- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.921
canııımm ileri yaş hamileliğinde çocuğun ense kalınlığından kromozom yapısına kadar herşeyine bakılıyor. anne karnından yani göbekten iğne ile bebeğin bulunduğu sıvıdan biraz sıvı alıyorlar onu inceliyorlar böylelikle çocuğun sakat doğma ihtimalinin olup olmadığı anlaşılıyor özellikle down sendromlu çocuk dünyaya getirmemek için
hihoyyyt günaydıııııııın kızlaaaaar MİS KOKULU ÖPÜCÜKLEEEEEER SİZEEEzemuszemus opuyorumnanaktan ..
AY KENDİMİ SEDA SAYAN GİBİ HİSETTM BEEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
nasılsınııız bu sabaah??
oh be nihayet topiğimi güzellerim basmııış..hayır yeni gelen arkadaşlarada bir mahçup oldum kimseciker yok diyeee:umursamaz: hiç ayrılmadım burdaan..iyice alıştırdınız benii kendinize şimdi yokluğunuz bana çok garip geliyoo,tuhaf yaniikaydirigubbakcemile5..
ben diyorum size allah başımdan eksik etmesin siziiizemuszemus:Saruboceq:..
duruum allahın izni ilee sen o iğneyi vurduur,sonra yavaş yavaş almaya başlarsıınzemuszemus..
DÜN BEN ESKİ SAYFALARA BİR GÖZ ATTIM..:gitme:ÇOK DUYGULANDIIIM ..
NEKADAR GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞIIIZ.BİZE GÜZEL BİR HATIRA KALICAK ..
HELE DURUUM SEN HER HASTA OLDUĞUNDA SENİ AVUTMALARIM BİLE TUHAFIMA GİTTİİ..ŞURAYA BAK YA DEDİM ŞİMDİDE YEĞENİM GELİYOO NE ÇABUK UNUTULDU DİMİ O GÜNLER.BAK HEPİSİİ BİRER ANI..İNŞ.HİÇ SİLİNMEZ ..
AYRICA SİZEE BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.TABİ İSTERSENİZ ELİNİZDEN GELİRSE..
BİR DERDİM VAR BÖLÜMÜNDE ÇOK ZOR DURUMDA OLAN BİR BAYAN VAR.İKİ TANEDE DÜNYA TATLISII KIZI VAR..ONLARA KIYAFET İSTİYO ADRESİNİ DE GÖNDERDİ BANA.KONUYLA İLGİLENEN HERKEZE BEN DETAYLARI ANLATIRIIM..:gitme:
ayşemmm nasılsın tatil haaa süperseni rüyamda görüdüm hayır olsun saçların uzun hafif kıvırcık ve çok zayıfsın birde izmitte oturuyormuşsun canım çok güzel bir yer ferah dağlar var yeşillikler var güzel evler var hayır olsuun inşallahhhhh
durucummm Allah yardimcin olsun. ayy ben kalcadan felan igneden korkmam hatta uyusturmadan dolgu bile yaptiririm disime ama göbekten igne! cok korktum :1shok:
nasılsınız durucum? yukarda ki bahsettiğin şey şu olacağın şey dimi işallah güzel sonuçlanır allah yardımcın olsun:Saruboceq:
canım demek rüyanda gördün beni .... inşallah hayırlı bir rüyadır... yeşillik doğa çok güzel , yer mi değiştircen acep,,, eşimi bi iş değişikliği olacak gibi ama bilmiyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar nassınız iyimisiniz:1hug: yardım isteyen arkadaş ilk sayfasında ki yazıda taksitlerimiz var evkur v.s. evlenince hazır eve konulmuyor demiş ama son sayfa yazısında eşyam yoktu çamaşı mk. biri verdi yatağımı biri verdi diyor ben bu iki yazıyı okuyunca anladım
kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz burda bilgisayara giremiyorum cafeye geldim okuyamadan yazıyorum hepinizi özledimm kendinize iyi bakınnn ben süpeimmmmmmmmmmm :)))) öptümmmm siziiiiiiiii
dedektif gibi cözdünüz olayi masallah:)
polenli güzel dedektifler sizi zemuszemus
eeee polenin yararı o kadar çokki bak beynimizin bile işlevi iki katına çıktıCADIARZU CADIARZU
dedektif gibi cözdünüz olayi masallah:)
polenli güzel dedektifler sizi zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?