Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
................................................

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ArnavutGüzeli, cemre822+, denizsizada+, KEDERSıZ+, latsibel+, SadeceMeyra+, sevdanehri+, umutsuzz+

selaaam dünya güzelleriiiii..naptınııız ben iğneyi vurdurup halamlara geldiiim..akşam kociş burdan alıcak beniii.bhalamda tatlı yapıyo şimdi banaaaa..
arzu nerdee yaa evi dolmuştur şimdiii açıcakmı bize kamerayıı nee ???oooofff merak içindeyiiiim..

meyram hoşgelmişsin canıııım ,gördünmü baaak bombayııı:)) allah sanada herkeze nasib etsin bu duyguyuuu...

aayyyy kızz söle söle kendime eliim yaa ammaa kandırmayın beni bak:1closedeyes: hissettiğinizi söleyin canım sölediğin bile içimi kıpırdaştırdı inşşş cnmmmm yaa

kız ciddi hissediyom bak.rüyalarımın hepsi cıkıyo bakalım hislerimde cıkacakmi.öğlenden hissettim hemde.kedersizim sence umutsuz hamilemi değilmi.sen ii hissdiyon kime dediysen tuttu.

ArnavutGüzeli, cemre822+, denizsizada+, KEDERSİZ+, latsibel+, SadeceMeyra+, sevdanehri+, umutsuzz+

selaaam dünya güzelleriiiii..naptınııız ben iğneyi vurdurup halamlara geldiiim..akşam kociş burdan alıcak beniii.bhalamda tatlı yapıyo şimdi banaaaa..
arzu nerdee yaa evi dolmuştur şimdiii açıcakmı bize kamerayıı nee ???oooofff merak içindeyiiiim..

meyram hoşgelmişsin canıııım ,gördünmü baaak bombayııı:)) allah sanada herkeze nasib etsin bu duyguyuuu...

gördüm canim gördüm. amin hepimize nasip etsin yüce rabbim:Saruboceq:

ArnavutGüzeli, cemre822+, denizsizada+, KEDERSİZ+, latsibel+, SadeceMeyra+, sevdanehri+, umutsuzz+

selam arnavutların en güzeli.ii yiz biz.sende iğneni olmusun ohh ne güzel.inşlh tutar bebiş bu sayede.benim yerimede ye artık.komsularım gelcek banada birazdan heran gidebilirim şimdiden sölim bacılar.

kız ciddi hissediyom bak.rüyalarımın hepsi cıkıyo bakalım hislerimde cıkacakmi.öğlenden hissettim hemde.kedersizim sence umutsuz hamilemi değilmi.sen ii hissdiyon kime dediysen tuttu.

:1hug::1hug: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: AYYY CİDİİİMSNNN İNŞ CANIM KEDERSİZ SÖLE HİSSETTİĞİN NE İĞNELER İŞE YARADIMI

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, denizsizada, KEDERSıZ+, latsibel, sevdanehri+, umutsuzz

NERDESINIZZZZZ

bilmuiyorum valla. asagida herkes burda görüyüor ama kimsecikler yazmiyor

:1hug::1hug: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: AYYY CİDİİİMSNNN İNŞ CANIM KEDERSİZ SÖLE HİSSETTİĞİN NE İĞNELER İŞE YARADIMI
inşallah güzelim inşallah inan senin hamile olmanı çok isterim ...şimdilik bişey diyemiyorum :1rolleyes:biraz daha geçsin, günün yaklaşsın öyle sölerim 6. hissim şuanda bişey demiyor:)) ne var diyo ne yok diyo:) sen bana bakma şimdi sadece pozitif ve olumlu düşün tamammı sengözlerimebaksanab

Kızlar selam
meyracım nasılsın.oku oku bıtmedı sayfalar ıŞden Çıktım eve gelene kadar 15 sayfa olmuŞ

iyiyim canim, evet kizlar döktürmüs. ama arzuya deger yani. cok sevindim.
simdide kimsecikler yok:( kedersiz burdaydi ama nere gitti simdi anlamadim. msn e gel dedim gelmedi:(

Back
X