E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.701
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: GÜNAYDINNN KIZLARRRRR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz nasılsınızz bakalımmm hafta sonunda güzel güzel gezdik dinlendikk yeni bir haftaa başlıyor hepimiz için hayırlı olur inşallahhhh bol bol hamiş haberleri alırızz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sanada gÜnaydın arzucum nasılın bugÜn varmı bır belırtın:)))
CANIM EŞİN HAKLI SENİ VE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYOR ...VİTAMİN İLACI KULLANIYORMUUSN O İLAÇLAR İŞTAHI AÇAR BİLDİĞİM KADARIYLAcanım eşim kızıyor kendimi düşünüyomuşum kafamçokkarıştı yemiyorum diye ama hiç öyle değil aslında yiyorum sadece iştah yok
benim normalde göbeğim vardı zaten öyle gözle görünür bir göbek yok yani bu hafta
8.haftaya giriyoruz hafta sonu kontrolümüz var
[sıze="2"]canım allahtn hiç bir zaman ümit kesilmez bu işler belli olmuyor arzucum ..örnek olaraka duru arkadaşımız var onunda belli olmamıştımafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben belirtimi o nee ben ümidi kestim artık elimdee koca bir kupa civanperçemli bitki çayı varr valla içimde ağaç çıkacak kaç gündür içiyorum yok anamm yokkk :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
[sıze="2"]canım allahtn hiç bir zaman ümit kesilmez bu işler belli olmuyor arzucum ..örnek olaraka duru arkadaşımız var onunda belli olmamıştı
neden bir kanda baktırmıyprsunki emin olmak için [/sıze]
İNŞALLAHHH GELMEZ ADETİN TATİLE 3. KİŞİ GİDERSİNİZyerimsenibenben cuma günü tatile gidiyorumm inadınaa cumartesi adet olurumm zaten cuma günü tekrar doktora gidicem o güne kadar olmazsa bakılacak canım hayırlısı artıkk paşa gönlü bilir vallaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Allahım sen durumun bu haftaki kontrolününde sağlıklı geçirmesine hatta dokuz ay boyunca sağlıklı bir hamilelik geçirmesine yardım et.. Dayanma gücü ver rabbim sağlık sıhhat ver... Eşinde sizi düşünüyor canım hani temiz hava güzel gıdalar.. Her ikinizinde güzel beslenmeniz lazım.. Hem hafta içi hep çalışıyorsunya çıkıp hava almanızı istiyor.a.s. a.s. a.s.
CANIM EŞİN HAKLI SENİ VE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYOR ...VİTAMİN İLACI KULLANIYORMUUSN O İLAÇLAR İŞTAHI AÇAR BİLDİĞİM KADARIYLA
BEN MEMLKETE BÜYÜK İHTİMALLE CUMARTESİ GİDİYORUM CANIM sositososito
İNŞALLAHHH GELMEZ ADETİN TATİLE 3. KİŞİ GİDERSİNİZyerimseniben
günaydın kızlar iyisinizdir umarım hepiniz.
ben cuma günü tatile gidiyorumm inadınaa cumartesi adet olurumm zaten cuma günü tekrar doktora gidicem o güne kadar olmazsa bakılacak canım hayırlısı artıkk paşa gönlü bilir vallaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duan kabul oldu canım ben ve 2 ablam gidicezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kafam çok karışıkk size hayır falan diyorum ama benimde içimde acabalar varr düşünmemeye çalışıyorumm dalgaya vuruyorum yanii off bilmiyorummm iştee siz benim kusuruma bakmayın bu aralar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar iyisinizdir umarım hepiniz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duan kabul oldu canım ben ve 2 ablam gidicezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kafam çok karışıkk size hayır falan diyorum ama benimde içimde acabalar varr düşünmemeye çalışıyorumm dalgaya vuruyorum yanii off bilmiyorummm iştee siz benim kusuruma bakmayın bu aralar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canııımmm tatilemi gidiyon sen sende hayırlısı ile güle git güle güle gel
arzuumm anladım ben sende benim gibi iğneden korkuyonn eğer kan tahlili yaptırırsan içimiz rahatlar ama sen bilirsin
DUAMI GERİ ALIYORUM OZAMAN :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duan kabul oldu canım ben ve 2 ablam gidicezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kafam çok karışıkk size hayır falan diyorum ama benimde içimde acabalar varr düşünmemeye çalışıyorumm dalgaya vuruyorum yanii off bilmiyorummm iştee siz benim kusuruma bakmayın bu aralar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
günaydın canım.. sen nasılsın..
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl :ecrin_bebek:
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasılgünaydın kızlar iyisinizdir umarım hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?