Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz geçen sene tatile çıkamamıştık eşim 1 hafta bir yerlere gidelim diyor bende oraya vereceğimiz parayı biriktirelim dedim sen bilirsin teklif var ona göre dedi bilmiyorum

al bendende o kadar bende hep yatıyorum ama işte olmuyor tabiii -tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum benim biraz işim var işleri halledince tekrar girerim görüşürüz

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl

uyku ve iştahsızlık harici ii olmaya calişiyorum ama olmuyo işte.daha kahvaltı bile yapmadım.karnım ac ama canım istemiyo yiyesim gelmiyo.önceden sevdiğim herşey bana kötü gelmeye başladı.allahım sanada versin bi tane tez zamanda da sende yaşa inşallah bu duyguları.

al bendende o kadar bende hep yatıyorum ama işte olmuyor tabiii -tatlicadiarzu-

napcaz kız 7 ay daha biz.ben bi deri bi kemik kalırım herhalde.hap içmektende bööööö geldi iyice usandım.zaten normaldede bir yerim dökülse bile hap içmezdim.şimdi gelde içme.

napcaz kız 7 ay daha biz.ben bi deri bi kemik kalırım herhalde.hap içmektende bööööö geldi iyice usandım.zaten normaldede bir yerim dökülse bile hap içmezdim.şimdi gelde içme.

bu şikayetleriniz en fazla 2 ay daha devam edecek tecrübeli değilim ama hep öyle derler sonra offf çok yiyorumm nasıl vercezz bu kiloları diye konuşmayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum benim biraz işim var işleri halledince tekrar girerim görüşürüz

Tamam canım çok yorma kendini

bende hap içmeyi sevmeyenlerdenimm zaten doktorda 4 ay yemesen çocuk seni sömürüyor merak etme demişti.

heeee doğru walla bu seferde diyet yapcaz zaten çabuk kilo alırım ben delikafadulden

herkese günaydın hafta sonu kardeşim geldi gezdik giremedim topiğe şimdide arkadaşıma kahvaltıya gidicem gitmeden yazıyım dedim kedersiz canım bütün evliliklerde olduğu gibi ufak bir düello yaşamışsın kocanla, olur böle şeyler evliliğin tadı tuzu :mymeka:, arzu inşallah kan tahlilinde hamile çıkarsın ben senin albümü neden göremiyorum,zemuszemuszemuszemus durucum senin yaşadığın herşey normal ben 15 günde 8 kilo verdim, 15 gün sürekli yattım hiç kalkamadım 3 ay sabret sonra geçiyo bazı durumlar hariç mesela 9 ay boyunca arabada giderken çıkarmaya devam ettim ama bebeğe hiç bir zararı yok arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o sürekli yiyordu midesi bulanmıyordu ben yiyemiyordum benim bebek heralde 2 kilo doğar diyordum ama ikimizinde bebeği 3.300 kilo doğdu yani senin yemenle pek alakası yok yalnız çok meyve ye özellikle çilek çocuk zeki olur:CüvCüv::uhm:malüm ileride sbs sınavları oluyor şimdiden geleceğe yatırım:hooray:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yüz görümlüğü istiyomda ondannn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arkadaş listemdekiler sadece albümü görebiliyorlar senide ekledim canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile

tedavin hayırlı olsun canım tez zamanda sağlıklı bebişin olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar mutlu ve sağlıklı haftalar herkese nasılsınız bakalım?
sayfaları okurken herkes kaçmış ya sibel hariç
bugün çok işim var evi b.. götürüyor temizlik yapmam lazım ama canım hiç istemiyor mafoldumben

arkadaşlar herkese günaydın

malum iş yerindeyim o yüzden daha erken yazamadım nasılsınız bakalım

?

canım everestim geçende hamileliğinde 8 kilo verdiğini söylemiştin hiçbirşey olmaz demiştin doktorda 4 ay yemesen birşey olmaz dediğinde içim rahatlamıştı sağol canım ama insan kendini suçlu hissediyor ilk üç ayın önemini biliyoruz ya bakalım

canıımm bak yağmur yağmadı camlar temiz kaldı yorma kendini dinlen canım amannn boşverrrrrr

arkadaşlar herkese günaydın

malum iş yerindeyim o yüzden daha erken yazamadım nasılsınız bakalım

?

sibelim sanada günaydın ilaçlar bittimi bir daha kontrole gitcenmi

kızlar ben temizliğe girişiyorum çevrimiçi olcam arada gelir okurum yazdıklarınızı görüşürüz

Herkese günaydınnn gerçi öğlen olmaya yakın olsun anca girebildim.. kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım valla hepiniz iyi gibi yazıyosunuz maşallahhhh hep mutlu olalım da muradımıza bir an önce erelim.

Arnavutumm tedavin başlamış hayırlı olsunnn yakın zamanda tedavin bitecek merak etme :1hug:

Hamiş annelerimiz biraz mercimekler sizi zorluyo sanırım olsun annelik kolay değil mecburen bebişlerinizi düşünün ve vitamin ,oksijen alın :icecream: bebişlerimiz sağlıklı akıllı olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…