E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.041
Peki arzucum cuma günü gidicem felan diyodunya ne değiştirdi fikrini bişeylermi hissettin belirti felan yoksa tekrar test mi yaptırdın
ısrarlara dayanamadımm aklıma girdiler vallaa kedersizle arnavutum ama bende farklılıklar hissettimm mesela yürürken gögüslerimi tutuyodum kıpırdamasınlar daa canım yanmasın diyee damarlarım çok çok belirginleştii merak eden olursa resmini çekip koyayımmm naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik yapayım ne kaybederim dedimm sabahın köründe gittim vallaaa sonuçta buu :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
varyaaaa eşim halay çekiyoo yemin ederiiiiimm.lülülülülüüüüü diyeeeee çatlaak ya buuuu şapi şapi diyooo
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 söz bende eşime sen hamile kaldığında halay çektircemmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ben sana ne dedim seneye ben antalyaya geldiğimde 9 kişi gezicezz şimdi sibelimle senn inşallahhhhhhhh ve isteyen herkess tabikiiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ısrarlara dayanamadımm aklıma girdiler vallaa kedersizle arnavutum ama bende farklılıklar hissettimm mesela yürürken gögüslerimi tutuyodum kıpırdamasınlar daa canım yanmasın diyee damarlarım çok çok belirginleştii merak eden olursa resmini çekip koyayımmm naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik yapayım ne kaybederim dedimm sabahın köründe gittim vallaaa sonuçta buu :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
eşime babalr günü hediyem kızlarrrrr yeni yenii aklım başıma geliyorrrr sibelimin dediği fikri beğendimmm bir bebek zıbını içine test sonucunu koycammm ben geliyorum babacııımm yazıcammm öyle vericem eşime sağol sibelcimmmmmmm babalar günün kutlu olsundaa yazıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Arzum çok iyi fikir bu akşam yap ozaman erkenden kutla pazar gününe kadar dayanamıcağına göre kaydirigubbakcemile2 hemen bi tunik al gebelik testi yap notları yaz akşamaa da süpriz yap hediye paketi içinde ver şimdiden babalar gününü kutlamak istedim de ve o anı hatta videoya çek anı olsun hemde bize izlettir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 söz bende eşime sen hamile kaldığında halay çektircemmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ben sana ne dedim seneye ben antalyaya geldiğimde 9 kişi gezicezz şimdi sibelimle senn inşallahhhhhhhh ve isteyen herkess tabikiiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arzum canımın içi güler yüzlü arkadaşim benim tebrik ederim seni.hadin kızlar kek yaptım gelin yiyelim kutluyalım hep birlikte.hep böle ummadığin anda geliyo bebişler bende öle olmuştum.allahım tüm isteyenlere versin artık.şubat annesimi olacan sende kız.öpüyom vallah hemde cok cok
canım tebrikler zemuszemusçok sevindimallah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv:dokuz ay hayırlısıyla biter inşallahopuyorumnanaktan :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
eşime babalr günü hediyem kızlarrrrr yeni yenii aklım başıma geliyorrrr sibelimin dediği fikri beğendimmm bir bebek zıbını içine test sonucunu koycammm ben geliyorum babacııımm yazıcammm öyle vericem eşime sağol sibelcimmmmmmm babalar günün kutlu olsundaa yazıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
yaa kocişinin bişeydeen haberi yoook kıız arzuuuuuuuuu aboooow surat ifadesini çok merak ediyoruuuuumm.ben yola çıkııım geliyoruuuum..varmı bana eşlik edecek gönüllüüüüüü...
sağol canım benimmm çok teşekkür ederimmm allahım beni sevindirdiii dualarımı boş bırakmadııı şubatmı oluyooo olsun bakalım anası gibi 7 aylık doğmaz inşallahh Şeniz Şeniz Şeniz
bilmiyom kıss bende şubatta doğum yapacam ya hani sende sonlarına doğru yaparsın belki dedim en son adet tarihin neydi hemen hesaplayalım netten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?