E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.281
Rabbiiiim bu mübarek günün hatrı için,yüzü suyu hürmeti için..dua eden ellerimiz,dillerimizin hatrı için rabbiim geri çevirme..:Saruboceq:
ne muradımız varsa ver kurban olduğum..
öncelikle bana eşime ve burdaki bütün arkadaşlarıma ,sağlık mutluluk,huzur,hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylee. evimizin nurunu bereketini eksiltmee..
bizi kem gözlerden,üfürükçülerden,nazardan KAZADAN BELADAN KORU..
kandilimiiiz mübarek olsuuun canlaaaar.dualarımız kabul olsun ,günahlarımız af olsuuun.koruyucu melekler bizi korusuun KUCAKLARIMIIZ DOLSUUUUUN..amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::1hug:
selam hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun arnavutun kürü maşallah pek meşhur sana yardımcı olacaktır o iyilik meleğimiz bizim
Bilgen hoşgeldin iyiyiz biz seninde kandilin mübarek olsun canım
hoşgeldin bahar aramıza sorun nedir doktor ne diyor canım kürleri kullanmaya başla canım umarım sende en yakın zamanda bebeğine kavuşursun
selamlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun .
Hz musa Allah ile konuşurmuş malum Hz Musa 'nın bir ismi de kelamullah Allah 'ın kelamı Hz Musa zamanında yaşayan bir çift Hz Musa'ya gitmişler demişler ki
Sen Allah 'la konuşuyorsun O'na sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı ?
O'da tabi demiş .
Bir süre sonra gelip sormuşlar Allahü teala ne dedi diye
Hz Musa' da sizin çocuğunuzun hiç olmayacağını söyledi demiş .
Aradan bir zaman geçmiş Hz Musa o çifti görmüş Bakmış çocukları olmuş . Allahü tealaya sormuş
Sen Onların çocukları olmayacak dedin şimdiyse çocukları olmuş bunu hikmeti nedir ? Allahu teala demiş ki sen onlara hiç bir zaman çocuklarının olmayacağını söyledin ama onlar benden umutlarını kesmediler isyana düşmediler ve yine benden çocuk istediler . Bende benden ümidini kesmeyen kuluma elbette istediğini veririm.
Bizlerde bu gece inşallah dualarda buluşalım :Saruboceq:
hoşgeldiiiiiiiiiiin bahar sefalar getirdiiiiiiin:teytey:
hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuun.başla bakalım polenee..
dualarımız seninlee..:1hug:
hoşbuldum canım hoşbuldum..Şeniz
inşallah canım şifa senin küründedir..
amin canım benimde dualarım şu mübarek günde sizinle....:Saruboceq:
kızlar unutmadan eşim yarın senelik izine çıkıyor 2 haftalığına,2 hafta giremiyeceğim...:çok üzgünüm:
Giremezsem topiğe kusura bakmayın..
Tatil dönüşü söz burda olucam...a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/285522-guzel-kizim-edanin-dogumu-onu-kaybedisim.html
okumanızı tavsiye ederimm allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin kaldıramıyacağımız acılar vermesinnn mafoldumben
a.s.sanırım mesajımı görmediniz kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız
selam arkadaşlar
bende istiyorum bebek,3 yıldır evliyim..
1 sene korundum bıraktım...
Geçen sene sonu mecburen kürtajla biten bir gebelik yaşadım...
Kısmet artık birde Arnavutgüzelinin kürünü deniyim,Allahtan umut kesilmez dimi ama...
Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
allah seni hamile yapsın emi:CüvCüv: tedbir bizden kaza allatan lafı gibi oldu bomba senden davul benden çok güldüm ya sırnaşık şey
aman bana süpriz yapsında ben davulcu zurnacı tutcam banane :teytey:
sevda koptum ben gözyaşlarımı tutamadımmafoldumben
amin amin yarabbim dualarını inşallah geri çevirmeyecek... Ne güzel dua etmişsin bitanem. dillerine yüreğine sağlık :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
Hoşbuldum canım..a.s.
inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile haberlerimizi alırız...:Saruboceq:
AMİİİİİİİİİN TATLI DİLLİ AREKADAŞIIIM AMİİN...:Saruboceq::Saruboceq:
sağolasın canım,hoşbuldum..a.s.
doktor normal diyor,ne menem kontrol varsa yaptı..
Dedi,bir hamilelik yaşamışsın sonu doğum olmasada şimdilik aşılama,tedavi yapmıyalım..
Eğer 2 seneyi geçer yine hamile kalmazsan tedaviye başlarız dedi...:çok üzgünüm:
Mart 2010 da dolucak işte 2. sene onu bekliyorum...
Eşimde gitti söylemesi ayıp sperm sayısı baktırdı,varikosel çıktı bir tek oda 2. derece...
Kısmet birde arnavut güzelinin kürünü deniyelim...:lepi:
canım beniim sen giderken mutlaka poleni de al yanına öylee giit olurmuu.hiç şüphen kalmazsııın araştır internetteee hücreni tek yenileyeeen besiiin..hoşbuldum canım hoşbuldum..Şeniz
inşallah canım şifa senin küründedir..
amin canım benimde dualarım şu mübarek günde sizinle....:Saruboceq:
kızlar unutmadan eşim yarın senelik izine çıkıyor 2 haftalığına,2 hafta giremiyeceğim...:çok üzgünüm:
Giremezsem topiğe kusura bakmayın..
Tatil dönüşü söz burda olucam...a.s.
sevdaam okuyamadıııım..moralim zaten allak bullak şu aaan amaaan allahım korusuuun.düştüm dedi yaa orda kapattııım..oooofff bebeği ölmüşmüüü sevdaa
Yaa kıslar evlilik yıldönümünde o tişörtlerden yaptırsam nasıl olur yaa CADIARZU hafif kaçar mı acaba yaa
bence çok güzel hediye hem siz bana demiyormuydunuz illa birşey almak biryere gitmek şartmı küçük şeylerlede mutlu olunuyor diye şimdi hafif kaçarmı diyorsun :jeyyar:klava:
güle güle git tatiline iy dinlen; enerjini topla gel oldumuuuuuuuuu............. iyi tatillerrrrrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/285522-guzel-kizim-edanin-dogumu-onu-kaybedisim.html
okumanızı tavsiye ederimm allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin kaldıramıyacağımız acılar vermesinnn mafoldumben
Şeniz Şeniz
SEN ALLAHIN İZNİYLE POLENE,ÇÖREK OTUNA,TARÇINA BAŞLA Bİ BAKALIIM GÖRECEKSİN 1-2 AYA SONUÇ ALIRSIIN AHANDA ÇİZDİM BURAYAAAA..:dance: :dance:
canım bide mutlakaa lütfeeen hatta al diyorum..keçi boynuzunun çekilmiş hali var satılıyo aktarcılarda kahve gibi.sıcak suda demleyip iç mutlaka ama.düm doktorumdaki bayanda öyle hamile kalmıış 6 yıl sonraa..rabbim gönlüne göre versiin geliiiiin arnavut geliniiiii :1hug: kaydirigubbakcemile5
canım beniim sen giderken mutlaka poleni de al yanına öylee giit olurmuu.hiç şüphen kalmazsııın araştır internetteee hücreni tek yenileyeeen besiiin..
canım benim yaŞeniz
yüce rabbim hepimize nasip eder inşallah bebiş haberlerini...:Saruboceq:
Başlıycam canım başlamam mı hiç..a.s
İnanıyorum hepimizinde benimde şifam bu kür olucak...alkisalkisalkis
Canım ya Keçiboynuzunun pekmezini aldım ben aktardan ama hem ben yiyorum hem eşime yediriyorum...
Pekmezide olurmu ki acep ???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?