Kızlar merhaba.Ben de bu haftasonu adet olup sonra da bebek çalışmalarına başlayacağım.Adaçayı yağı ile arısütü polen balı kullanmayı düşünüyorum.Ama adaçayı yağını kaç gün kullanmam gerekiyor adet bitiminde? Pamuğa kaç damla damlatmam gerek ve ya pamuk bölünüp kalırsa içerdee? Kafam takıldı bunlara.Çok sağolun şimdiden.Hepimiz en kısa zamanda bebeklermize kavuşuruz inşallah:Saruboceq::1rolleyes:
kızlar bugün doktora gidicektik ama ben simavda oturuyorum. malum biliyosunuz çok şiddetli bi deprem yaşadık bugün malesef sevincimizi bile doğru dürüst yaşayamadık. psikolojimiz alt üst oldu nolur dua edin daha büyüğü olmasın. evlere giremiyoruz zaten şu anda internet cafeden yazıyorum. ama bu arada hamilelik gerçekten harika bi duygu eşimi yıllar sonra ilk defa ağlarken gördüm. gerçekten hepiniz için dua ediyorum allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. insan inanamıyo reflekslerine hakim olamıyo bi saat falan kendimi tutamadan ağladım. ama şunuda eklemek istiyorum bizim mutluluğumuzu bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz. insanlar o kadar normal karşılıyoki sinir oldum valla :) neyse şimdilik hoşçakalın
canım çok teşekkür ederim ama umarım bana kızmıyorsundur ama ne yapayım dayanamıyorum arkadaslar soru sorunca hemen dertlerıne çözüm bulmak ıstıyorum tıpkı senin gibi kaydirigubbakcemile5 herşey bir an önce olsun ki ailemiz çabuk çabuk genişlesin istıyorum :dance:arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniiiiz aramızaaa..AÇELYA85 CANIM HİÇ DURMA KULLANMAYA BAŞLA,SONUÇTA DENEMİŞ OLURSUN BİLEMEZSİNKİİİ.ben de bunu paylaştığımda herzaman dedim eğer ben sonuç almasamda (ki nitekim öyle olduu),en azından birileriyle paylaşıp vesile olmuş oluruum ki çok şükür rabbimee öyle olduu bende beklemedeyim doğru zamanı..sanada allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin..NEHİR67..CANIIIM SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZAA..HADİ BAKALIM KULLANMAYA BAŞLAA SANADA HAYIRLI UĞURLU OLSUUN HEPİNİZE GERÇİ ALLAH DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMESİN ,,YETERKİ İNANIN OLUCAĞINAA POZİTİF OLUN..CEMRE822 CANIM ARKADAŞIM BEN YOKKEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRDİİN İÇİN SANA AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM HERŞEY GÖNLÜNZCE OLSUUUUN..sağlıcakla kalıın
Çok sağol canım deneyecem ama ben hiç tampon kullanmadım ama denerim.Ben de kist ameliyatı olmuş ve ilk kez bebek denemesi yapacak birisi olarak çok heyecanlıyım.Her şeyi denemek istiyorum.Umarım hepimiz sonuç alırız bunlardan.Kendinize iyi bakın görüşürüzzkaydirigubbakcemile5hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza nehir67 canım adaçayı yağını adetinin son günü kullanmaya başlıyosun pamuk sıkıntı yaratır diye düşünürsen tampon kullan çok daha sağlıklı ve kullanımı kolay adetinin son günü başla ve 6,7 gün kullan 4_5 saat tutman yeterli oluyomuş ilk kullnadığında biraz yanma oluyo ama sonraki günlerde hissetmiyorsun bile tamponu olabildiğince içeri itersen yanma hissi olmuyo böyle canım ayrıca yan etkisi de yok kullanıp ta hamile kalan arkadaşlarımız var burda hihoyyyt
arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniiiiz aramızaaa..AÇELYA85 CANIM HİÇ DURMA KULLANMAYA BAŞLA,SONUÇTA DENEMİŞ OLURSUN BİLEMEZSİNKİİİ.ben de bunu paylaştığımda herzaman dedim eğer ben sonuç almasamda (ki nitekim öyle olduu),en azından birileriyle paylaşıp vesile olmuş oluruum ki çok şükür rabbimee öyle olduu bende beklemedeyim doğru zamanı..sanada allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin..NEHİR67..CANIIIM SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZAA..HADİ BAKALIM KULLANMAYA BAŞLAA SANADA HAYIRLI UĞURLU OLSUUN HEPİNİZE GERÇİ ALLAH DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMESİN ,,YETERKİ İNANIN OLUCAĞINAA POZİTİF OLUN..CEMRE822 CANIM ARKADAŞIM BEN YOKKEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRDİİN İÇİN SANA AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM HERŞEY GÖNLÜNZCE OLSUUUUN..sağlıcakla kalıın
