D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.541
durucummm gecmis olsun canim, iyi bak kendine a.s. a.s. a.s. gerci nezle olana cicek götürülmez, daha cok hapsirir kaydirigubbakcemile3
arnavut güzeli nie ceza aldiki yaaa. siddetle kiniyorum olayiklava: daha adaletli bir kk istiyoruz :enbuyukkk:
kizlar naber nasilsiniz bunlarin disinda. topikte hala hareket yok:) yaz bayagi etkisini gösterdi. carsamba arzu gelicek . sag salim döner ins.
kerdersiz bu nick sana yakisti yahu :smiley-cool:
bundan sonra bu nickimi kullansam yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben
günaydın arkadaşlar everest canım merak etmişin hemen anlatayım dün rahim filimi değilde hormal tahlilllerim vardı. ve sonuçlarım allaha şükür çok ii çıktı hatta doktot sen pico lu olduğuna eminmisin dedi. bu rahatsızlıktan eser yokmuş senin hamile kalmamamana neden yok dedi. bakalaım inşallah klomen verdi ve takibini yapacak ayın 9 birdaha gideceğim işte.( rahim filimdede bu ay kaçtım hehehe) sihirli karşımıda deniyorum hala
kızlar günaydınnnnnnnnnn
kızlar günaydınnnnnnnnnn
günaydın canım, bak arnavut bugünde yok bu işin sonu nolacak merak ediyorum :uhm:
günaydın canım hoşgeldinn:1hug:
canım avatarın hep hoşmuş:1shok:
iyi aman öle olsun gelsinarnavutun cezası kalkmış normal gözküyor bizi bırakıp gitmez ya halası varya geziyordur onlakaydirigubbakcemile
dünkü olaydan sonra aslanmı kesildin beeee yürü be kim tutar senii:enbuyukkk: :enbuyukkk:sağol canım benim ilginç demi :1rolleyes:
günaydın kzlarr a.s.
inş. arnavut güzeli gelmemezlik yapmaz :1hug::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?