D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.741
Herkese günaydınnn gerçi öğlen olmaya yakın olsun anca girebildim.. kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım valla hepiniz iyi gibi yazıyosunuz maşallahhhhhep mutlu olalım da muradımıza bir an önce erelim.
Arnavutumm tedavin başlamış hayırlı olsunnn yakın zamanda tedavin bitecek merak etme :1hug:
Hamiş annelerimiz biraz mercimekler sizi zorluyo sanırım olsun annelik kolay değil mecburen bebişlerinizi düşünün ve vitamin ,oksijen alın :icecream: bebişlerimiz sağlıklı akıllı olsun dimi
Off çok işim var masamın rengi görünmüyo evraklardan düşünün kaydirigubbakcemile ama yapan yokkk buradan çıkamıyomki lülülülülülü
canııııımm kolay gelsin olduğu kadar yap güzelim yıpratma kendini sen bize lazımsın geleceğin anne adayıa.s.
Durucum bu ay böyle içim kıpır kıpır çok ümitliyim aslında bu aydan zor da olsa belki bir mucize olur diye ümit ediyom gerçi her ay ümitleniyosda neyse :sinifsinif: yumurtlama gününe girince ağır iş yapmamaya,mekik zayıflama kemeri takmamaya başlıyom aman bişey olmasın diye :umursamaz: Sonra regl olunca harıl harıl işe ve spora veriyom kendimi :kedi: hiç olmazsa stres atıyos işte :sm_cool:
abuuuuu arnavutum gelmişşşşş bugün erkencisin çardakta kahvaltı bittimiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok çardağııı güneş basıyo artıkıııın..hem kahvaltı yapmıyoruz yaa iştah mı kaldıı bu sıcaktaaa.geberdim resmeeen..bide ben terleyemiyorumyaaa hararet basıyoooo,dıhkanıyoruuuuuuuuum kafamçokkarıştı..DURUUM SEN NASILSIN CANIM ARKADAŞIM KÜÇÜK DURUMUZ NASIL..SANA RAHAT VERMİYOMU YOKSAA POLEN YUMAĞIIIM..??
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN TOPİĞİMİİİİN GÜZEEEL ANNELERİİİ,ANNE ADAYLARIIIIIII:lepi:
BENDE ÇOK İYİİİM arkadaşıma gidicem şimdi yemeğee,sağolsuun bensiz yemeez deekaydirigubbakcemile3 sositososito..
dün naptım ben biliyomusunuuuuuz:mymeka: .iğnelerimi eşim buzdolabında saklıyoo ,soğuk olması gerekiyomuş yaa..bende akıllıı araştırayım dedimklava: şeytan dürttü yaaa.
kalktım oda temizlik yapıyoo ,tam aldım iğneleri kutudaaan,SEEEN YERE BİR DÜŞÜÜÜR.eşimlee baka kaldık birbirimize ama ben korkumdan bakamadım düşüün..
bir açtım suyun biri kırılmışmıı dünya parası hemdee.:mymeka: eşim az kalsın beni yiğcektiiii..başlarım internetine diyeee.klava:
neysee bende pişkin pişkin CANIM SAĞOLSUUN DEDİP OTURDUM BİDE YAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKTIIM..hiiiç taviz vermem yaa-tatlicadiarzu-..
sabah doktoru aramış araştırmış gitti aldı meğersee saf su ve ağrı kesiciymiş.aldı geldi ona eş değer olanı çok şükür dilinden kurtuldum.şimdide dalga geçiyoo al hayatım bunuda araştır bakalım faydasını gören olmuşmu diyeee:mymeka:
işte böyle kızlaaar anlatim dedim gülün biraz kaydirigubbakcemile3
ama beeen araştırdıııım o iğne tüp bebek tedavisinde kullanılıyomuuuş..vee rüyasında beni gören elimdee İKİZLE GÖRÜYOMUUUUUUUŞ:gitme: yaaw lütfeen dualarınızı frenleyiiin lütfeen tek diye dua edin benim içiin.hep sizin yüzünüzdeeeen:umursamaz:..
hepinizi çok çok öpüyorum ben gidiyorum gelince lütfen fazla kaynatmadaan konuşun yetişemiyoruuum..:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok çardağııı güneş basıyo artıkıııın..hem kahvaltı yapmıyoruz yaa iştah mı kaldıı bu sıcaktaaa.geberdim resmeeen..bide ben terleyemiyorumyaaa hararet basıyoooo,dıhkanıyoruuuuuuuuum kafamçokkarıştı..DURUUM SEN NASILSIN CANIM ARKADAŞIM KÜÇÜK DURUMUZ NASIL..SANA RAHAT VERMİYOMU YOKSAA POLEN YUMAĞIIIM..??
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN TOPİĞİMİİİİN GÜZEEEL ANNELERİİİ,ANNE ADAYLARIIIIIII:lepi:
BENDE ÇOK İYİİİM arkadaşıma gidicem şimdi yemeğee,sağolsuun bensiz yemeez deekaydirigubbakcemile3 sositososito..
dün naptım ben biliyomusunuuuuuz:mymeka: .iğnelerimi eşim buzdolabında saklıyoo ,soğuk olması gerekiyomuş yaa..bende akıllıı araştırayım dedimklava: şeytan dürttü yaaa.
kalktım oda temizlik yapıyoo ,tam aldım iğneleri kutudaaan,SEEEN YERE BİR DÜŞÜÜÜR.eşimlee baka kaldık birbirimize ama ben korkumdan bakamadım düşüün..
bir açtım suyun biri kırılmışmıı dünya parası hemdee.:mymeka: eşim az kalsın beni yiğcektiiii..başlarım internetine diyeee.klava:
neysee bende pişkin pişkin CANIM SAĞOLSUUN DEDİP OTURDUM BİDE YAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKTIIM..hiiiç taviz vermem yaa-tatlicadiarzu-..
sabah doktoru aramış araştırmış gitti aldı meğersee saf su ve ağrı kesiciymiş.aldı geldi ona eş değer olanı çok şükür dilinden kurtuldum.şimdide dalga geçiyoo al hayatım bunuda araştır bakalım faydasını gören olmuşmu diyeee:mymeka:
işte böyle kızlaaar anlatim dedim gülün biraz kaydirigubbakcemile3
ama beeen araştırdıııım o iğne tüp bebek tedavisinde kullanılıyomuuuş..vee rüyasında beni gören elimdee İKİZLE GÖRÜYOMUUUUUUUŞ:gitme: yaaw lütfeen dualarınızı frenleyiiin lütfeen tek diye dua edin benim içiin.hep sizin yüzünüzdeeeen:umursamaz:..
hepinizi çok çok öpüyorum ben gidiyorum gelince lütfen fazla kaynatmadaan konuşun yetişemiyoruuum..:1closedeyes:
slm kızlar.... ben şimdi karasakızcıdan geldim..
esramm hoşgeldin canııımm nasıl geçtiiiii
TÜnaydın kızlar
sayfaları okumaktan anca cevap yazıyoruz bİrde İŞyerİnde olunca bİraz zor oluyor,,
hamİŞ arkadıŞımızı tebrİk ederİmmmmmmmm
arnavutum İnŞallah olacak bebeİŞİn......
ÖpÜyorum sİzİ
ben Çıkmak zorundayım..
Kedersİzİm İyİ olduĞunuza sevİndİm...........
tedavin hayırlı olsun canım tez zamanda sağlıklı bebişin olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?