D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.041
al benden de okadar bi ton dayak yemiş giyim yapış yapışım üç -dört ögün duş :))))
inşallah o şişkinliğin içinde mercimeğimiz oluşurrrrrrrrrrrr.
alllahım ne olursun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gelsin o mercimek iyice yorulsun bu sıcakta iyice yorsun o güzell annesini
kızlar ya ben bu ay başi yola gidecem 7 saatlik.bişe olurmu bebişime.dr sordum koltuğu arkaya yatır sırtına yastık koy vs şeyler söledi ama araba benim değilki bunları yapsam otobüsle gitcem kimse benim nazımı cekemez bide yanımda tanıdık kimse olmucak işin kötüsüde bu ahh ahh napsam ki ben.zaten normaldede otobüsler benim kabusum oluyodu.
merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda 4 yıl oldı evleneli ve 1 düşük yaptım mafoldumben3 yıl önce şu an da bebeğimiz olmadı doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadıgını söylüyorlar :sinifsinif:arkadaşlar bana ne önerirsiniz
lütfen banada yardım edin
günadydınnn
sevgili anne adayları
:)))))))))))))))))
nasılsınız bakalım
herkese günaydıınnnn nasılsınız a.s. a.s.
günaydın herkese
merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda 4 yıl oldı evleneli ve 1 düşük yaptım mafoldumben3 yıl önce şu an da bebeğimiz olmadı doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadıgını söylüyorlar :sinifsinif:arkadaşlar bana ne önerirsiniz
lütfen banada yardım edin
canım beniiiiiim amiin ya gelsin de yorsun hiç faretmez YETERİNCE DİNLENDİİİMkaydirigubbakcemile3
BEN HEP SAAT 11-12 LERE KADAR UYURUUM,BİZİMKİLERDE HER KALDIRDIKLARINDA GENE İSYAN EDERDİM DOYAMADIM UYKUMA DİYE,SURAT TAFRAAlaelaelaelaelae YAPARDIM..BABAANNEM DE DERDİKİİ ÇOCUĞUN OLUNCAA BÖYLE UYUMAZSIIN DİYEE..HAKKATTTEEN SANIRIM ÖYLE OLUCAK:umursamaz: HİÇ UYAMIYCAAAM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ya gitmezsen olmazmıııı?? 7 saat yaa dile kolaaay..hayır yanında biri olsa ayağını kaldırıp uzatsaan..gidersen bile mutlaka muavinlerin haberi olsun ,boş yer boşaldımı geçer oturursun ayağını uztıpta.
nazını çekerleeer çekerleer sen merak etme rica edersiiin arkadakinee oluur.nolucaaak canııım kucağına yatmıycanyaaakaydirigubbakcemile3..dikkatli ol lütfeen..
canıım benim hoşgeldiin aramızaaavereliniortak :1hug:Büyük geçmiş olsuun canıım..hiç sıkma canınıı gene olur allah izniyle..
hem neden yumurtaalığın gelişmiyomuş:uhm: ne alakaa,sen zaten hamile kalmışsın sadece düşükle sonuçlanmış BENCE RAHMİNE BAKILMASI GEREK SENİN ..rahimdeki anormaliklerdende düşme olabiliyomuuş.yani demek istediğim herşeyin çaresi vaar bitanem.sen hamile kalmayı başarmışsııııın bu çok büyük bir artı senin için ,öyle düşüüün benceee..
o yüzden sen mutlaka yumurtalığınada iyi geliceği için bizim kürü kullanOLEN BAL VE TARÇIN VEE ÇÖREK OTU YEMEYE ÇALIŞ CANIIM.HADİ ŞİMDİDEEN KOLAY GELSİİİİN:dance: HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN :teytey:
günaydııııııııın KIZÇELERİİİİİİİİİİM:lepi: nasılsınııız bu sabaaah??
çalışıyomusunuuuz?nasıl gidiyoo yorulmayın tamammıııı...yerimseniben
bend iyim bugün,dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.çok sancılandıııım,dedim heralde yumurtam çatlıyooo:1no2: bide eşim pehrizdeee:çok üzgünüm: napıcamızı şaşırdııık..inşallah doktorum çatlamadığını söylerde içim rahat olur yoksa boşa gider bunca şeeey..
bugün çatlama iğnem var ,bide eşiim bana araba alıyoooo MOTORA BİNMİYCEKMİŞİİMkaydirigubbakcemile3 ama serçe haaa SERÇEDEEEEZ:sm_cool:
inşallah herşey yolunda gider canımmm bu ay çok ümitliyim senden :Saruboceq:
serçedez haa güzeldiii :lepi: olsunn bak eşin seni düşünüp alıyo ne güzel kutluyorum eşini valla alkisalkisalkis
ooooo arnavutum sabah sabah bu ne sürpriz heyecandan uyuyamıyorsun değilmi inş. hayırlısı ile tutar bu ay :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın arnavutgüzelimmm
sen bugun erkencisin tabi sıcaklarda yatılmıyo demi:)))))))
ay inşallah çatlamıştır yumoşlar seni yormadan gelirle sıpalar.
valla eşin en güzelini yapıyo yoksa sen çocuğu bile motorun üzerinde doğuracan yoksa:))))))
SERCEDES güzelmişşşhayırlı olsun güle güle kullan canım benim
canııımmm sanada günaydın neden sancın oldu acaba içini ferah tut bebeğim yarın aşılaman var hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş annesine :ecrin_bebek:
o kadar yumurtaya sancı normal bende hapını kullanmıştım klomen sonra çatlatma iğnesi vurlmuştum ama bir görseydiniz kasık bölgem acayip şişti şimdi arnavutun halini biliyorum :CüvCüv: :CüvCüv:3 ay kullandım ben bide kortktum bu kadar yumurtaya ikiz, üçüz vs. olur diye teki bile olmadı arnavutun olcak ama zemuszemus :ecrin_bebek:
pıtırcıkla zuzu ölemi ilahiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın arkadaşlar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn..
umutsuz bu kadar kafana takma inşallah bebişin göbişindedir eğer yoksada böyle yaparak yani strese kendini sokarak,odaklanarakta adetini geçiktirirsin.Başka şeylerle uğraş aklına getirme.Dua etmekten başka bir şansımız yok maalesef :gitme:
fotoş hoşgeldin aramıza geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda bebişine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?