D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.321
bir cevap veren yok mu?
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza
kızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
GÜnaydın arkadaŞlar nasılsını.
Yenİ bİr gÜn yenİ umutlar getİrsİn hepİmİze
günaydınnn kızlarrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Herkese günaydınlarrrr nasılsınız bakalım bugünnn
Arzucummm eşini tahmin ediyorummm şok geçirmiştir kaydirigubbakcemile3 saf saf bakıyo dimi ortalığa kaydirigubbakcemile3 işte bi erkek için en mutlu olunan zamanlardan biridir.Erkekler bide temkinlidir illa doktorun sölemesini duyacaklar kaydirigubbakcemile Sen alıştınmı bu duruma içinde bi bebiş varrrrrrr senin canın :CüvCüv:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelsiniz sefa getirdiniz burada çok şey öğreniceksiniz ve moral bulacaksınız emin olun a.s.
kızlar tekrar günaydın hepinize a.s.
arzum taze anne doktora bugün gitcen dimi canım
yok canım cuma günü gidicem ama durucum çok belim ağrımaya başladı yaaa sanki belim ayrılıyooo bugündenmi gitsemmm napsam bilmiyorumkii
arzucum tebrik ederim çok sevindim bende ilaç kullanmadan adet göremiyorum ama senin hamile kalman banada bir umut oldu.
nasılsınız kızlararzu taze anne nasılsın ,dün büyük bir kutlamadan çıktık herkes çok yorulmuşturr :sm_cool: dr git bakalım ne diyecek kaç haftalık, annenlere söyledinmi onlar ne dedi ayyyy ne heyecan yaaa herkese nasip etsin alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?