doktorun elinde olan birşey değil o sadece aracı verende Allah, vermeyende Allah, alanda Allah biz aciz kullar kim oluyoruz hiç bir zaman unutma bunu, yaşının küçüklüğü diyorum bu kadar sabırsızlığın bu topikte en küçük sensin daha çokk vaktin var önemli olan Allahtan hayırlı evlat dilemek bu kadar stres yaparsan olacağı varsada olmazz bırak bi kendi haline bırak canına yazık ya bu kadar stres hasta edecek seni senin sağlıklı olman lazım:mymeka:
ya çok özledim ben burayı da tatilde giremiyoomm offff yaa..yazdıklarınızı okuyamıyom yazıp çıkcam.kendinize ii bakın liste varsa benide ekleyiiiiiiinnnn..beklenen gün 7 temmuz..ARNAVUT GÜZELİM senin bucakta gittiğin Dr.a giden bi arkadaş dün hamiş olduğunu öğrendi darısı senin başına CANIMMM..HEPİNİZİ ÖPTÜM KOCAMANzemuszemus
carsambayi bekliyoruz büyük bir heyecanla :lepi: :lepi: :lepi:
kedersizi ve arzuyu özledikkk :a015: :a015: :a015:
merhaba arkadaslar bu siteyi cok takip ediyorum kurleride denedim ama olmadi...senağlama asilama bolumune baslik actim ama burasida yogun oldugu icin burayada yazayim..belki sizler bana yardimci olabilirsiniz...lutfen bildiginiz 500 milyona asilama yapan yerler varmi? simdiden hepinize cok cok tesekkur ediyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/asila...miz/290487-50000-tl-ye-asilama-yapan-yer.html
hmmmm bakalim kimler varmis burda
merhaba arkadaslar bu siteyi cok takip ediyorum kurleride denedim ama olmadi...senağlama asilama bolumune baslik actim ama burasida yogun oldugu icin burayada yazayim..belki sizler bana yardimci olabilirsiniz...lutfen bildiginiz 500 milyona asilama yapan yerler varmi? simdiden hepinize cok cok tesekkur ediyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/asila...miz/290487-50000-tl-ye-asilama-yapan-yer.html
sevda hic asilama yaptirdinmi
bende dönüste deniycem, korkuyorum. sanki siz beceremediniz biz yapalim bari gibi bisey kaydirigubbakcemile3
Allah oralara muhtac etmeden göndersin bize bebislerimizi mafoldumben
arnavut güzelim, avatarimdaki zürafalar senin icin :) ikizlerin olacak ya carsamba günü :) Allah'im sen hayirlisini ver su kizceyeeeee
kaydirigubbakcemile5
canim insallah olur. sende bize ayrintilari anlat, bende yaptirmayi düsünüyorum, merak ediyorum nasil yapiyorlar:)
Arnavutum bende aşılama sürecini öğrenmek istiyom yani neler yapıyo daha önceden neler kullanılıyo nelere dikkat ediliyo felan sen iyi bilirsin canım opuyorumnanaktan yarın senin günü arnavutum bakalım hayırlısıyla dolu dolu gelcen kaydirigubbakcemile3
bende dönüste deniycem, korkuyorum. sanki siz beceremediniz biz yapalim bari gibi bisey kaydirigubbakcemile3
Allah oralara muhtac etmeden göndersin bize bebislerimizi mafoldumben
yok kııız hiç öyle abartılı bişey değilkiii..ammaaaan
dur anlatayım ben size beaa..
şimdii öncelikle doktor yumurtalıklarına bakıyo.eğer gelişip kendileri çatlıyosa sorunsuz hiç tedavi vermiyoo amaa yoook bir sorun varsa ki sorun olmazsa bile siz bilinçli olun doktorunuzdan isteyiin bence mutlaka ek takviye bişeyler yapsın yani benim gibiii.
