Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin amin yarabbim dualarını inşallah geri çevirmeyecek... Ne güzel dua etmişsin bitanem. dillerine yüreğine sağlık :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

selam hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun arnavutun kürü maşallah pek meşhur sana yardımcı olacaktır o iyilik meleğimiz bizim

Hoşbuldum canım..a.s.
inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile haberlerimizi alırız...
:Saruboceq:

Bilgen hoşgeldin iyiyiz biz seninde kandilin mübarek olsun canım

hoşgeldin bahar aramıza sorun nedir doktor ne diyor canım kürleri kullanmaya başla canım umarım sende en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

sağolasın canım,hoşbuldum..a.s.
doktor normal diyor,ne menem kontrol varsa yaptı..
Dedi,bir hamilelik yaşamışsın sonu doğum olmasada şimdilik aşılama,tedavi yapmıyalım..
Eğer 2 seneyi geçer yine hamile kalmazsan tedaviye başlarız dedi...:çok üzgünüm:
Mart 2010 da dolucak işte 2. sene onu bekliyorum...
Eşimde gitti söylemesi ayıp sperm sayısı baktırdı,varikosel çıktı bir tek oda 2. derece...

Kısmet birde arnavut güzelinin kürünü deniyelim...:lepi:

Hoşgeldin.. Anlattığın olaya çok etkilendim. Teşekkür ederiz.. Umudumuzu beklentimizi hiç kaybetmiyoruz. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarından nasip etsin güzel rabbim...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldiiiiiiiiiiin bahar sefalar getirdiiiiiiin:teytey:
hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuun.başla bakalım polenee..
dualarımız seninlee..:1hug:

hoşbuldum canım hoşbuldum..Şeniz
inşallah canım şifa senin küründedir..
amin canım benimde dualarım şu mübarek günde sizinle....:Saruboceq:

kızlar unutmadan eşim yarın senelik izine çıkıyor 2 haftalığına,2 hafta giremiyeceğim...:çok üzgünüm:
Giremezsem topiğe kusura bakmayın..
Tatil dönüşü söz burda olucam...
a.s.

güle güle git tatiline iy dinlen; enerjini topla gel oldumuuuuuuuuu............. iyi tatillerrrrrrrrrrrr

a.s.sanırım mesajımı görmediniz kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız

allah seni hamile yapsın emi:CüvCüv: tedbir bizden kaza allatan lafı gibi oldu bomba senden davul benden çok güldüm ya sırnaşık şey
aman bana süpriz yapsında ben davulcu zurnacı tutcam banane :teytey:

sevda koptum ben gözyaşlarımı tutamadımmafoldumben

evet arkadaşım aynen bende öyle oldum mafoldumben herşeyden önce arkadaşlar sağlık versin herşeyin hayırlısını versin rabbim birşeyi isterken daha fazla şeylerden de olmayalımm :teselli:

Şeniz Şeniz

SEN ALLAHIN İZNİYLE POLENE,ÇÖREK OTUNA,TARÇINA BAŞLA Bİ BAKALIIM GÖRECEKSİN 1-2 AYA SONUÇ ALIRSIIN AHANDA ÇİZDİM BURAYAAAA..:dance: :dance:
canım bide mutlakaa lütfeeen hatta al diyorum..keçi boynuzunun çekilmiş hali var satılıyo aktarcılarda kahve gibi.sıcak suda demleyip iç mutlaka ama.düm doktorumdaki bayanda öyle hamile kalmıış 6 yıl sonraa..rabbim gönlüne göre versiin geliiiiin arnavut geliniiiii :1hug: kaydirigubbakcemile5

canım beniim sen giderken mutlaka poleni de al yanına öylee giit olurmuu.hiç şüphen kalmazsııın araştır internetteee hücreni tek yenileyeeen besiiin..

