D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.161
yazımı görmediniz sanırım arkadaşlar yada fikriniz yok yerimseniben birde takvimimi görüyomusunuz yaaa :umursamaz:
yazımı görmediniz sanırım arkadaşlar yada fikriniz yok yerimseniben birde takvimimi görüyomusunuz yaaa :umursamaz:
esram bugün pek gözükmedin canııımm karasakız ne alemde canın acıyomu nezaman çıkarcan
iyiyim teşekkürler durumm benimm.. arzumun haberini aldım daha iyi oldum.. darısı benim ve diğer arkadaşlarında başına inşallah.. sakız beni mahvetti öyle kaşınıyoki anlatamam bu akşam çıkaracam dayanamıyorum.. gerçi kadın 3-4 gün kalsın demişti ama dayanılmıyoki hem sıcak hemde işteyiz olmuyor.. valla her hafta hamile çıkıyo maşallah bende gördükçe çok umutlanıyorum..
canıııım hayır tatlıım hiç etkilemeez gebeliğineee..sakın kafaya takma sen onu..hem vucudun o ilacı çoktaan atmıştııır..
hayıır takvimin görünmüyoo maleseeeef:sm_confused:
Sağol canım yaa valla korkuttular beni bu konuda da o yüzden tereddütte kaldım mersi şekerimmm a.s.
iyiyim teşekkürler durumm benimm.. arzumun haberini aldım daha iyi oldum.. darısı benim ve diğer arkadaşlarında başına inşallah.. sakız beni mahvetti öyle kaşınıyoki anlatamam bu akşam çıkaracam dayanamıyorum.. gerçi kadın 3-4 gün kalsın demişti ama dayanılmıyoki hem sıcak hemde işteyiz olmuyor.. valla her hafta hamile çıkıyo maşallah bende gördükçe çok umutlanıyorum..
durualya merhaba,
oncelikle allah bagislasin simdiden hamileymissin sanirim... daha onceki yazimi gordun mu bilmem ama yurtdısındaki forumlarda cok okudum... arı sütü+bal+polen karışımı kullanıp hamile kalanların %90i erkek bebek dunyaya getiriyor... sen de kullanmışsın herhalde arı sütü ve poleni Kedersiz yazmisti. kac haftalık hamilesin belli oldu mu cinsiyeti? nasıl hamile kaldin? (dogal mi tup bebek mi?) ne kadar arı sütü polen kullandın????
yazarsan cok sevinirim merak ediyorum da opuyorumnanaktan
canııımm teşekkür ederiim.opuyorumnanaktan canım ben arısütü kullanmadım polen+bal ile başladım sonra bunlara çörekotu+toz tarçında koyup her sabah aç karnına yedim (polen+bal+çörekotu+tarçın) bugün 8. haftaya girdim cinsiyeti belli değil güzelim ben martta aşılama yaptırdım olmadı nisanda dinlen mayısta tüp bebek yaparız dedi nisanda hamile olduğumu öğrendim doğal yoldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?