şöleee: ADEİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BAŞLANIYO.BAZILARINA ORAL YOLDAN İLAÇ VERİLİYO BAZILARINADA UMUTSUZ VAKKALARA İĞNE.(YANİ BENİM DE RAHMİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN YUMURTALARIM KALİTELİ OLSUN DİYE İĞNE YAPILDI)
SONRA 8-9 ADET İĞNE KULLANIYOSUNUZ.YANİ HORMON TAKVİYESİ,YMURTALIKLARINIZ GELİŞİYO..SONRA ŞİNİZ 3 GÜN PEHRİZE GİRİYO.SİZDE 24 SAAT ÖNCESİ YUMURTA ÇATLAYICISI VURULUYO.
3 GÜN TAMAMLANDIĞINDA EŞİNİN SPERMLERİ ALINIP YIKANIYOMUŞ,BİR ENJEKTÖRÜN İÇİNE YERLEŞTİRİYOLAR.SENDE MUAYENE POZİSYONUNDAYKEN DOKTOR UZUUUN BİR PİPET GİBİ ENJEKSİYONU ÇOK HIZLI PÜSKÜRÜYO İÇİNEE.İŞTE BUKADAAAR. YARIM SAAT YATIYOSUN ÖYLECE.SONRADA KALKIP NORMAL YAŞANTINA DEVAM EDİYOSUUUUN..(yanlız ağır kaldırmamak şartıyla)tabi tekrar ilişkiye giriyosunuz ertesi gün bikereyleee olmuyoooo:kedi:
hmmm, ben korkarim yaaa. uyutsalar beni de duymasam.
iyi pek bişey yokmuş ağır kaldırmayız ilişkiye devam kim korkan ondan :roflol:
arnavutum nasıl 50 tl ye aşılama var buna aklım ermedi nasıl oluyo :1closedeyes:
ALLAH SENİİ NE ETSİN MEYRAAA,kız ne alaka neyini uyutacaklar pıtırcığınımııı.sen eşine beraberkendemi uyuyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.
yaw ultrsayonla bakmıyolarmı alttaaan,eee işte onda ne hissediyosaan o işte.farklı bir duygu yokkiii..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım DİYORUMYA BEEEN HERSEFERİNDEE BENİM DOKTORUM ÖZEL BİR İNSAN ALLAH TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞ ÖZELİKLEE BU İŞ İÇİN. GERÇEKTEN İNSANI SÖMÜRNÜYO GEREKEN TEDAVİYİ UYGULUYO.MUAYENE ÜCRETİ BİLE ÇOK KOMİK YAA.BENİM MERKEZDEKİLEEER YÜZDÜ YÜZDÜÜÜ..MADDİYATÇIIILAR GÜYA HİPOKRAT YEMİNİ EDİYOLAAR PEEEH.insan olsunlar önce sonra doktor ..neyse bu konuda bana bişey sorma çok doluyuuuum..o adları lazım değil doktorlar sayesinde benim piskolojim bozulduu..
ilk gün doktora gittik biz eşimle yapılması gereken bir tahlil varmı diyee.düşün yeni bırakmışım korunmayı..benim yumurtayı iğneyle zorla 10.günümde çatlatıı tabi çatlayana kadar her gün takipteydim.çatlamazsa olmaz diyim ağlıyodum kısırmıyım neyim,bilmiyorumki tabi çatlama bile ne olduğunuuu.AMA İŞTE BAZI ŞEYLER SENİ OLGUNLAŞTIRIYOMUUUŞ.
NEYSEEE çatlatı işte zorla o gün gidin ilişkiye girin dedi ertesi gün geliin döllenme tutmuşmu diye.bizde saflar heycanla ertesi gün gitik ,meğerse kadın para almak için çağırıyomuş vee öyle ünlü birikiiii ANTALYANIN TANINMIIŞ DOKTORLARINDAN BİRİİİİkötükedihüso :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?