E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.881
hihoyyyt günaydıııııııın kızlaaaaar MİS KOKULU ÖPÜCÜKLEEEEEER SİZEEEzemuszemus opuyorumnanaktan ..
AY KENDİMİ SEDA SAYAN GİBİ HİSETTM BEEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
nasılsınııız bu sabaah??
oh be nihayet topiğimi güzellerim basmııış..hayır yeni gelen arkadaşlarada bir mahçup oldum kimseciker yok diyeee:umursamaz: hiç ayrılmadım burdaan..iyice alıştırdınız benii kendinize şimdi yokluğunuz bana çok garip geliyoo,tuhaf yaniikaydirigubbakcemile5..
ben diyorum size allah başımdan eksik etmesin siziiizemuszemus:Saruboceq:..
duruum allahın izni ilee sen o iğneyi vurduur,sonra yavaş yavaş almaya başlarsıınzemuszemus..
DÜN BEN ESKİ SAYFALARA BİR GÖZ ATTIM..:gitme:ÇOK DUYGULANDIIIM ..
NEKADAR GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞIIIZ.BİZE GÜZEL BİR HATIRA KALICAK ..
HELE DURUUM SEN HER HASTA OLDUĞUNDA SENİ AVUTMALARIM BİLE TUHAFIMA GİTTİİ..ŞURAYA BAK YA DEDİM ŞİMDİDE YEĞENİM GELİYOO NE ÇABUK UNUTULDU DİMİ O GÜNLER.BAK HEPİSİİ BİRER ANI..İNŞ.HİÇ SİLİNMEZ ..
AYRICA SİZEE BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.TABİ İSTERSENİZ ELİNİZDEN GELİRSE..
BİR DERDİM VAR BÖLÜMÜNDE ÇOK ZOR DURUMDA OLAN BİR BAYAN VAR.İKİ TANEDE DÜNYA TATLISII KIZI VAR..ONLARA KIYAFET İSTİYO ADRESİNİ DE GÖNDERDİ BANA.KONUYLA İLGİLENEN HERKEZE BEN DETAYLARI ANLATIRIIM..:gitme:
canım arkadaşım benim.
çok güzel oldu sağolasın..süppper bi hafta sonuydu bol bol agaçlarda gezdim::=))))))
erik agacı kiraz agacı derken az kalsın mootoru bozacaktık:)))))
çalışmalar son gaz devam ediyo ama kasık arasından pek zevkli olmuyo.
gögüslerim taş gibi sanırım yine pıtırcık bana yan çizecek..ama olsun hiç umrumda deil valla.. saldım çayıra mevlam kayıra...
ama senin adına sevindim demek aşılama olcan allahım ne olursun senin bu ay yüzünü güldürsün ..hep senin için dua ediyorum benden önce onu hamiş göreyim diye
Dr muz hala eski yerinde demi ne zaman burda olcak haberin varmı?
beni adetin 3.günü yine bekliyo bakalım artık bu ay ne yapcak
seda bacım evet ya iyi gitti sana sabahların sultanı bu topikte herkes bu konuya duyarlı olacaktır emin ol detayları anlat sen bacım
canııııımmmm iyiyiz bir tanem yok daha hissetmiyorum... 20 ağustosta amniyosentez olcam..canııımmm çarşamba aşılama olcan allahım inşallah aşılamayla gelir bebişin :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi: şimdiden çok heyecanlıyım halay çekcez :teytey:
ben hafta sonu pek uğrayamıyorum sessiz olması bencede çok iyi bu sessizliğin arkası :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:1hug: HİÇ KAFANA TAKMAA ZATEN SANA SÜPRİZ YAPABİLİR BU SEFER,göğüslerin belirtiside gebelik belirtilerinden biri sonuçta..olsun biz genede umutlanalım.hihoyyyt
hem ne güzel enerjini de toplamışsııınkaydirigubbakcemile2 ..ailenin yanında oldunmu zateen gerisi boş herşeyi unutuyosuun..aslında bir ay orda kalıcaksıneşin gelicek 5 gün sadecee indire gandiyeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemileŞeniz sonra gidicek ,sende rahat olucaksın..
