Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar kendimizi cok sartlandiriyoruz, illa olcak diye beynimizi yiyoruz. 24 saat ayni seyi düsüne düsüne kafayi bozduk. biraz rahat olun yaaa. valla ben iki aydir takmiyorum artik. 18 hafta kaldi, dönünce asilama yaptirmayi düsünüyorum, onun icin saldim kendimi. ne kür ne bisey. bosverdim yani. bu ay hangi gün yumurta oldu, ne zaman catladi.... hicbirini hesaplamadim. sadece esimin cok hosuna gittigi icin evde kalan pressed leri kullandim o kadar. oda gününde miydi bilmiyorum, diyorum ya saymadim yani. uykularim kacardi düsünmekten. simdi misil misil uyuorum, dinc kalkiyorum. tavsiye ederim:)

tşklr canım yarın doktora gidicem bende tekrar tahlil yapılacak senin girdiğini gördüm bikaç defa burdasın diye bakıyordum sen mesaj atmayınca işin var diye yazmadım bende
Hayatım özel msjını okudum ve yanıt verdim sana ulaşmadımı ? msni açıyorum hattım kopuyor bağlantı tozuttu iki gündür telekom sokakta çalışma yapıyor :uhm:

ah be canım iyi diyorsunda 7 sene düşüne düşüne tozuttum hadi kendi haline bırakayım dedim 6 sene keyif çattım hiç düşünmeden yine yok yok ..kızlar vakti gelmeden kendimizi paralasakta hiç düşünmesekte olmuyor allahın dediği olur buna kanaat getirdim artık..a.s

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ÇOK MUTSUZUM SUANDA KİMSE YOK YANLIZIM EŞİMLEDE KONUŞAMIORUM ÜZMEK İSEMİORM O HİÇ TAKMIORUM DİE BİLİOR AMA BEN COK YANLIZ MUTSUZUM MEYRA....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

iste onun icin öyle diyorum canim. Allahin dedigi oluyor nasilsa. onun icin takmamak gerek. biliyorum zor ama düsüncesinden uzaklastikca aslina yaklasiyorsun. kalp hastasi olan arkadasim düsünmeden hamile kaldi. ne kadar uzaksan o yakar yakinsin aslinda.

ne afilli laf ettim yaaa, filozof olcek kadinim vesselam :roflol:

iyidir canim. dönüs eylülün sonu insallah. ama günler gecmek bilmiyor, burdada hava cok saguk, kis gibi. cikip gezemeyincede insan bunaliyor.

senin tedavin nasil gidiyor? insallah sen bize güzel haberler ver

soguk mu bizde burda sıcakdan resmen pestilimiz çıktı.hele bu akşam okadar bunaltıcı ki;
klimasız durulmuyo....

benim tedavi devam bu ayda duphaston kullanıyorum. adet olursam eger 3.günü tekrar gidicem.ama şimdiden sancıları başladı benim pıtırcık yine yamuk yapacak belli

:teselli:

hepimiz her ay yasiyoruz. odaklandigimiz konularda daha fazla hayal kirikligina ugruyoruz. onun icin odaklanmamak gerek, ne diyebilirimki

bu pitirciklarda fazla oldular ama heee kaydirigubbakcemile3

:teselli:

hepimiz her ay yasiyoruz. odaklandigimiz konularda daha fazla hayal kirikligina ugruyoruz. onun icin odaklanmamak gerek, ne diyebilirimki

doktorda cok ümitliydi onunn ümidi böle yaptı zaten...yaa nedcem bilmiorumm ii diilim diiliim napmam lazımm ne yapayım cok kötym ruhumda gergnlk var:sinifsinif:

Valla kendimi germiyorum artık he germiyorum ama yapılması gerekn bişey varsa yapıyor çekiliyorum kenara olursa olur olmassa yeni bişeyler deniyorum ama gayet relax halde niye kasıp hormaon dengemi bozayım değilmi ama geniş olun kızlar hayat sandığımız kadar uzun değil allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırsızsa uzak olsun a.s

duru_ yesim tasi aldim bugün. 40 lira ediyor fiyati kolyenin. acaba agriyan yere mi koymali yoksa boyunda durunca mi iyi geliyor biliyormusun

doktorda cok ümitliydi onunn ümidi böle yaptı zaten...yaa nedcem bilmiorumm ii diilim diiliim napmam lazımm ne yapayım cok kötym ruhumda gergnlk var:sinifsinif:

dr un ümidi biseye care degil ALLAH'IN DEDIGI OLUR UNUTMA

canım benim ya sen hemen kendini yıpratmaya başladın ama olmaski
daha adet olmadın ki.
daha hala umudun var.hamile olsan bile adet olacakmışın gibi belirtileri oluyo bunu unutma

duru_ yesim tasi aldim bugün. 40 lira ediyor fiyati kolyenin. acaba agriyan yere mi koymali yoksa boyunda durunca mi iyi geliyor biliyormusun

Canım bu konuda uzman değilim ama boynuna takarsan sanırım istenilen etkiyi verecektir hadi takta bakalım faydası olacakmı bende alırım iyi gelirsea.s

canım benim ya sen hemen kendini yıpratmaya başladın ama olmaski
daha adet olmadın ki.
daha hala umudun var.hamile olsan bile adet olacakmışın gibi belirtileri oluyo bunu unutma

kusum sorun öle çok belrtm yok....yaa ben adet olmadan anormal akıntım artıo o var işte..oda korkutuor beni zaten testte yaptm ama bişii yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…