Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla güzellerrr basmış burayııı maşallahhhh topiğeee

umutsuza sorun o hissediyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah kendisidirr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kusummm benimmm:)::)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inşş hiç öle gelmio amaa inş kendimi hissetmem hiçbizaman kendmi hissedemedm hiçbişede zaten kaydirigubbakcemile3sibelllllmii var sıradaaaaakaydirigubbakcemile3

Arzu bacım siz yanlız olmayacakmısınız.
HEm sen yemeği iptal etmedin mi daha bu sevinçle yemek mi hazırlanır ya.
sen şimdi sürekli göbişine dokunuyorsundur değilmi?
ay ne güzel bi gün ya

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arzuuummm tüylerim diken diken oldu yemin ederim yaaaa canıııııımmm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve huzurlu olsun yaaaaa gördünmü insan şaşkın oluyomuş yaaaa bu şaşkınlıkların en güzeli abbaauuuuwww bide adet olmak için birşeyler içiyodun bu benim mekiğe benzediiii canıııımmm süper ya süper ben diyorum o listede herkes olacak diye umudu kaybetmemek gerek diyeeeee
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Arzum şimdi soru yağmurana hazır ol.istersen şemsiyeni alda gel

nezamandan beri bebek istiyosun.Herhangi bir sorunun varmı?
varsa nedir?
birde bbeiş için neler yaptın
Bunları bize anlatman mümkünmü.
tek bildiğim benim gibi duphaston kullanman .
bende geçen ay kullandım bu ayda kullanıyom bakalım hayırlısı

bende koyuyum bari resmimi kızlar arzunun hamiş olması şerefine herkes resmini koysun olmaz mı

evet kızlaaaaaaar sıradaki hamileyi açıklıyoruuuuuuuuuum bu yazıyı lütfen dikkate alın..
hazırmısınızzzzz

YENı ANNE ADAYIMIIIIIIIIIIIIIIZ:::::::::::::.Sibel arkadaşımızıın müjdeli haberine az kaldıııııı..
halay hiç durmasııın devaaaaaaaa

umutsuzum sen ve eşin maşallah çok hoşsunuz tü tü tü allah sizi nazarlardan korusun

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ArnavutGüzeli, denizsizada+, durualya+, esramm82, iipekkk, latsibel+, nazanım, sevdanehri+, susuz yaz, umutsuzz+, _arzu_+

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kuzum sen kaç yaşındasın bakem CADIARZU

daha ben 22 yaşindayım.sizler kaç yaşindasınız.

denizcim esmer güzelim MAŞALLAH
yok kız karardım gecen sene yazın ki halim.yoksa yoğurt gibiyim.

denizsizada maşallaaaaaah ben boşuna demiyoruuum topiğimii güzeller bastı diyeeeee...çok tatlısıııın allah sahibineee çocuğuna bağışlasın seniiiii.yeğenimin güzel annesiiiiiii

ee canım topiği acan güzel olursa hep güzeller geliyo.sende cok tatlısın şekerim benim.allah senide sahibine bağişlasın.sende hamiş olursun inşlh da bizde teyzoş oluruz.

canım ARKADAŞIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR İNŞALLAH KUZUM İNŞALLAH BENİM GÖNLÜM ÖNCE SENİN HAMİŞ OLMAN BUNU BAŞTAN BERİ SÖYLÜYORUM DAHA İKİMİZİN BERABER OLMASI ..

sibelcimm duphastonu harici hiçbirşey kullanmadım tabi polen tarçın hariçç her gün 5 tane falan incir yedim bizim tek sorunumuz benim yumurtamın oluşmamasıydı zaten o yüzden adet gecikmesi yyaşıyordumm bu ay tedaviye başlıycaktımm ama süpriz yaptı canımm hemdee süprizlerin en büyüğü olduuu

arzuuuuum ben sana ne dediim canıııııııııım HERKEZ DUYSUUUN OKUSUUUN..EĞER DEDıM BU BıR ıKı AY ıÇıNDE HAMıLE KALMAZSAAAAN BEN TOPıĞEE BıRDAHA GıRMEM DEDııM ODA YOK OLMAZ ÖYLE BıŞEY DEDıııı ıNANMADI BANAA.AMA BEN ÇOK ÜMıTLıYDııM EN BÜYÜK ETKEN KULLANDIĞI KÜRLER VE SıGARAYI BIRAKMASIYDIIII ARKADAŞLAAAAR..O YÜZDEN LÜTFEN SıZDE VUCUDUNUZDA BıŞEYLERıN DEĞıŞMESıNı ıSTıYOSANIIIIZ BIRAKIN ŞU LANETıııııı...hamile kalııııııııııııııın..

rabbime şükürler olsunki beni hiçbir zaman yanıltmadııı.yaz gelsin dediim bu topiğ havaya uçurucaz dediiiiim hepimiz hamile kalıcaz dediiiiiiiiiiiiim.işte sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuç şükürler olsun kızlaaar kürlere devaaam pozitifliğe devaaaaaaaaaaaaam

böle süprize can kurban ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…