Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya benim takvimimi görüyomusunuz kıslarr bende çıkmıyoo :sinifsinif:

ben şimdi oturdumm kızmı erkekmi olur kime benzer acaba neler düşünoyorummm nelerrr bu çok değişik birşeymişşş çokkk :1no2: :1no2: :1no2:

Farkındamısınız hemen hemen her hafta hamile haberi almaya başladık maşallahhh bizeee sositososito

kızlar hepinizi opuyorumnanaktan ben çıkıcam şimdi duş alcam sonra markete malum akşam evlilik yıldönümümüzü kutluycaz sofra hazırlamam lazım gelince girerim yine arzum kendine dikkat et yorma tatlı canını

ben şimdi oturdumm kızmı erkekmi olur kime benzer acaba neler düşünoyorummm nelerrr bu çok değişik birşeymişşş çokkk :1no2: :1no2: :1no2:

arzum göbek altı ve pıtırcığın üstü acıyoooo demiştin bende de öyle olmuştu sanki spor yapmış gibi acıyodu bu belirtin varmı hala

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
susuz yaz+arnavut güzeli+denizsizada+duducan+durualya+iipekkk+latsibel+nazanım+
sevdanehri+umutsuz+xxeylulxx+_arzu_
maşallah çok kalabalık arzunun bebeğinin bereketi duyan gelmiş

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canımmm çok güzel bir gece geçirinnn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz yok yormam canım oturduğum yerden kalkamadımki zatenn yemek falan hakgetiree vallaa yerimseniben yerimseniben yerimseniben

susuzyazım akşama eşinle için bak yararı oluyo demedi deme :jeyyar:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ArnavutGüzeli, denizsizada+, durualya+, iipekkk, nazanım, umutsuzz+, xxeylulxx, _arzu_+

arzum göbek altı ve pıtırcığın üstü acıyoooo demiştin bende de öyle olmuştu sanki spor yapmış gibi acıyodu bu belirtin varmı hala

evet canım ara ara kramp gibi oluyor ama ilk siza söylediğim gün kadar yoğun değill ara ara eğilim kalkınca özelliklee ve o gün ben tül falan asmıştım galiba o zaman çok ağrımıştıı şimdi öyle değilll şuan tek derdim göğüslerimin acısıı başka hiçbirşey yokk

Artık neler düşünürsün kimbilir kaydirigubbakcemile3 güzle şeyler bunlar canımmmopuyorumnanaktan

Kolay gelsin canım sana umarım bir ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz bu evliliğinize de bebeğiniz eklenir inşallah en kısa zamanda opuyorumnanaktan

arzuumm göğüslerin büyüyor benim hala acıyorlar ve büyüyorlar normalmiş
doktora ne zaman gideceksin ayvalığa gidecekmisin

arzuumm göğüslerin büyüyor benim hala acıyorlar ve büyüyorlar normalmiş
doktora ne zaman gideceksin ayvalığa gidecekmisin

doktora cuma sabah gidicem ayvalığada cuma akşam gidecektimm ama bu durumda eşim ne der bilmiyorum belki kendisi götürür valla ne desem yalan olurr hiç bilmiyorummm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

doktora cuma sabah gidicem ayvalığada cuma akşam gidecektimm ama bu durumda eşim ne der bilmiyorum belki kendisi götürür valla ne desem yalan olurr hiç bilmiyorummm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

arzuumm doktoruna mutlaka sor belki şu an sehayat etmeni istemeyebilir güzel anne görüyomusun bebişler sürpriz yapıyolar :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…