kızlar bugün doktora gidicektik ama ben simavda oturuyorum. malum biliyosunuz çok şiddetli bi deprem yaşadık bugün malesef sevincimizi bile doğru dürüst yaşayamadık. psikolojimiz alt üst oldu nolur dua edin daha büyüğü olmasın. evlere giremiyoruz zaten şu anda internet cafeden yazıyorum. ama bu arada hamilelik gerçekten harika bi duygu eşimi yıllar sonra ilk defa ağlarken gördüm. gerçekten hepiniz için dua ediyorum allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. insan inanamıyo reflekslerine hakim olamıyo bi saat falan kendimi tutamadan ağladım. ama şunuda eklemek istiyorum bizim mutluluğumuzu bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz. insanlar o kadar normal karşılıyoki sinir oldum valla :) neyse şimdilik hoşçakalın
canım çok teşekkür ederim ama umarım bana kızmıyorsundur ama ne yapayım dayanamıyorum arkadaslar soru sorunca hemen dertlerıne çözüm bulmak ıstıyorum tıpkı senin gibi kaydirigubbakcemile5 herşey bir an önce olsun ki ailemiz çabuk çabuk genişlesin istıyorum :dance:
canım benim sen bizim iyilik meleğimizsin ben inanıyorum allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmıycak kaydirigubbakcemile5canııım arkadaşıııım,nasıl kızarım beeen aşk olsuun ben seviniyorum gururlanıyorum inan sizin böyle cavep yazdığınızı görünce ne muutlu bana gerçekteen cana can katmaaak olan üstü bir duyguu..ben hiç bıkmadan defalrca yazdım gene yazarım ..80-90 sayfalık şeyi kolay mıı devirdiim ,herşey sayenizde olduu ilk başta bana inanmanııız çok güzel..sonuçta k.k hiç adaçayı ile ilgili birşey yoktu yani alta koyma ilee, ben bunu yazarken bile çok çekindiiim ve ilk aylarda kimse sonuç almadan ben kapatmayı bile düşünmüştüüm ama okadar talep geldikii daha çok umutlandıım kii zaten sonucunu da aldıım rabbime şükürler olsuun..amaa iyikide yazmışıım sayemdee kaç kişi anne olucaak ..umarım tez zamndaa sizde bana müjdenizi verirsiniiiz tek dileğim buu..:Saruboceq:iyiki varsınııız bebişimin teyzeleriii :1hug:a.s.:enbuyukkk:
canım ovülasyon testi bir gün pozitif çıkar zaten o gün de yumurtlamanın gerçekleşmesini sağlayan hormonun arttığı gündür ve
24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır diğer günler testi yapmana gerek yok zaten bir kere pozitif çıkması yeterli diğer arkadaş yapmış ve diğer günlerde silik ikinci çizgi olduğunu söylemiş,sen de bir daha ki gün yaptığında çıkmadığını söylemişsin demekki pozitif cıktığı gün yumurtlaman gerçekleşmiş sositososito boşuna harcama derim diğerlerini inşallah ki lazım olmaz ama yine de her ihtimale karşı kenarda dursunlar yerimseniben
canım acı elma yağı yazanı kullanıcaksın ve adetinin son günü kullanmaya baslıycaksın 6 yada 7 gun kadar kullanıcaksına.s.adacayi yagini kullanan arkadaslar bi sorum var. yurtdisinda oldugumdan siparis verdim bi arkadasa, burda öyle seyler pek bulamiyorum
bana tatli elma yagi ve yesil elma yagi diye iki yag geldi:S bunlardan hangisi dogru olani? yesil elma yaginin üstünde aci ve adayagi diye de yaziyor. biri bana yardim etsin noooolur. adetime bir hafta var bunu simdiden kullansam dogru olurmu?
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi cvp
canım benim sen bizim iyilik meleğimizsin ben inanıyorum allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmıycak kaydirigubbakcemile5
valla arkadaslar ilk korunmayı bıraktığımda sistit olmuştum ve bir arkadasım bu kürü önermıstı uyguladım baya rahatlatıyor ama bebek ıcın elınden gelenı yapamadı :jeyyar: delikafadulden bu arada benım son 3 gunum bakalım senağlamaCADIARZU SLM KIZLAR BEN YENİYİM. YAZDIKLARINIZI OKUDUM ÇOK GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMISINIZ.BAKIN BEN NE BULDUM.http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lternatif-tip/255365-tecrubeyle-sabittir.html BİR GÖZATIN DERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?