E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.061
sağol canım benimmm çok teşekkür ederimmm allahım beni sevindirdiii dualarımı boş bırakmadııı şubatmı oluyooo olsun bakalım anası gibi 7 aylık doğmaz inşallahh Şeniz Şeniz Şeniz
bilmiyom kıss bende şubatta doğum yapacam ya hani sende sonlarına doğru yaparsın belki dedim en son adet tarihin neydi hemen hesaplayalım netten.
ohoooo ben en son adetimi söylersem doğuma az kalıyoo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 2 mayıstııı ama ne zaman döllendi bilmiyoz canım en doğrusunu doktor söyleyecek umarım bu mutluluğum boşa çıkmazz sorunsuz olur :Saruboceq:
arzunun bebişin gelmesinin şerefine bende resmimi koyacam vallah.benide görün bakalım gerci pc ye format attım hepsi gitti 2 tane resmim kalmiş ya oda olsun
ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH ARZUUUUUUUMMMMMMM TEBRİK EDERİİİMMMMMMM
OKUYAMADIM WALLAH YAZILARIN HEPSİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AYYYYYYYYYYYY ÇOOOOOKK HEYECAN YAPTIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM CANIIIIIIMM TEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN OLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KARDEŞ GELİYOR KARDEEEEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ohoooo ben en son adetimi söylersem doğuma az kalıyoo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 2 mayıstııı ama ne zaman döllendi bilmiyoz canım en doğrusunu doktor söyleyecek umarım bu mutluluğum boşa çıkmazz sorunsuz olur :Saruboceq:
6+3 günlük oluyo canım.
çok şirinsin ya cimcime ne tatlısın kız sen öyle yerimseniben
sibeliim bende öyle dediiiiiiim kamerayı açıcan dedim bizde seyredelim ama dimiii surat ifadelerini görmek istiyoruum heeeeem banannee yaaa..madem bizi çağırmadın yemeğeee bari kamerayı açsıııın ..öylse sesti mesti olmasın karışır herkezin sesii bişey anlamayııııız...
sibeliim bende öyle dediiiiiiim kamerayı açıcan dedim bizde seyredelim ama dimiii surat ifadelerini görmek istiyoruum heeeeem banannee yaaa..madem bizi çağırmadın yemeğeee bari kamerayı açsıııın ..öylse sesti mesti olmasın karışır herkezin sesii bişey anlamayııııız...
ayy canım saol o senin güzelliğin sende cok güzelsindir eminim ama ben hiç güzel cıkmam resimlerde burda oldugu gibi..şimdi en küçük anne ben mi olacam aranızda.üüüü
ayy canım saol o senin güzelliğin sende cok güzelsindir eminim ama ben hiç güzel cıkmam resimlerde burda oldugu gibi..şimdi en küçük anne ben mi olacam aranızda.üüüü
sıra da hamiş kim var arkadaşlar sizce ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?