canım benim sen genede benim için çok umutlanmaa:1no2: nebilim bana mucize gibi bişey geliyoo.yani tuhaf bana doktor diyecektee inanıcamda ohooo çlme eşeğim ölmee:bbo:.bakalım son olarak yapıcaz.ilthabım olduğu için yumurtalıklarımı büyütüp (yani kaliteli yapıp)son olara amelyattıda yaptıkya açılmıştır diyee.tutsun diye aşılama yapalım dedi..bakalım artıkCADIARZU nolucak..bana şaka gibi geliyo kendimi hiç hamile yada anne gibi hayal edemiyorum ..:umursamaz:
canım valla doktorda bana hep haziran yada temmuz ayında ordayım diyodu,ama hiç birdaha sormadım..ama çarşamba günü mutlaka sorucam..sana haber veririim.
sende inşallah gebeliğini öğrenmek için son kez gidersiiin..
canımıniçi hemen cevap yazamadım bugun işler birazcık yogun
sen neden öle düşünüyorsun bakim
gelcek işte benim yegenim sırf sana inat gelicek sende böle:1shok: ağzı açık kalacaksın ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
az önce okudum canım yazık ya allah kimseyi darda bırakmasın :Saruboceq:ne dertler var ya o köşede okudukça halimize şükredelim oturalım :Saruboceq:yok kırmızlar gelmiş yok bu ayda tutmamış bizimkiler sorun değil gibi geldi arkadaşlar lütfen kendimizi artık üzmeyelim beterin beteri var allaha hergün şükredelim :Saruboceq:
Arnavutum orayada yazdım bana da adresi gönderirmisin
Arnavutum aynı yerde oturuyoruz bu arkadaşla bikaç güne kadar direk teslim edicem
aaaaaaaaa gerçektenmiii:1hug: çok sevindiiiiiiiiim sevdaaaa:Saruboceq: allah razı olsun sendeeeen..aaa ne güzel bir hber çok mutlu oldum baaak,üstüm ürperdiiii:gitme:
teşekürleeeeer çok teşekürleeeerr..:1hug: a.s.
kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz burda bilgisayara giremiyorum cafeye geldim okuyamadan yazıyorum hepinizi özledimm kendinize iyi bakınnn ben süpeimmmmmmmmmmm :)))) öptümmmm siziiiiiiiii
uzun zamandır zaten bi aileye yardım etmek istiyodum 2 ayda bir mutfağını görmek felan ama gerçek ihtiyaç sahibine yardım etmek istedim.elimden geldiğince bu arkadaşa yardım ederim artk ben
kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz burda bilgisayara giremiyorum cafeye geldim okuyamadan yazıyorum hepinizi özledimm kendinize iyi bakınnn ben süpeimmmmmmmmmmm :)))) öptümmmm siziiiiiiiii
yaaaaaaaa kimse bana cevap yazmadııı bananeee küstüm gidiyom bennnnnn(((
çıtır çereklerimmmmm kaçtım bennn hepinizi sevoorummmm öptüm tekrar tekrarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olsuuun bitaneem seen işini yap.
müsait olunca yazarsıın.bend eöyleyimde allahtan kociş yanımdadaa öyle yazıyorum.birazdan gider o bende yanlız kalırıım..
ya sen bana bakma gerçekten ümitlendirmek te istemiyoruum,ümitlenmektee valla bak.benim için daha sağlıklı olur..yani abartmak istemiyoruum.çok sıkıldım busefer bunalıma giriyoruum.
tamam inşallah dediğin gibii oluruuum:1shok: inşallah..ama bekliycez artık.eğer doğru zamansaaa,eğer hayırlısı isee,eğer bizimkiNİN İNESİ VARSA UÇAKTAAAN OLUUUR TABİİİ.ama yok hala bekilycekseem,sizide üzmek istemeeem.o yüzden diyorum temmuzun 7-8 inde belli olur anyamı konyamısositosositosengözlerimebaksanab
uzun zamandır zaten bi aileye yardım etmek istiyodum 2 ayda bir mutfağını görmek felan ama gerçek ihtiyaç sahibine yardım etmek istedim.elimden geldiğince bu arkadaşa yardım ederim artk ben
ay ne güzel keşke benimde maddi imkanlarım el versede bende senin gibi yardım mutfak yardımı etsem allah senden razı olsun.her gün dua ediyoruz eşimle allahım bize mal mülk ver ama ihtiyacı olanlara dağıtmak için diye allah kabul eder işallah dualarımızı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?