D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #6.381
arzum panik yapma sakın yat uzan oturma lekenme olması normal derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginç şeyler demiş :uhm:keşke biraz daha sıksaydın dişini işallah fayda etmiştir 2 günde canım:Saruboceq:
esramm zeytinyağla masaj tamamda rahmin küçük fitil kullan demesine takıldım bence buna doktor karar vermeli aman esram sen düşünme hani halk arasında çatı küçük derler ya ne insanlar doğuruyooo bende miyomda var doktor dediki hem bebek hemde miyom beslencek merak etme rahmin onları çokda güzel taşır buda demektirki bayanların rahmi hem bebekleri taşıyo hemde miyom kisti taşıyooo korkma sen bebeğim benim
kızlar dün gecemiz çok güzel geçti ama sonu kötüydü eşime dedim ki gelirken şarap al oda şarap içemiyor bira almış alkol ona dokunmasına rağmen içti bende içtim :içelim:ve sabah bir kalktık tv.açık cam açık biraz fazla kaçırmışsız ve sızmışız mafoldumbenservise bile anca yetişti birşey yapmadık dün gece ufffff ya sinir olduk:çok üzgünüm:
susuz yaz canım inşallah işe yaramıştır inşallahh..
durucum alternatif tıpta çörekotuyla kasıklarına masaj yapıp hamile kalan birini duymuştum.. acaba zeytinyağı yerine çörek otuylamı yapsam masaj :uhm: doğru diyorsun bencede kadın o kısmı abarrtı.. halk arasında derler çatın dar felan bana rahmin küçük dedi.. suphanallah daha neler duyacaz rabbim şükürler olsun ne diyim..
üzülme yaa nolcek zaten dün sen çok yoruldun bugün telafisini yaparsınız hem iki gün kutlamış olursunuzŞeniz Şeniz kaydirigubbakcemile
KIZLAR BEN İŞLERİME BAKMAK ZORUNDAYIM ÖPÜYORUM SİZLERİopuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bence kafanı yorma bu kadar daha yeni rahim filmine girdin bir sorun olsaydı zaten onlarda söylemez miydi canım benim :umursamaz: boşver onlar biraz da dediğin gibi abartıyolar fisfisfis ama yağ olayını yapabilirsin rahatlatır hem sositososito
KIZLAR BEN İŞLERİME BAKMAK ZORUNDAYIM ÖPÜYORUM SİZLERİopuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım çok iştahsızdım 2 gündür azcık yemeye başladım ama yinede istekli değilim ceviz badem yedim 2-3 haftalıkken şimdi canım almıyor parfüm bile kötü kokuyor sanki doktordan gelince yazarım sizlere sende kendine iyi bak a.s.![]()
sevdanehri canım ben rahim filmi çektirmedim sevimsu çektirmişti.. doktor bana şimdilik gerek yok dedi..
susuz yaz canım inşallah işe yaramıştır inşallahh..
durucum alternatif tıpta çörekotuyla kasıklarına masaj yapıp hamile kalan birini duymuştum.. acaba zeytinyağı yerine çörek otuylamı yapsam masaj :uhm: doğru diyorsun bencede kadın o kısmı abarrtı.. halk arasında derler çatın dar felan bana rahmin küçük dedi.. suphanallah daha neler duyacaz rabbim şükürler olsun ne diyim..
valla ayşecim bende buraya takılmaktan iş yapamıyorum kovuldum kovulacam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yakında kocan bile kokmaya başlıcak sana, eeee hamilelik böle ben birinci katta biri sigara yaksa beşinci katta içeride kokusunu alırdım eşim yuuhhhh derdi bu kadarda olmaz![]()
Al benden de okadar canımm bugün ayın 17 si kdvler muhtasarlar sgk lar duruyo ve ben hala fatura işliyom güya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet ama bu aralar yumurtlama günümdü zaten bu ay doğru düzgün birşey yapamadık yumurta kaçmışmıdır diye üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yoksa allahın günü bitmez