- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.321
elimden hiçbişe gelmior hep hissediordum adet oclam diordm..gelmede bebeğimm :gitme:canım üzülmeee ne olurr :gitme: hakkımızda hayırlısı demekki zamanı değilmiş canım yaaa ümidimizi kaybetmeden devam edicezz opuyorumnanaktan
elimdeydi cnm aslında okdr takmadm ama son günler cok taktım off....ama biliormsnz tedavi görmyp adet oldgmda daha cok yıkılırdm bu sefer nedense öle aglyamdmda..ALLAH GCÜNÜ VERİOR İŞTE...BİLMİORM COK DEĞİŞİK AMA ÖLE...ŞİMDİ ADET BİTİNCE RAHİM FİLMİ CEKLCEM...SORA MUAYNE ETCEK DR.İNŞ KİST FALAN OLMAMAŞTR KIZLAR..umutsuzum kendini çok yıprattın mafoldumben napalım arkadaşım allah sağlık versin moralini bozma
canım benim hakkında hayırlısı. bir arkadaşım bişi demişti bana demiştki
her bebek annesini kendi seçermiş. senin bebeğinde sana gelme zamnını beklişyor bence.yüzün hep gülsün canım :)
susuz yaz iki gün sonra avatarindaki gibi tatli bir bebege sahip oldugunun müjdesini alrisin insallah. belirtilerin basladimi canim? durumun nedir
snada ii akşamlar meryaa.
umutsuzum sana umutsuz yerine sadece umut desem olmazmıki:))
evet canım doktor byük ihtimalle klomen verecek. klomen kullandığımda yumurtalıklarım olouşuyor. doktorda buna sevinmişti dün bu ilaca cevap vermen çok güzel ve bu kadar kilo vermen süper dedii ayyy pek umutlandırdı beni.
kızlar hepinize teşşekr ediorum saolun..[/SIZE]
arnavutgüzeli hamile misin çok sevindim seni tanımıyorum ama böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum
banada dua edin artık hamilelerin duası cabuk gecermiş
allahım olmayanları ve isteyen herkeze bebişler nasip eyle ya rabbim inşallah mubarek kandil gecesının hürmetine herkeze gönlüne göre verir inşallah
AMİN AMİN AMİN :Saruboceq:
[meraba kızlar ben adet bitince dr.a gidicem önc bi bakacak iğnler yan etki yapmışmı die sora konuşcaz dedi eşinide al gel dedi....büyük ihtimalle rahim filmi ister..cok korkuorum ondan nası bişii kızlar radyomarda cektrnler varmış cok agrısız diorlar napiim ben :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?