Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklsın cnm herşey allahtan ama işte cok dolyum napiim..

delalcim kac ay denedin ki küleri? en az 3 ay denemelisin ki etki göstersin

bizde seni özlediiiiik destinaaaam..
umarım tatilin güzel geçiyoduuur:teytey:.keyfine baak,dönünce kaldığımız yerden tekrar bahsederiiiz sen hiç merak etmee..sağlıcakla kal yeter..
aaa evet benim doktorum bitane yaa.sositososito :teytey: allah herkeze nasib etsin bitaneem.çok sveindim arkadaşın adına inaaaan.allah hepimize yaşatsın o duyguyuu.
biliyomusun ben o muayenede kaç kere gitsem hep yeni hamile olduklarını öğrenen bayanlarla karşılaşıyorum.beraber oturup sarılıp ağlıyoruuz sevinçten.tanımadığım haldee..:1hug: :1hug:

carsambayi bekliyoruz büyük bir heyecanla :lepi: :lepi: :lepi:

kedersizi ve arzuyu özledikkk :a015: :a015: :a015:

bende özlediiim yaaa:umursamaz:

ah bitaneeeem keşke antalyada olsaydııın.50 TL'YE YAPTIRTIRDIK CANIM YAAA..:teselli:
sen nerdesin peki?ayrıca ne sorunun var bizimle paylaşırmısıın delal:1hug:???

arnavut güzelim, avatarimdaki zürafalar senin icin :) ikizlerin olacak ya carsamba günü :) Allah'im sen hayirlisini ver su kizceyeeeee

kaydirigubbakcemile5

canim insallah olur. sende bize ayrintilari anlat, bende yaptirmayi düsünüyorum, merak ediyorum nasil yapiyorlar:)

canım bir site var bebek özlemi diye orada 475 e aşılamalar var ama ilaçlar içindemi bilmiyorum istersen siteyi ziyaret et

Arnavutum bende aşılama sürecini öğrenmek istiyom yani neler yapıyo daha önceden neler kullanılıyo nelere dikkat ediliyo felan sen iyi bilirsin canım opuyorumnanaktan yarın senin günü arnavutum bakalım hayırlısıyla dolu dolu gelcen kaydirigubbakcemile3

bende dönüste deniycem, korkuyorum. sanki siz beceremediniz biz yapalim bari gibi bisey kaydirigubbakcemile3

Allah oralara muhtac etmeden göndersin bize bebislerimizi mafoldumben

bende dönüste deniycem, korkuyorum. sanki siz beceremediniz biz yapalim bari gibi bisey kaydirigubbakcemile3

biz beceremedik öylemii güldürdün beni valla :roflol: :roflol: inşallah muhtaç olmayız ama ben biliyorum benim tüp bebeğe kadar gitcek :çok üzgünüm: olsun sağlık olsun da yapılır yeterki sabredelim pozitif bakalım :lepi: pozitif olayında da artık yolda giderken bile gülümseyerek gidecem insanlarda başka şey anlıcak :roflol: :roflol:

arnavut güzelim, avatarimdaki zürafalar senin icin :) ikizlerin olacak ya carsamba günü :) Allah'im sen hayirlisini ver su kizceyeeeee

kaydirigubbakcemile5

canim insallah olur. sende bize ayrintilari anlat, bende yaptirmayi düsünüyorum, merak ediyorum nasil yapiyorlar:)

yaa küseriiiim ammaa beeen..
ya lütfen ikiz deme çok korkuyoruum ammaaa:umursamaz:
gıcık :dilcikar:

allahım sende meyrama verki görsün nasılmııış çifte çifteeedelikafadulden..
kız bana mı soruyosuun ayrıntıları kıız??:uhm:

