Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cemrecim hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım

Arnavut güzeli çok güzel bilgiler vermişsin. Tebrik ederim seni. Paylaşman çok güzel

teşekür ederim hepinizee:1hug: ayrıca süt konusunu paylaşan arkadaşımada çok sağol,ben daha önce de duymuştum bana da tavsiye ettiler ama nebilim cesaret edemedim..ama denemekte fayda var arkadaşlar sütün buğusu kanal açtığı doğrudur,eskiler bunu hep yaparlarmış..kuban olduğum rabbim YETERKİ ''OL'' DESİN BİZİM YAPTIKLARIMIZ BAHANE ,KENDİMİZİ RAHATLATIYORUUZ ŞUNDAN EMİN OLUNKİ HERŞEY BEYNİMİZDE BİTİYO..KÜRLERİN BİZE YARAMASINI İSTİYOSAK BİRAZ AZİMLİ,SABIRLI OLMAMIZ GEREK ALLAH SADECE SEVDİĞİ KULLARINA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI İŞLER VERİRİ HAYIRLI BEBİŞLER GÖNDERİRİ BUNDAN ŞÜPHENİZ OLMASUIN..:Saruboceq::1hug:

cemreee hihoyyytCANIM ARKADAŞIIIM HADİ İNŞALLAHH DUALARIM SENİNLEEE:Saruboceq:RABBİM SENİ SEVİNDİRSİİİN NOLUUUR:Saruboceq:..GÖNLÜNÜ FERAH TUT:1hug:HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUUN hayırlısı isee olsuuuun:1hug:müjdeni sabırsızlıkla bekliyoruuuum:teytey:

canım arkadaslarım guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın cok tesekkur ederım umarın guzel haberlerle gelırım :ecrin_bebek:

meraba arkadaşlar ben adaçayı yağını üç gün önce kullanmaya başladım ilk 2 gün pembe kan gibi akıntı geldi şimdide çok kötü mantar oldum kaşıntı çok fazla ilaç başladım adçayı yağınıda kesmek zorunda kaldım bunu kullanıpta mantar olan varmı

slm arkadaşlar ben yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum.aklıma takılan bir şey var bu adaçayı yağını bir gece kadar vücudumuzda tutuyoruz benim bildiğim tamponlar 3 saatten fazla vajinada kalırsa toksik şok geçirip ölüm riskine kadar uzanabiliyor bu yüzden uylulamaya korktum.bu konuda bilgisi olanlar varmı

saol canim moral verdigin icin.a.s. insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olsun. inanmak ve duayi elden birakmamak lazim. ama cok tezcanliyim iste. hemen olsun istiyorum. beklemeye tahammülüm yok. Rabbim de beni hep sabirla siniyor. bakalim, nasip... hepinize dua ediyorum arkadaslar inanin.:enbuyukkk:

yengemin ailesinde de cocuklari hep cok gec oluyormus. oda bana dediki kiremiti al ateste kizdir. sonra onu sütün icine koy üstüne otur. bu süt olayi cok meshur. eskiler hem dogal seyler biliyor hem saglikli yan etkisiz seyler. simdi biz hormon ilaclari felan ugrasiyoruz bünyemiz bozuluyor.

GEÇMİŞ OLSUUN CANIIIM.. çok ilginç DURU..bana hiç öyle birşey olmamıştı nitekim yazıştığım hiç bir kimse dahi böyle bir sorunla karşılaşmamıştıı..demekki senin cildin çok hassas ..aceba diyorum SEN ÖNCEDEN İLİŞKİDEN TAHRİŞ OLUPTA ÜZERİNE Mİ YAPTIN ,,YADA MANTARIN VARDIDA YAĞI KOYUNCA İYİCE KABARTTI???çünkü adaçayı yağı MİKROP ÖLDÜRÜCÜ YARA KAPATICI ÖZELLİĞİ VARDIR..adaçayı yağı antiseptiktir yaniii(Antiseptik sağlık teriminin açıklaması):

Bakterileri öldüren yahut çoğalmalarını önleyen bir maddedir ..sağlıcakla kalCOLOR]

demek onun cin vajinanin dengesini bozmuo. bende bu rahimde o kadar saat bekleyince rahime nasil zarar vermio diodum. saol canim bilgi icin

canıım öyle deme sakın ..bende senin gibiydiiim tez canlı ,ve çok şükür allahımdan 10 kere birşey istememişimdir hemen gerçekleşirdiii..ama busefer çok güzel dersimi aldıım..eşim biran önce bebişimiz olsun istiyodu ve ben ozamanlar diyodumki onaa(nekadar düşüncesizmişim)henüz erken şubatta hamile kalıcam ekim ayındada doğurucam..sanki pat diye olucakmış gibi zannediyodum..kaç şubat ayı geçti üstündeen ..baktımki sen isteyince olmuyomuuş ALLAH NEZAMAN NASİP KISMET EDERSE OZAMAN OLUYOMUUŞŞ..ŞEKİL a 'da görüldüğü gibii:çok üzgünüm:ama bundada hayır varmış ben hamile kalsaymışıım bu adaçayı yağı ile kiimse bilgilenemezmiş hamile kalamazmış..DİYORUMYA HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR YİNEDE ÇOK ŞÜKÜR ..:enbuyukkk:

