Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arzuuuuuummm wallah sen şarap içtiydiiinnnnn yaaaaaaa o an düşünmedin abuuuuu ya çok sevindim ben elim ayağım dolaştııııııııı

süprizzzzz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

arzunun bebişin gelmesinin şerefine bende resmimi koyacam vallah.benide görün bakalım gerci pc ye format attım hepsi gitti 2 tane resmim kalmiş ya oda olsun

çok şirinsin ya cimcime ne tatlısın kız sen öyle yerimseniben

evet canımmm durummmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: geliyo artıkkkk allahım hiçbirşeyden ümidi kesmemek lazımmışşş allahım hepimizee sağlıklı eli ayağı düzgünn güzel güzel bebişler nasip etsinn biraz babasına benzesin biraz banaaa ortaya bi karışık olur inşallahhh :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

delikafaduldenalkisalkisalkisşakkıdısüprizzzzzhihoyyyt:içelim::sm_cool::smiley-cool::teytey::dance:

sibeliim bende öyle dediiiiiiim kamerayı açıcan dedim bizde seyredelim ama dimiii surat ifadelerini görmek istiyoruum heeeeem banannee yaaa..madem bizi çağırmadın yemeğeee bari kamerayı açsıııın ..öylse sesti mesti olmasın karışır herkezin sesii bişey anlamayııııız...

arzum son adet tarihine göre 6 + 3 günlük hamilesin ve allah kısmet ederse 6 şubat 2010 da meleğin kollarında internetten hesapladım:ecrin_bebek:

ayy allahımmmm arzumun bebişne saglıkkkk ver inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşş saglıklı kucagına almayı nasip etttttt arzuu yaaa cok cok sevndmmm nezmn gittcen doktraaa

aynen canım ya çok merak ediyorrum hallerini :lepi: :lepi:
Arzumuda :CüvCüv: bu halde görcez ne güzel ya

ben şimdi arkadaşın eline vericem kamerayııı o anı ölümsüzleştiricemmm sonra size mail atarımmm :))) Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kocamın yüzündeki şekli tekrar tekrar bende izlerim herhaldeeeee gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

kusummmm kim kim söle diodunnn medyum diodun hatrladınmı banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BAKKKKKKK O DİĞERİDE SENMİŞSİNNNNNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

denizsizada maşallaaaaaah ben boşuna demiyoruuum topiğimii güzeller bastı diyeeeee...çok tatlısıııın allah sahibineee çocuğuna bağışlasın seniiiii.yeğenimin güzel annesiiiiiii

sıra da hamiş kim var arkadaşlar sizce ???????

umutsuza sorun o hissediyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah kendisidirr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…