Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelcik sen ne zaman patlatican bombayiiiii. sanki sira sendemi neee

iyiyim canim, evet kizlar döktürmüs. Ama arzuya deger yani. Cok sevindim.
Simdide kimsecikler yok:( kedersiz burdaydi ama nere gitti simdi anlamadim. Msn e gel dedim gelmedi:(

evet ya bugun sabahtan başladık..
Kedersizle bizi baya gaza getirdiler.okadar heyecanlandırdılarki
ama arzum bize en güzel süprizi yaptı ya.

Eşi geldiyse onunla ilgileniyordur.

- Yetişkinler günde20 gram (4 tatlı kaşığı) polen alınması gerekiyomuş kızlaaaaaar..
Polendeki mineral maddeler: Kalsiyum, klor, demir, magnezyum, manganez,fosfor, potasyum ve silisyum.

- Aşağıdaki karşılaştırma polenin harikalığını
göstermeye yetecektir;1g polende mevcut
vitamin B5 (Pentotenik asit) miktarı 95 lt. süt,
13 kilo sığır eti ve 25 kg. buğdaydaki aynı
vitamine eşdeğerdedir. 1 g polen tozunda
bulunan B1 ve B2 vitaminleri kadar vitamin
almak için 40 – 70 adet beyaz ekmek,
16 – 20 kg elma yemek gerekir.

- Polenler aynı ağırlıktaki dana etinden,
yumurtadan ve peynirden 5 – 7 defa daha
fazla amino asit ihtiva etmektedir

özellikle balla birlikte alınması tavsiye edilir. Ilık süte katarak da alınabilir. (her hangi bir şeye karıştırmadan saf haliyle de yene bilir.)
Polen bir insan için gerekli bütün besin maddelerini noksansız bir şekilde ihtiva etmektedir.
Petek gözlerine depo edilen zengin vitamin, mineral madde ve protein kaynağı olan bu harika besin ile arılar yavrularını besler. Başka bir deyişle “polen arıların ekmeğidir.”
Geleneksel tıbbi tedaviler gören MıDE ÜLSER'li hastaların %29'u iyileşebilirken, Polen yedirilerek tedavi edilmiş MıDE ÜLSER'lilerin %59.2'sin de Mide yaralarının iyileştiği denenerek kanıtlanmıştır
Günde 2 gram Polen yiyen hastalardaki YARA VE YANIKLAR'ın iyileşmesinde %30 hızlanış ve artış olmuştur

KISIRLARDA POLEN

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "ozosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir.

Mucize Karışım
lütfen kızlaar bunu araştırıın hamileyken de tüketilmesi gerekiyomuş..yeni gelenler hiç teredütsüüüz yesinleer..RABBıM HERŞEYıN DERMANINI VERMıŞ.SıZ ÇOK ŞANSLISINIIIZ BU TOPıKTE OLDUĞUNUZ ıÇıN GERÇEKTEEEN..HER ŞERDE BıR HAYIR VARDIIIR..KıMBıLıR KAÇINIZ BURDAKı BıLGıLERı BAŞKALARINA SÖYLEYıP VESıLE OLUCAKSINIIIIZ...

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim................:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa...............:CüvCüv:

12-nefican....................:CüvCüv:

13-durualya..................:CüvCüv:.

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada..............:CüvCüv:.

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu.........................:CüvCüv:....:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:lepi: :lepi: :lepi:
:teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sositososito sositososito sositososito
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:hooray:

antalyada çok nete giremiyorum sayfalar dolmuş okuyamadım son sayfayı okudum kızlar arzu hamilemi gerçekten neler olmuş ben yokken çok heyecanlandım hamişlerimiz artıyooooooooooooooooo

antalyada çok nete giremiyorum sayfalar dolmuş okuyamadım son sayfayı okudum kızlar arzu hamilemi gerçekten neler olmuş ben yokken çok heyecanlandım hamişlerimiz artıyooooooooooooooooo
evet canım hamile darısı bizimde başımıza:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

iyiyim canim, evet kizlar döktürmüs. ama arzuya deger yani. cok sevindim.
simdide kimsecikler yok:( kedersiz burdaydi ama nere gitti simdi anlamadim. msn e gel dedim gelmedi:(
canım eşim evdeyken çok giremiyorum oyun oynuyor arasıra dinlenince ben oturuyorum
kızım ne zman msn ye gel dedin görmedim valla açıkmısın şimdi

hmm meyramla msn de buluşamadınız yani.....

destinacım
nasılsın nasıl geçiyor tatil canım

sibelcim iyi geçiyor çok şükür şimdi arzunun haberini alınca dahada ii oldum bu güzel haberlerle dahada umutlanıyoruz hepimiz birgün hamiş olacaaaazzzzzz...

arzucum şimdi yoksun ama sabah okursun inanamadım çooookkk sevindim seni seviyoruz kendine dikkat et rabbim kucağına almayı nasip etsin..harikasıınnn öptüümmm kocamannnn

destinacımm malüm oldu geldim bakkk teşekkür ederim canımm :)))

kızlarr size haber vermeden yatamadım çok güzel bir akşam geçirdikk aynı planladığımız gibi haberi verdim eşim hala ağzı açık geziyorr ama temkinlii hele bi doktora gidelimde diyoo şimdi arkadaşlarımızı bırakmaya gitti fırsattan istifadee size haber veriyim dedim heran çıkabilirim bu saatte beni görmesin burdaa öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler everstim
canım menüm yoruldum ya alışveriş topiğe yaz yemekleri yap birde elma sirkesi şişem durduk yere patladı mutfak battı oraları temziledim:nazar:koptum bugün yani
arnavut ciğeri
amerikan salatası
domates soslu patates ve biber kızartması
sigara böreği
fırında tavuk
çikolatalı pasta
içecek olarakta eşim alkol almadığı için alkolsüz (hamiş kalmak için şarap iccektim ama vazgeçtim)

nazar vardır canım iyidir nazar çıkmıştır ohhhhh afiyet olsun en kötü gününüz böyle olsun:dance: :dance: cokacimcoook :içelim: kaydirigubbakcemile

kızlarrr çok özledim sizi 20 gündür yoktum ortalarda neler olmuş neler öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum 2 gündür okuyorum valla amma dedikodu yapmışşınız opuyorumnanaktan oku oku bitiremedim nekadar çok hamile kalan olmuş inanamadım hepiniz birgün bu yollara düşeceksiniz kaçarınız yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben çok iyiyim 14 haftalık oldum allah hepinize benimki gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah hala hamile olduğum rüya gibi geliyo inanamıyorum sanırım kucağıma almadan da rüya gibi gelmeye devam edicek bu arada arnavut güzelim canım benim harika resim yorumun için çok çok teşekkür ediyorum ve çok çok geçmiş olsun operasyon geçirmişşin hadi bakalım yeter bu kadar teyze olduğun artık sen de bizi teyze yap :lepi::nazar:

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim................:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa...............:CüvCüv:

12-nefican....................:CüvCüv:

13-durualya..................:CüvCüv:.

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada..............:CüvCüv:.

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu.........................:CüvCüv:.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: akide şekerlerim maşallah listemize :nazar: :nazar: :nazar: hepinizi görcem bu listede az kaldı :teytey: :teytey: poleninizi ihmal etmeyin :olmaz: hepinize kocaman öpücükleeerrrrrrrrrrrrrrr Şeniz Şeniz

Back
X