Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazımı görmediniz sanırım arkadaşlar yada fikriniz yok yerimseniben birde takvimimi görüyomusunuz yaaa :umursamaz:

canıııım hayır tatlıım hiç etkilemeez gebeliğineee..sakın kafaya takma sen onu..hem vucudun o ilacı çoktaan atmıştııır..
hayıır takvimin görünmüyoo maleseeeef:sm_confused:

esram bugün pek gözükmedin canııımm karasakız ne alemde canın acıyomu nezaman çıkarcan

iyiyim teşekkürler durumm benimm.. arzumun haberini aldım daha iyi oldum.. darısı benim ve diğer arkadaşlarında başına inşallah.. sakız beni mahvetti öyle kaşınıyoki anlatamam bu akşam çıkaracam dayanamıyorum.. gerçi kadın 3-4 gün kalsın demişti ama dayanılmıyoki hem sıcak hemde işteyiz olmuyor.. valla her hafta hamile çıkıyo maşallah bende gördükçe çok umutlanıyorum..

canım 3-4 gün dediyse acık beklesen a.s kaşınıyosa fayda ediyo demekki a.s
evet çok şükür hamilelerimiz artıyoooo dahada artcak inşallah :lepi:

canıııım hayır tatlıım hiç etkilemeez gebeliğineee..sakın kafaya takma sen onu..hem vucudun o ilacı çoktaan atmıştııır..
hayıır takvimin görünmüyoo maleseeeef:sm_confused:

Sağol canım yaa valla korkuttular beni bu konuda da o yüzden tereddütte kaldım mersi şekerimmm a.s.

durualya merhaba,

oncelikle allah bagislasin simdiden hamileymissin sanirim... daha onceki yazimi gordun mu bilmem ama yurtdısındaki forumlarda cok okudum... arı sütü+bal+polen karışımı kullanıp hamile kalanların %90i erkek bebek dunyaya getiriyor... sen de kullanmışsın herhalde arı sütü ve poleni Kedersiz yazmisti. kac haftalık hamilesin belli oldu mu cinsiyeti? nasıl hamile kaldin? (dogal mi tup bebek mi?) ne kadar arı sütü polen kullandın????

yazarsan cok sevinirim merak ediyorum da opuyorumnanaktan

Sağol canım yaa valla korkuttular beni bu konuda da o yüzden tereddütte kaldım mersi şekerimmm a.s.

ricaaa ederiiiiiiim nidemeeeekk.
valla hiç alakası yoook bak arzuyaa şarabı içtiiiiiiiiii güüüüüüüüüüüm..
hihoyyyt sende şimdi kullanmıyosaan hiç problem olmaz aşkım:1hug:

Ay canımmm benim yaa bence çıkartma biraz daha dayan emekler boşa gitmesin

canııımm teşekkür ederiim.opuyorumnanaktan canım ben arısütü kullanmadım polen+bal ile başladım sonra bunlara çörekotu+toz tarçında koyup her sabah aç karnına yedim (polen+bal+çörekotu+tarçın) bugün 8. haftaya girdim cinsiyeti belli değil güzelim ben martta aşılama yaptırdım olmadı nisanda dinlen mayısta tüp bebek yaparız dedi nisanda hamile olduğumu öğrendim doğal yoldan

yaaaa ne guzel cok sevindim. rabbim ugrastirmadan kisa yoldan nasip etmis bak... delikafadulden

darisi basimiza insallah. bende arı sütü bal polen kullanıyorum o zaman corek otu ve tarcin da ekleyeyim karisima tam olsun... insallah bizde tuttururuz bu ay... Şeniz

tesekkurler kocamaaan

cinsiyetini ogrendiginde bana da yazsana unutmazsan.....

susuz yazım evlilik yıldönmnzz kutlu olsnnn nice nice ssaglıklı beişliii seneler geçirin inşş:1hug:

ARZUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIM BENİMMMMMMMMMMMMM İNAN ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMM RABBİM TAMAMINADA ERDİRSİN İNŞALLAH DARISI BİZİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLEREDE AYYYYYYYYYYY İNAN ŞUANDA KENDİM HAMİLEYMİŞİM KADAR SEVİNDİM SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM GÖZÜNÜZ AYDIN

BEN KUTLAMALARI KAÇIRDIM AMA BEN KENDİMCE BİR KUTLAMA DAHA YAPAYIM BENİ BEKLEMEDİN YAA ALACAĞIN OLSUNN:mymeka:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…