yok kııız hiç öyle abartılı bişey değilkiii..ammaaaan
dur anlatayım ben size beaa..
şimdii öncelikle doktor yumurtalıklarına bakıyo.eğer gelişip kendileri çatlıyosa sorunsuz hiç tedavi vermiyoo amaa yoook bir sorun varsa ki sorun olmazsa bile siz bilinçli olun doktorunuzdan isteyiin bence mutlaka ek takviye bişeyler yapsın yani benim gibiii.
şöleee: ADEİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BAŞLANIYO.BAZILARINA ORAL YOLDAN İLAÇ VERİLİYO BAZILARINADA UMUTSUZ VAKKALARA İĞNE.(YANİ BENİM DE RAHMİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN YUMURTALARIM KALİTELİ OLSUN DİYE İĞNE YAPILDI)
SONRA 8-9 ADET İĞNE KULLANIYOSUNUZ.YANİ HORMON TAKVİYESİ,YMURTALIKLARINIZ GELİŞİYO..SONRA ŞİNİZ 3 GÜN PEHRİZE GİRİYO.SİZDE 24 SAAT ÖNCESİ YUMURTA ÇATLAYICISI VURULUYO.
3 GÜN TAMAMLANDIĞINDA EŞİNİN SPERMLERİ ALINIP YIKANIYOMUŞ,BİR ENJEKTÖRÜN İÇİNE YERLEŞTİRİYOLAR.SENDE MUAYENE POZİSYONUNDAYKEN DOKTOR UZUUUN BİR PİPET GİBİ ENJEKSİYONU ÇOK HIZLI PÜSKÜRÜYO İÇİNEE.İŞTE BUKADAAAR. YARIM SAAT YATIYOSUN ÖYLECE.SONRADA KALKIP NORMAL YAŞANTINA DEVAM EDİYOSUUUUN..(yanlız ağır kaldırmamak şartıyla)tabi tekrar ilişkiye giriyosunuz ertesi gün bikereyleee olmuyoooo:kedi:

iyi pek bişey yokmuş ağır kaldırmayız ilişkiye devam kim korkan ondan :roflol:

arnavutum nasıl 50 tl ye aşılama var buna aklım ermedi nasıl oluyo :1closedeyes:

hmmm, ben korkarim yaaa. uyutsalar beni de duymasam.

ALLAH SENİİ NE ETSİN MEYRAAA,kız ne alaka neyini uyutacaklar pıtırcığınımııı.sen eşine beraberkendemi uyuyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.
yaw ultrsayonla bakmıyolarmı alttaaan,eee işte onda ne hissediyosaan o işte.farklı bir duygu yokkiii..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi pek bişey yokmuş ağır kaldırmayız ilişkiye devam kim korkan ondan :roflol:

arnavutum nasıl 50 tl ye aşılama var buna aklım ermedi nasıl oluyo :1closedeyes:

canım DİYORUMYA BEEEN HERSEFERİNDEE BENİM DOKTORUM ÖZEL BİR İNSAN ALLAH TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞ ÖZELİKLEE BU İŞ İÇİN. GERÇEKTEN İNSANI SÖMÜRNÜYO GEREKEN TEDAVİYİ UYGULUYO.MUAYENE ÜCRETİ BİLE ÇOK KOMİK YAA.BENİM MERKEZDEKİLEEER YÜZDÜ YÜZDÜÜÜ..MADDİYATÇIIILAR GÜYA HİPOKRAT YEMİNİ EDİYOLAAR PEEEH.insan olsunlar önce sonra doktor ..neyse bu konuda bana bişey sorma çok doluyuuuum..o adları lazım değil doktorlar sayesinde benim piskolojim bozulduu..
ilk gün doktora gittik biz eşimle yapılması gereken bir tahlil varmı diyee.düşün yeni bırakmışım korunmayı..benim yumurtayı iğneyle zorla 10.günümde çatlatıı tabi çatlayana kadar her gün takipteydim.çatlamazsa olmaz diyim ağlıyodum kısırmıyım neyim,bilmiyorumki tabi çatlama bile ne olduğunuuu.AMA İŞTE BAZI ŞEYLER SENİ OLGUNLAŞTIRIYOMUUUŞ.
NEYSEEE çatlatı işte zorla o gün gidin ilişkiye girin dedi ertesi gün geliin döllenme tutmuşmu diye.bizde saflar heycanla ertesi gün gitik ,meğerse kadın para almak için çağırıyomuş vee öyle ünlü birikiiii ANTALYANIN TANINMIIŞ DOKTORLARINDAN BİRİİİİkötükedihüso :dilcikar:

ahh canım benim burdada okadar çok varki bu büyük şehirde doktor bulamıyoruz sırf iyi dediler hastaneyi 40 dk lık yola gittim yok bu hafta diil hafta ya yok haftaya derken olmadık şeylerrr amann boşverr ben de sinirleniyorum.Kara kara düşünüyorum valla iyi bir doktor bulmam lazım benimde ist.tüp bebek i iyi diyolar ama bakalım işte yol sorun iş sorun off sıkıntılı şeyler işte Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…