Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet arkadaslar size katiliyorum. gercek yardima ihtiyaci olanlari nasil bilecez simdi? bu ne vicdansizlik lmaz:

durucummm Allah yardimcin olsun. ayy ben kalcadan felan igneden korkmam hatta uyusturmadan dolgu bile yaptiririm disime ama göbekten igne! cok korktum :1shok:

nasılsınız durucum? yukarda ki bahsettiğin şey şu olacağın şey dimi işallah güzel sonuçlanır allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, durualya+, fatos38, iipekkk, latsibel+, Sevimsu+

eee herkes nerde yahu fisfisfis

sabahtan beri acaip yoğunluk var aklımda burda kafamçokkarıştı canıım benim çok şeyler paylaştık evet bende bazen geriye dönüp ara ara okuyorum yazdıklarımızı hepsi hatıra kalacak a.s :lepi:

valla arkadaşlar ben yazacak bişey bulamadım ordaki 2 arkadaş çok güzel savunuyorlar..
mantıksızca hemde

Merhaba arkadaşlar.Ben birşey sormak istiyorum sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.Daha önce yazmıştım bende pre seed aldım kullanıcam bu ay duydum işe yarıyormuş sizde deneyin diye.Ama zaten haberiniz varmış.Söylemiştiniz preseed le ilgili bölüm var diye , bende girdim okudum orayı .Ama anlamadığım birşey var :sanırım hangi tüpden yumurtladığımız önemliymiş sağ mı sol mu diye herkez konuşuyordu. Peki bunu bilsek bile bize faydası nedir? yani ona göre mi ilişkiye girmemiz gerekiyor? hiç anlamadım vallahi. Cevap yazarsanız çok sevinirim .Şimdiden teşekkürler.

canım demek rüyanda gördün beni .... inşallah hayırlı bir rüyadır... yeşillik doğa çok güzel , yer mi değiştircen acep,,, eşimi bi iş değişikliği olacak gibi ama bilmiyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

merhaba kızlar nassınız iyimisiniz:1hug: yardım isteyen arkadaş ilk sayfasında ki yazıda taksitlerimiz var evkur v.s. evlenince hazır eve konulmuyor demiş ama son sayfa yazısında eşyam yoktu çamaşı mk. biri verdi yatağımı biri verdi diyor ben bu iki yazıyı okuyunca anladım

durucummm Allah yardimcin olsun. ayy ben kalcadan felan igneden korkmam hatta uyusturmadan dolgu bile yaptiririm disime ama göbekten igne! cok korktum :1shok:

canım bende iğneden çok korkan biriyim daha şimdiden fenayım yani :gitme:

nasılsınız durucum? yukarda ki bahsettiğin şey şu olacağın şey dimi işallah güzel sonuçlanır allah yardımcın olsun:Saruboceq:

inşallah bir tanem inşallah iyi sonuç alırım

ayy bilmemki canım hayır olsun inşallah

bilmenin söyle bir güzelligi var, iliskiden sonra ayakalrini yukari kaldiriyorsun ya, iste ayakalrini indirince o ay yumurtladigin tarafinin üstüne dizlerini karnina cekip yatarsan spermleri yönlendirmis olursun, sansin artar. mesela benim sag tüpüm yok hep soluma yatarim. soluma yatinca hic rahat edermiyorum ama yarim saat felan mecburen yatiyorum iste.

Valla güzel bulmuşsun ben okadarına bakmadım biz kötü niyet aramamıştık taki bana gelen yanlşış mesajdan sonra geçmişine baktık amannn allah herkesin gönlüne göre versin biz iyi niyetle yaklaştık ama aldatılmak kötü birşey.konuyu kilitlediler yazamıyoruz artık :dilcikar:

kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz burda bilgisayara giremiyorum cafeye geldim okuyamadan yazıyorum hepinizi özledimm kendinize iyi bakınnn ben süpeimmmmmmmmmmm :)))) öptümmmm siziiiiiiiii

arzuum canııımmm iyi olmana çok sevindim iyice dinlen canıııımmmm a.s.:lepi:

Sinir küpü olduk valla günah keçisi oldum bide kötükedihüso ey gidi ne düşünürken ne hale getiriyolar insanı boşverr arnavutummm boşverrrrr onları üzmeyelim tatlı canımızı allah içimizi biliyo sen taa oralardan yardım etmek için çırpındın ama boşaymış boşver canım sakın üzme kendini

dedektif gibi cözdünüz olayi masallah:)
polenli güzel dedektifler sizi zemuszemus

durum hiç korkma onların iğnesi incedir anlamazsın bile banada yapılmıştı ozaman üçlü tarama testi diye biliniyordu çocukta bir özür varmı dawn sendromu varmı diye bakılırdı ama nasıl baktılar hatırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…