umutsuza sorun o hissediyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah kendisidirr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben şimdi arkadaşın eline vericem kamerayııı o anı ölümsüzleştiricemmm sonra size mail atarımmm :))) Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kocamın yüzündeki şekli tekrar tekrar bende izlerim herhaldeeeee gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
evet canımmm durummmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: geliyo artıkkkk allahım hiçbirşeyden ümidi kesmemek lazımmışşş allahım hepimizee sağlıklı eli ayağı düzgünn güzel güzel bebişler nasip etsinn biraz babasına benzesin biraz banaaa ortaya bi karışık olur inşallahhh :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
evet kızlaaaaaaar sıradaki hamileyi açıklıyoruuuuuuuuuum bu yazıyı lütfen dikkate alın..
hazırmısınızzzzz
YENİ ANNE ADAYIMIIIIIIIIIIIIIIZ:::::::::::::.Sibel arkadaşımızıın müjdeli haberine az kaldıııııı..
halay hiç durmasııın devaaaaaaaa
kuzum sen kaç yaşındasın bakem CADIARZU
yok kız karardım gecen sene yazın ki halim.yoksa yoğurt gibiyim.denizcim esmer güzelim MAŞALLAH
denizsizada maşallaaaaaah ben boşuna demiyoruuum topiğimii güzeller bastı diyeeeee...çok tatlısıııın allah sahibineee çocuğuna bağışlasın seniiiii.yeğenimin güzel annesiiiiiii
umutsuzum sen ve eşin maşallah çok hoşsunuztü tü tü allah sizi nazarlardan korusun
evet kızlaaaaaaar sıradaki hamileyi açıklıyoruuuuuuuuuum bu yazıyı lütfen dikkate alın..
hazırmısınızzzzz
YENİ ANNE ADAYIMIIIIIIIIIIIIIIZ:::::::::::::.Sibel arkadaşımızıın müjdeli haberine az kaldıııııı..
halay hiç durmasııın devaaaaaaaa
daha ben 22 yaşindayım.sizler kaç yaşindasınız.
canım ben 30 yaşındayım maşallah ne güzel genç yaşta anne olcan pekte küçük evlenmişsin şakkıdı
sibelcimm duphastonu harici hiçbirşey kullanmadım tabi polen tarçın hariçç her gün 5 tane falan incir yedim bizim tek sorunumuz benim yumurtamın oluşmamasıydı zaten o yüzden adet gecikmesi yyaşıyordumm bu ay tedaviye başlıycaktımm ama süpriz yaptı canımm hemdee süprizlerin en büyüğü olduuu
daha ben 22 yaşindayım.sizler kaç yaşindasınız.
canım ben 30 yaşındayım maşallah ne güzel genç yaşta anne olcan pekte küçük evlenmişsin şakkıdı
evt canım napalım valla erken evlendim 20 yaşinda evlendim.2yıl olacak temmuzda evleneli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?