- Konu Sahibi EU2
- #6.261
aşılamada felan oluyo canım çoğul gebelik...
ben çatlatma iğnesi oldum canım adetime 5 gün kaldı eğer olmazsam gebelik olucakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılamada felan oluyo canım çoğul gebelik...
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:![]()
arzu için bende koydum kızmla fotomu arzuuuuu bugün senin günün istediğin kadar naz yapabikirsin isteklerini sıralayabilirsinhihoyyyt
yeni arkadaslar gelmis, hosgelmis. kizlar ben acliktan ölüyorum. gidip hemen birseyler yiyelim gelicem. namazda kilmadim. ama kalkamiyorum ki bunun basindan, kocis kizcak simdi
evet canim, sorma. ama olucak insallah, arzu bize büyük umut oldu
milette gelince şapur şupur bize gelince yarabbi şükür mü hee:mymeka:bizim başımız kelmi bizede göster bizde isteriz Çok üzgünüm çoookkedersizz gösterdimmmm :)))))))))))
inşallah özlemini çektiğin bebişine en yakın zamanda kavuşursun canım allah daha fazla bekletmesin bizlerikızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv:![]()
canım hoşgeldin aramıza rabbim sanada en kısa zamanda tombiş bir bebek versin :Saruboceq:selam kızlar ben yeni katıldım aranıza
hımmmmCADIARZU seninnn CADIARZU evet seninde olacak allahın izni ile inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar dua ediorsnz dime canlarım hamilemiyimdir ya iilim diliim kedersizzz hiisseet biii hisssettttkaydirigubbakcemile3
umutsuzum alemsin valla.. allah seni hamiş etsin emi..
okaadar cok hissediorumki bebeğim benle değil..:1no2: