Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum arkadaşlar yarın misafirim gelecek bugün çok işim var arada uğrarım yine sizede banada kolay gelsin arnavutumada bir bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arnavutuma bol şanslar o bir hamiş kalsın :Saruboceq:sıra nasılsa bizede gelcek kızlar ben çıkıyorum bugünde işim var dışardayım artık akşam gelince okurum yazdıklarınızı hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.

arnavutgüzeli için inşallah hayırlı olur sevinçli haberini alırız

delalcim kac ay denedin ki küleri? en az 3 ay denemelisin ki etki göstersin
canim ben 1 ay denedim...kurler bana kilo aldirdi oysa benim kilo almamam lazimsenağlama ama olmadi iste olmadi..ama allah buyuktur isyan etmiyorum dogru zamani o bilir..

ah bitaneeeem keşke antalyada olsaydııın.50 TL'YE YAPTIRTIRDIK CANIM YAAA..:teselli:
sen nerdesin peki?ayrıca ne sorunun var bizimle paylaşırmısıın delal:1hug:???
[/QUOTE]ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum..sorunum pko oda yeni oldu daha 3 ay ondan oncesinde hic sorunum yoktu ama olmuyordu fsh 9 cikti dr belki oyuzden dedi ama belki kesin birsey soylemedi...cok istiyorum benden sonra evlenenlerin bebekleri dogdu bile ve ben bu sene ailemin yanina bile gidemiyorum herkes bebek yokmu diyecek bu beni bitiriyor..senin kurleri denedim bende basarili olamadi sadece cok kilo aldim adacayi yaginida denedim olmadi..seninde asilama varmis herhalde allah yardimcin olsun emegini bosa cikarmayip kucagini bebislerle doldursun insallah...sanirim pek kimsenin bilgisi yok 500 milyona asilama yapan yerler hakkinda..cok tesekkur ederim cvp icin..dert veren allahim birgun dermanini verecek ama .........ben de tukendim artik..

canım bir site var bebek özlemi diye orada 475 e aşılamalar var ama ilaçlar içindemi bilmiyorum istersen siteyi ziyaret et
hemen bakicam canim cok tesekkur ederim rabbim seninde yardimcin olsun...cok sagol

ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum..sorunum pko oda yeni oldu daha 3 ay ondan oncesinde hic sorunum yoktu ama olmuyordu fsh 9 cikti dr belki oyuzden dedi ama belki kesin birsey soylemedi...cok istiyorum benden sonra evlenenlerin bebekleri dogdu bile ve ben bu sene ailemin yanina bile gidemiyorum herkes bebek yokmu diyecek bu beni bitiriyor..senin kurleri denedim bende basarili olamadi sadece cok kilo aldim adacayi yaginida denedim olmadi..seninde asilama varmis herhalde allah yardimcin olsun emegini bosa cikarmayip kucagini bebislerle doldursun insallah...sanirim pek kimsenin bilgisi yok 500 milyona asilama yapan yerler hakkinda..cok tesekkur ederim cvp icin..dert veren allahim birgun dermanini verecek ama .........ben de tukendim artik..

hemen bakicam canim cok tesekkur ederim rabbim seninde yardimcin olsun...cok sagol[/QUOTE]

Amin canım hepimize rabbim yardımcı olsun :Saruboceq: sabredicez ve muradımıza eninde sonunda ericez arkadaşlar yeterki inanalım :1hug:

Herkese selam arkadaşlarrr bugün dıaşrdaydım yeni geldimm çok fena sıcak yaaa kurudumm resmennn

Arnavutumm umarım herşey yolunda gider ilerleyen zamanda güzel haberlerini alırız inşallahhhh

arnavutum inşşşş hayrlısı olsn ahkında cnm benimm seni beklioruzz aklımızda dualarımızdasın allahm neolurr inşş arnavutumuzun kalbne göre ver rabbim...inşş:Saruboceq:[/SIZE]

Eğitim-Akademik Özgeçmiş :
1968-1975 : İ.Ü İstanbul Tıp Fakültesi mezuniyet
1975-1977 : Çorlu'da vatani görev
1977-1982 : İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi -Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında Uzmanlık
1985 - : Doçent
1998 - : Profesör
Görevler ve Akademik Çalışmalar :
1974 : Llangwffan Hospital, NortWales,İngiltere Stajyer Öğrenci
1975 : Northwick Park Hospital and Clinical Research Center; Londra, İngiltere
1979 : Luisen Hospital Aachen Almanya
1981 : Bonn Üniversitesi Bonn Almanya
1982-1984 : İstanbul Zührevi Hastalıklar Hastanesi Mecburi Hizmet
1985-1988 : Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıları Hastanesi Başasistan
1988-1990 : Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinik Şefi
1990-1992 : İstanbul Tıp Fakültesi Dermatoloji ve Veneroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
1993-2001 : Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
özgecmişide bu canım adamın adamn adı tarık altınok arastır istersen...

cnmm nedeemek inanaki telefondayım yazını okudugumdan beri..elimden geleni yapıorum cnm inş.allahım senide kavustursun inş cnm elimden ne geliorsa yapıcam söz..

Umutsuızumm delal sormuştu ben değil karıştırmadın dimi kaydirigubbakcemile2 gerçi banada lazım olacak yakında kafamçokkarıştı hakkımızda hayırlısı artık bindik bi alamete kaydirigubbakcemile

evet kusum karıstırdım kusura bakma lazım olursa herzamn bilgi veririm cnmmm öpüorum allah yardmcmz olsn..:1hug:

cnmm nedeemek inanaki telefondayım yazını okudugumdan beri..elimden geleni yapıorum cnm inş.allahım senide kavustursun inş cnm elimden ne geliorsa yapıcam söz..

cok cok tesekkur ederim,allah razi olsun...insallah olur uygun fiyata yer buluruz ya...allahim hepimize yardim et...

cok cok tesekkur ederim,allah razi olsun...insallah olur uygun fiyata yer buluruz ya...allahim hepimize yardim et...

sendende birtanem birkAÇ YERİ ARADIM 400MİLYON CNMM HORMON TAHLİLİ SPERMİOGRAM LA BERABER 500 ANCATUTAR SANA ÖZEL MSJ YAZDM BİR BAK KONUŞALIM CNM OK

selammmm
kizlar bisi sorcam. dün nasilda unuttum yaaa :mymeka:
arnavut güzelinin asilamasi saat kactaydi ???

nerde kaldi bu hatun yaw?

gerci ancak geliri dimi. meraktan ölcem burda. Allah'im sen yardim et...

amin ya inşşş üzl sonuclar alsın inş... gelemezki ama anca yatması lazım bütün gün.

selammmm
kizlar bisi sorcam. dün nasilda unuttum yaaa :mymeka:
arnavut güzelinin asilamasi saat kactaydi ???

meyracım bende merakla bekliyorum sonucu
bende öğleden sonra diye hatırlıyom.allahım inşallah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…