basarsııın kııııız ben bilmemmi seniiiiiiopuyorumnanaktan,aslında aradbi ben buraya uğramazsam iyi olucak sen çık çık geeelkaydirigubbakcemile3.
amaaan seninki ağbi lucakyaa benimkininde elinden tutar tota tota gezerler :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sositososito..
yerim ben o yaramazlarıııııı.amaneeen bir gelsinlerde sibeliiim.mevlüdünü ben okuyacam sööözkaydirigubbakcemile3 bende ne söylerimyaa.olsun ama coşarım been ozaman zemuszemus

yok sen kaybolma ben yine gelirim.hatta dün akşam eşime ben cumartesi arnavutgüzeline gitcem arabayı bana bırak dedim.
hayırdır dedi bende bebiş geliyo ya yasin okutcaz dedim.Aman benimkini görcen
nasıl seviniyo hadi ya hamilemi diyo yok ama bu ay olacak dedim bende:)
İnşallah allahım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

baharcım sanada iyi tatiller güzelce eglenin dinlenin
dönerkende boş dönmeyin inşallah
göbişin bebeişlerle dolsun canım

sevdaam okuyamadıııım..moralim zaten allak bullak şu aaan amaaan allahım korusuuun.düştüm dedi yaa orda kapattııım..oooofff bebeği ölmüşmüüü sevdaa

Yaa kıslar evlilik yıldönümünde o tişörtlerden yaptırsam nasıl olur yaa CADIARZU hafif kaçar mı acaba yaa

kızlar yazıyı okudum
iş yerinde ağlıyom herkes ne oldu neyin var kötü bi habermi aldın diyorlar...
kendimi tutamadım allahım sen sabır ver öznur arkadaşımıza

yok sen kaybolma ben yine gelirim.hatta dün akşam eşime ben cumartesi arnavutgüzeline gitcem arabayı bana bırak dedim.
hayırdır dedi bende bebiş geliyo ya yasin okutcaz dedim.Aman benimkini görcen
nasıl seviniyo hadi ya hamilemi diyo yok ama bu ay olacak dedim bende:)
İnşallah allahım

yok aşkıım bırakırmıyım ben siziii:1hug: bidenecikleriiiim..
canııım beniiim gel tabi nedemeeek ayiii çok mutlu oluruum..

Yaa kıslar evlilik yıldönümünde o tişörtlerden yaptırsam nasıl olur yaa CADIARZU hafif kaçar mı acaba yaa

bence çok güzel hediye hem siz bana demiyormuydunuz illa birşey almak biryere gitmek şartmı küçük şeylerlede mutlu olunuyor diye şimdi hafif kaçarmı diyorsun :jeyyar:klava:

bence çok güzel hediye hem siz bana demiyormuydunuz illa birşey almak biryere gitmek şartmı küçük şeylerlede mutlu olunuyor diye şimdi hafif kaçarmı diyorsun :jeyyar:klava:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :asigim: :asigim: a.s. a.s. haklısın canım biz demiştik dimi

güle güle git tatiline iy dinlen; enerjini topla gel oldumuuuuuuuuu............. iyi tatillerrrrrrrrrrrr

canım benim sağolasın...a.s.

ben işin aslı tam okuyamadım çok kötü oldum valla..:çok üzgünüm:
bir anda kendi yaşadığım geldi aklıma...
2 aylık hamileydim geçen sene mayıs ayında,kalp atışı yoktu bebeğimin mecburen aldılar...
Düşmedi yavrum sıkı sıkı tutunmuş,5.5 saat haplarla uğraştılar düşsün diye..:çok üzgünüm:
OF OF çok kötü oldum ya...
Yüce rabbim peygamber sabrı versin arkadaşa ......
:Saruboceq:

canım benim yaŞeniz
yüce rabbim hepimize nasip eder inşallah bebiş haberlerini...:Saruboceq:
Başlıycam canım başlamam mı hiç..a.s
İnanıyorum hepimizinde benimde şifam bu kür olucak...alkisalkisalkis
Canım ya Keçiboynuzunun pekmezini aldım ben aktardan ama hem ben yiyorum hem eşime yediriyorum...
Pekmezide olurmu ki acep ???
:uhm:

canım onuda yedirebilirsindee ne bilim hani kaynıyo ya pişiyo iyiğce diye vitamini gidiyoo. o yüzden hem ibrahim saraçoğlununda önerdiği gibi ya çiğ tüketmek şart yada çekilmişinii..
o yüzden bende çekilmişini aldım sıcak su döküyorum bir çay kaşıyğı ile süper oluyo hem tadı ..dene baakyerimseniben
evet tatlım bencede inan bak nerdeeen nerey tanıştık biz senlee.buda eminim vesile olucaktır sana hadi allahın izini ileee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…