E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.301
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/285522-guzel-kizim-edanin-dogumu-onu-kaybedisim.html
okumanızı tavsiye ederimm allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin kaldıramıyacağımız acılar vermesinnn mafoldumben
hmmm neler kaynamis burda yaaa:) tsörtler alinmis, aglanmis, kutlamalar yapilmis. kandiller kutlanmis.
beni unuttunuzmu yoksa yaaa mafoldumben aglarim heeeklava: sizide döverim
kizlar bu ay enteresan bisey oldu, hep gögüslerim agrir adet öncesi. 6 gün var ve sadece sag gögsüm agriyo, digeri saglam. nolduki bana yaaa. sanirim fikir ayriligina düstüler :roflol:
KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN KIZCELERRRR a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fikir ayrılığınaa haaa..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzuuum seni niye unutalım ki bebişiiim.
canım seninde kandilin mübarek olsuuun..dilerim türkiye sana uğurlu gelir.dediğim gibi çok az kaldıııı çoook aaaaaazzsositososito..
hmmm neler kaynamis burda yaaa:) tsörtler alinmis, aglanmis, kutlamalar yapilmis. kandiller kutlanmis.
kizlar bu ay enteresan bisey oldu, hep gögüslerim agrir adet öncesi. 6 gün var ve sadece sag gögsüm agriyo, digeri saglam. nolduki bana yaaa. sanirim fikir ayriligina düstüler :roflol:
adet oldum ben..
canım benim sağolasın...a.s.
ben işin aslı tam okuyamadım çok kötü oldum valla..:çok üzgünüm:
bir anda kendi yaşadığım geldi aklıma...
2 aylık hamileydim geçen sene mayıs ayında,kalp atışı yoktu bebeğimin mecburen aldılar...
Düşmedi yavrum sıkı sıkı tutunmuş,5.5 saat haplarla uğraştılar düşsün diye..:çok üzgünüm:
OF OF çok kötü oldum ya...
Yüce rabbim peygamber sabrı versin arkadaşa ......:Saruboceq:
adet oldum ben..
Umutla bekleyenler listesi
1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
6.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz
bikaç gündür listeleri unuttuk hamiş listesi nerde kaydirigubbakcemile2
acaba gulayyusuf ne oldu o aşılama yaptırmıştı sanırım aşılama bölümünde öyle görmüştüm CADIARZU
:roflol: :roflol: seni unuturmuyuz canım hiçç opuyorumnanaktan fikir ayrılığı güzeldi demek biri olucam diyo biri olmıcam :roflol: :roflol: inşallah kırmızılar gelmeyecek diyen taraf kazanır :lepi: seninde kandilin mübarek olsun dularımız kabul olsunnn :Saruboceq:
meyram seni unutmak mümkün mü gerçek ismin meyra dimi kızma kötükedihüso unutmuş olabilirim ben meyra ismini çok beğeniyorum canım bence çok şugar bir isim
fikir ayrılığıda süper oldu hani kaydirigubbakcemile biri kırmızı diyor öbürü bebiş diyor bakalım hangisi kazanıcak
bende kandilini kutluyorum canım:Saruboceq:
selam arkadaşlar bende geldim .
Arnavut güzeli vallaha benimde içime doğuyor sevinçten ağlayacağımız haberler yakında gibi geliyor banada. Sizlerin arasına katıldığımdan beri daha umut dolu hissediyorum kendimi.
Dün doktorla olan görüşmememi eşimi anlattım akşam. okadar sevindiki nerdeyse dedi benim hiç umudum kalmamıştı dedi .şimdi anlattıklarını duyunca sorun bendemi acaba diye düşünmeye başladım dedi. Evet umut umut etmek çok güzel.
bu liste tam olarak ne oluyor arkadaşlar sadece aşılama yaptıranlar mı
adet oldum ben..
Evet evet sadecemerya bende listeye dahil olmak istiyorum ama aklımda bazı şeyler var şuanda ben adet olmayı bekliyorum küre başlamak için bu nedenle verdiğin tarihler tam olarak ne tarihi bilemiyorum biraz açıklarsanız hemen kavrarım zira zekiyim dir:) hahahaha
:) ne espiriklisin sen öyleee
canim herkes gelmesini bekledigi adet gününü yaziyor, listeyi yapiyoruz. ben mesela 1 temmuzu bekliyorum. adet olmazsam test yapcam. ama dedigim gibi gögüslerim ihtilafa düstü kaydirigubbakcemile3 biri olcam diyor, digeri olmak istemiyor.
sende küre basladiktan sonra ilk adet tarihini bildir. bu arada bu küre baslamak icin adet olmayi beklemene gerek yok. istedigin zaman baslayabilrisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?