum senin yaşadığın herşey normal ben 15 günde 8 kilo verdim, 15 gün sürekli yattım hiç kalkamadım 3 ay sabret sonra geçiyo bazı durumlar hariç mesela 9 ay boyunca arabada giderken çıkarmaya devam ettim ama bebeğe hiç bir zararı yok arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o sürekli yiyordu midesi bulanmıyordu ben yiyemiyordum benim bebek heralde 2 kilo doğar diyordum ama ikimizinde bebeği 3.300 kilo doğdu yani senin yemenle pek alakası yok yalnız çok meyve ye özellikle çilek çocuk zeki olur:CüvCüv::uhm:malüm ileride sbs sınavları oluyor şimdiden geleceğe yatırım:hooray:
canım beniiiiim inşalllaah tatlıım inşallaaaaaah..bende aynen öyle düşünüyorum.. SİBELİM,ARZUM VE UMUTSUZUM yoldaa.çifte bayram yapıcaz gibime geliyoo az kaldııı:dance: :dance: :teytey: :teytey:
kızlar ben iğneme başladım lütfen dua ediiin .HAYIRLISI OLSUN,SAĞLIKLI OLSUUUN BİTANEE OLSUUUN lütfeeeeeen:Saruboceq::gitme:
herkese günaydın hafta sonu kardeşim geldi gezdik giremedim topiğe şimdide arkadaşıma kahvaltıya gidicem gitmeden yazıyım dedim kedersiz canım bütün evliliklerde olduğu gibi ufak bir düello yaşamışsın kocanla, olur böle şeyler evliliğin tadı tuzu :mymeka:, arzu inşallah kan tahlilinde hamile çıkarsın ben senin albümü neden göremiyorum,zemuszemuszemuszemus durucum senin yaşadığın herşey normal ben 15 günde 8 kilo verdim, 15 gün sürekli yattım hiç kalkamadım 3 ay sabret sonra geçiyo bazı durumlar hariç mesela 9 ay boyunca arabada giderken çıkarmaya devam ettim ama bebeğe hiç bir zararı yok arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o sürekli yiyordu midesi bulanmıyordu ben yiyemiyordum benim bebek heralde 2 kilo doğar diyordum ama ikimizinde bebeği 3.300 kilo doğdu yani senin yemenle pek alakası yok yalnız çok meyve ye özellikle çilek çocuk zeki olur:CüvCüv::uhm:malüm ileride sbs sınavları oluyor şimdiden geleceğe yatırım:hooray:
günaydın kızlar mutlu ve sağlıklı haftalar herkese nasılsınız bakalım?
sayfaları okurken herkes kaçmış ya sibel hariç
bugün çok işim var evi b.. götürüyor temizlik yapmam lazım ama canım hiç istemiyor mafoldumben
arkadaşlar herkese günaydın
malum iş yerindeyim o yüzden daha erken yazamadım nasılsınız bakalım
?
kızlar ben temizliğe girişiyorum çevrimiçi olcam arada gelir okurum yazdıklarınızı görüşürüz
canıımm bak yağmur yağmadı camlar temiz kaldı yorma kendini dinlen canım amannn boşverrrrrr
güzelim selam demek hep yattın haftasonu herkesin bünyesi farklı tabi kimi hafif geçiriyor kimide hep yatıyor aman sağlıklı doğsunda varsın yatarsın 9 ay nolcak canım.
hep aman boşver dedim zaten ama gerçekten temizlik acil yapmam lazım daha erteleyemem ben çok ehli keyifimdir mirmirmirmir yormam canım kenidimi
canıımm bak yağmur yağmadı camlar temiz kaldı yorma kendini dinlen canım amannn boşverrrrrr
güzelim selam demek hep yattın haftasonu herkesin bünyesi farklı tabi kimi hafif geçiriyor kimide hep yatıyor aman sağlıklı doğsunda varsın yatarsın 9 ay nolcak canım.
hep aman boşver dedim zaten ama gerçekten temizlik acil yapmam lazım daha erteleyemem ben çok ehli keyifimdir mirmirmirmir yormam canım kenidimi
evet yattım yaaa ben çok hareketliyimdir aslında ama bu aralar maalesef midem çok fena karışıyor sizler çok ağır geçirmezsiniz inşallah :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?