- Konu Sahibi EU2
-
- #7.021
arkadaslar bende cikiyorum. burda inamyacaksiniz ama aksam ezani yeni okundu. hava yeni karardi yani. saat 22:00 aksam olmadan direk gece oluyor. insan aksami yasayamiyor ama az kaldi, aksami doya doya yasayacagim günler yakindir insallah :lepi:
hepinizi öptüm, rahat stressiz günler gecirin insallah. kendinize iyi bakin yerimseniben
arkadaslar bende cikiyorum. burda inamyacaksiniz ama aksam ezani yeni okundu. hava yeni karardi yani. saat 22:00 aksam olmadan direk gece oluyor. insan aksami yasayamiyor ama az kaldi, aksami doya doya yasayacagim günler yakindir insallah :lepi:
hepinizi öptüm, rahat stressiz günler gecirin insallah. kendinize iyi bakin yerimseniben
iyiym canım ama nedensiz bi sıkıntı var sanırım havadan,,
eşimle çerez yiyoz balkonda:)
aaa kaydirigubbakcemile3 bende çekirdak çıtlıyoruuum..
aynen ya havadaki nem sanki dayak yemiş gibiyiiiim..
ayrıca karnım bir şiş sibeliim bir şiiiş sormaa -tatlicadiarzu-çok kötüyüüm bendee :1no2:
kızlar ya ben bu ay başi yola gidecem 7 saatlik.bişe olurmu bebişime.dr sordum koltuğu arkaya yatır sırtına yastık koy vs şeyler söledi ama araba benim değilki bunları yapsam otobüsle gitcem kimse benim nazımı cekemez bide yanımda tanıdık kimse olmucak işin kötüsüde bu ahh ahh napsam ki ben.zaten normaldede otobüsler benim kabusum oluyodu.
ilk 3 ayın dolmadı değilmi?
3 ay tehlikeli diye biliyorum ...
merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda 4 yıl oldı evleneli ve 1 düşük yaptım mafoldumben3 yıl önce şu an da bebeğimiz olmadı doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadıgını söylüyorlar :sinifsinif:arkadaşlar bana ne önerirsiniz
lütfen banada yardım edin
sadece durucum varmış nasılsınız anne kız kız demek geldi içimden ya
QUOTE=durualya;7608071]canımm burnum akıyo bugün :bbo: kız haa kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum bugün ve yarın evde olmuycam hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?