- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.001
evet herzman öle...takdir allahtan tedbir bizden die koşturdumda koşturdum ben gnlerce..neler yapmadmki...belki vardır bebeğm oablrmi? :gitme: :gitme:
off yaa off cnm olmam belki ha?doktor mu bu kadın neyki nerden biliyomuş haber mi geliyomuş onada senin canını sıkıyo.allah aşkına sen kırmızı bişey gördünmü çamaşirinda da böle sıkıntı yapıyon bak dr olcak dediyse belkide oldu.bekle sen bakalım biraz daha seninkiler gelmeden böle yapma.
olmasada dünyanin sonu degil. daha yasin kücük, stresden daha kötü olacaksin. topla kendini
haklısın napsam acba nasıl atsam kafamdan
off yaa off cnm olmam belki ha?
inşlh cnm inşlh olmassın dua edecem senin için allahım senin kırmızıları göndermesin bebişini gönderisin inşlh.
doktor mu bu kadın neyki nerden biliyomuş haber mi geliyomuş onada senin canını sıkıyo.allah aşkına sen kırmızı bişey gördünmü çamaşirinda da böle sıkıntı yapıyon bak dr olcak dediyse belkide oldu.bekle sen bakalım biraz daha seninkiler gelmeden böle yapma.
eveeeet bak umutsuuuz doğru söylüyooo deniiiz.
ya bişey varsada sen habire sigara içiyosuun üzüntüden ya bebişine bişey olursaa.belki çok küçük olduğundan dolayıı negatif çıkmıştııırrr..sakin ooool..
cnm benimm allah razı olsun saol bende sana edicem allahım inş saglıklı kucagınada almayı nsip etmesin saol bitanemoff yaa off cnm olmam belki ha?
inşlh cnm inşlh olmassın dua edecem senin için allahım senin kırmızıları göndermesin bebişini gönderisin inşlh.
canım arkadaşlarıım nasılsınııız???
UMUTSUZUUM BİTANEEEEM YAPMA NOLUUURR.bak benide üzüyosuuun.elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo tatlıım.
sen o duyguyu tatıcaksııın az kaldıııı..ama lütfen biraz rahat ol ,stres yapmaa..
allah doğru zamanı bilirr..
Bak gördünmü denizsizadanında akıntısı olmuş sürekliiii.ben sana diyoruum akıntın olmasıdaa gebelik belirtisi olabiliiir..olmazsada CANIN SAĞOLSUUUN bitanem yaa..bak kendine çektirdiğin eziyetee.yapma lütfen emin ol eşinde üzülüyoduur ama belli etmiyodur senin bu yaptığınaa,yapma bak onu bari üzmee..
Meyraam nasılmıış kafaya takmamak güzel dimiii.aynen düşün bak bende 2 aydır öyleyim vallaa çok güzeel bir duygu ..stres yok,çatladımı olmadımı ,yok yastık koydum ,kıldı tüydüüü..oh beee kafam rahat.
gerçi kendimi iyice soyutlamadım kürlerden dee..içmeye yemeğe devaam.ama onları sağlık için yapıyoruuuuuuum..
Sibelim sen nasılsıın??
inş bitanemmmm inşş arnavutum inşş
kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan:gitme::gitme:
kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan:gitme::gitme:
Meyraam nasılmıış kafaya takmamak güzel dimiii.aynen düşün bak bende 2 aydır öyleyim vallaa çok güzeel bir duygu ..stres yok,çatladımı olmadımı ,yok yastık koydum ,kıldı tüydüüü..oh beee kafam rahat.
gerçi kendimi iyice soyutlamadım kürlerden dee..içmeye yemeğe devaam.ama onları sağlık için yapıyoruuuuuuum..
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ben cıkıorum kızlar heppinize cok cok teşşekkr drm seviorum szleri inş bir mucize olur bebeğim gelmiş olur..
hadi git güle güle ayrıca sigara içme aşırı derecede sigara düşmanıyım hiç sevmiyorum.şimdi bebişin varsa içerde napıyor kimbilir yazık ona.
evet canim yaa nasil rahatim, kus gibiyim. insallah sende carsamba günü rahat ol. sonrada böyle ol :CüvCüv: yerimseniben
bide sigarayi birakin, bakin arzuya biraktigi ay hamile kaldi. dogal yoldan hemde. insallah yakinda yine güzel haberlerle dönecek:)
canım arkadaşlarıım nasılsınııız???
UMUTSUZUUM BİTANEEEEM YAPMA NOLUUURR.bak benide üzüyosuuun.elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo tatlıım.
sen o duyguyu tatıcaksııın az kaldıııı..ama lütfen biraz rahat ol ,stres yapmaa..
allah doğru zamanı bilirr..
Bak gördünmü denizsizadanında akıntısı olmuş sürekliiii.ben sana diyoruum akıntın olmasıdaa gebelik belirtisi olabiliiir..olmazsada CANIN SAĞOLSUUUN bitanem yaa..bak kendine çektirdiğin eziyetee.yapma lütfen emin ol eşinde üzülüyoduur ama belli etmiyodur senin bu yaptığınaa,yapma bak onu bari üzmee..
Sibelim sen nasılsıın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?