Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:arzu için bende koydum kızmla fotomu arzuuuuu bugün senin günün istediğin kadar naz yapabikirsin isteklerini sıralayabilirsinhihoyyyt

ay ne tatlısınız öyle allah bağışlasın everestim :nazar::nazar::nazar:

evet esrammm oku oku bitmedi, msnden arzuyla lafladim biraz. harika ötesi bir haber tabiiki
gittik kiraz bahcesine esim tutturdu illa gidelim diye, kiraz topladik geldik. yani aldik cünkü ben dayanamadim, iphone dan baktim internete girip topige. arzunun hamile haberini görünce hadi gidelim dedim. yok uzun ancak gelebildik, hemen laptopun basina gectim zaten.

yeni arkadaslar gelmis, hosgelmis. kizlar ben acliktan ölüyorum. gidip hemen birseyler yiyelim gelicem. namazda kilmadim. ama kalkamiyorum ki bunun basindan, kocis kizcak simdi

Evet esram okuyorum fırsat buldukÇa...........................

BugÜn Çok gÜzel gÜnlerden bır gÜndÜ

Şu lısteyı doldurup taŞıracaĞız..... Herkes bebıŞlerıne kavuŞur ınŞallah...

Arnavut gÜzelı tatlım ıĞneler senı ŞıŞırecek ınŞallah bebıŞ olacak... Allahım sen herŞeyın kadırısın... Bızlerı de gÖr rabbım hayırlı ve saĞlıklı evlatlarından nasıp et.......

Kızlar ben Çıkıyorum ıyı akŞamlar ÖpÜyorum sızlerı

kedersizz gösterdimmmm :)))))))))))
milette gelince şapur şupur bize gelince yarabbi şükür mü hee:mymeka:bizim başımız kelmi bizede göster bizde isteriz Çok üzgünüm çoook
kızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:
inşallah özlemini çektiğin bebişine en yakın zamanda kavuşursun canım allah daha fazla bekletmesin bizleri:emir_bebek:
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza
canım hoşgeldin aramıza rabbim sanada en kısa zamanda tombiş bir bebek versin :Saruboceq:
kızlar dua ediorsnz dime canlarım hamilemiyimdir ya iilim diliim kedersizzz hiisseet biii hisssettttkaydirigubbakcemile3
hımmmmCADIARZU seninnn CADIARZU evet seninde olacak allahın izni ile inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

vayyyy be bugün topiğin en kalabalık günüydü heralde, tam bir bayram havası bugüne kadar hiç bu kadar insan toplanmamıştı heralde acaba benden önce oldumu böyle birşey:içelim:turkbayragisusuz yaz evlilik yıldönümün kutlu olsun canım inş. seneye bebişinizle beraber kutlarsınız :emir_bebek::ecrin_bebek:akşama yemek ne hazırladın bakalım bir ara menüyü yazarsın merak ettikcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :içelim:eeeehhh bugün hamiş kalırsın artıkınn:CüvCüv::CüvCüv:

teşekkürler everstim
canım menüm yoruldum ya alışveriş topiğe yaz yemekleri yap birde elma sirkesi şişem durduk yere patladı mutfak battı oraları temziledim:nazar:koptum bugün yani
arnavut ciğeri
amerikan salatası
domates soslu patates ve biber kızartması
sigara böreği
fırında tavuk
çikolatalı pasta
içecek olarakta eşim alkol almadığı için alkolsüz (hamiş kalmak için şarap iccektim ama vazgeçtim)

Back
X