evet herseyde bir hayir var gercekten. burda kendin gibi ayni sorunlari yasayan arkadasla olunca insan kendini yalniz hissetmio.
ayni bende senin gibi subatta hamile kalicam diodum. üzerinden 3 yil gecti. hala tik yok. önceden bi amleliyat olmustum. o zaman taaa cocukken sag tüpüm yapismis. dikisler felan. imkani yok acilmaz dedi dr. laparoskopi bos is olur senin icin dedi. kendimi cok kötü hissettim. ama yapacak bisey yok. Rabbim aldi o tüpü. ins Rabbim yine hayirli bi cocuk verecek. inaniyorum da sabir yok............................

canım tamponla yapılmasının sebebi içine kaçma durumu olmazsın diyee..yoksa ilk başta ben pamuğu tavsiye etmiştim..mesela ben öyle yapıyorum (yuvarlak makyaj temizleme pamuğu yokmu)onu 2'ye katlayıp ucuna yağı döküp yapıyorum..yani sivri yeri içerde kaba yeride dışında kalıyoo.ben bunu diğer sayfalarda açıklamıştım..o yüzden mümkünse diğer sayfalarıda okumaya çalışın diyorum,sebebi ..orda daha açıklamalı yazıyo hem ..OLMADI SENİN İÇİN RAHAT ETMESİNİ İSTİYOSAN GÜNDÜZDEN KOY 2-3 SAAT KADAR KALSIN.. kaydirigubbakcemile5yani için nasıl rahat ediyosa öyle yap gülüm yeterki aksatmadan kullan..:enbuyukkk:

sakın moralini bozma sakıın..ne tüpü yaa KİBELE DİYE BİR ARKADAŞIM VAR ODA K.K. onun bir tüpü alınmış ve 7 yıl sonra hamile kaldı.hiç umudunu kaybetmeden hemde ..en son ovulasyon testi ve pre-seed kayganlaştırıcıyla hamile kaldı bir haftada adaçayı yağı kullandı..ve şimdi hamile çok şükür..o yüzdeen sen içini ferah tut canım arkadaşııım..biz burda boşunamı varııız..göreceksin en yakın zamanda allah karnımızı bebişlerle doldurucakk..demekki biiiz halen gezip tozucaaz kocalarımızla vakit geçiriceeezŞeniz..buda güzel tarafıı..:1closedeyes:benim kafama takıldı:teselli: ,laparoskopiye gerek yok demesiii..LAPAROSKOPİ ZATEN TIKALI OLAN,YAPIŞIK OLAN TÜPLERİ AÇMAK İÇİN KULLANILAN BİR OPERASYON ŞEKLİDİR HA BİDE KİSTLERİN ALINMASII..SEN YİNEDE BİR DÜŞÜN ŞU LAPAROSKOPİ İŞİNİİ DERİM..

sağol arnavut güzeli.bu arada gerçekten arnavutmusun? yeni katıldım bilmiyorum ondan sordum

Bilemiyorum arnavutgüzeli cildimde hiç hassas değildir ama olacağı vardı heralde 1 gün ara verdim bugün tekrar deneyeceğim hayırlısı bakalım yarında ovulasyon başlıyooooo:CüvCüv:

canim kücükken gcirdigim ameliyat sirasinda acilmayacak sekilde kapanmis. birde yurtdisinda oldugum icin buradaki dr lar pek bilgili degil. hastane felan yok dogru dürüst. buradaki sistem cok farkli. anlatamam yani. ins yazin kesin biseyler yapacam bu is icin.
evet, morallaeri bozmak yok. saol canim destegin icin.

herkese günaydın.. hayırlı cumalar..a.s.a.s.a.s.

sanada günaydıın canım arkadaşıııım...CUMANIZ HAYIRLI OLSUN BU GECE DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAAH..Nasılsınız kızlaaar??nasıl gidiyo çalışmalar yerimseniben??umarım herşey yolundadır kendinizee çok iyi bakıın moralinizi hep yüksek tutun ALLAHA sığının :Saruboceq:bakalım bu ay nolucak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruuuz:sm_confused: BU ARA ARNAVUTMUSUN DİYE SORAN ARKADAŞA,EVET ARNAVUTUM CANIM HEMDE YENİ GELDİM BURDA EVLENDİM...kaydirigubbakcemile2a.s.

Bilemiyorum arnavutgüzeli cildimde hiç hassas değildir ama olacağı vardı heralde 1 gün ara verdim bugün tekrar deneyeceğim hayırlısı bakalım yarında ovulasyon başlıyooooo:CüvCüv:

HADİ BAKALIM ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN CANIIIM..:teytey:inşallah bebişlerimizi sıkı sıkı tutunurlarda hamiş kalırııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…