Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meyraamm sağol canııımm nasıl hapşırıyodum gözlerim şıpır şıpır akıyodu doktor ilaçda vermedi :çok üzgünüm:

ne kadar etkisi olur bilmiorum ama günese cikma canim. ciceklerden ve acik camlardan uzak dur. birde eve geldiginde kiyafetlerini hemen degistir. disardaki kiyafete yapisan polenler evdede insani rahatsiz ediomus. bildigim kadariyla yani. dikkat et kendine canim, Allah beter dert vermesin:)

topikte hayat durdu kimsecikler yok hayırdır işallah hayırdır işallah

günaydın arkadaşlar everest canım merak etmişin hemen anlatayım dün rahim filimi değilde hormal tahlilllerim vardı. ve sonuçlarım allaha şükür çok ii çıktı hatta doktot sen pico lu olduğuna eminmisin dedi. bu rahatsızlıktan eser yokmuş senin hamile kalmamamana neden yok dedi. bakalaım inşallah klomen verdi ve takibini yapacak ayın 9 birdaha gideceğim işte.( rahim filimdede bu ay kaçtım hehehe) sihirli karşımıda deniyorum hala

Günaydın akide şekerlerim beniimmmm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Herkese günaydınlarrrr gününüz aydın dualarınız kabul olsun

nasılsınız hanımlar,bugün herkese sevinç getirir inş. hihoyyyt hihoyyyt

aman ne güzel sevindim,:teytey: :teytey: bir sorun çıkmaması dahada güzel :dance: :dance:inş. gerek kalmaz filme sen devam et sihirli karışıma inş. bu ay sen verirsin güzel haberi :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bugün ceza alan varmı arkedeşler, artık hergün bekleriz yazdığımız kelimeler bize ceza getirecekmi diye laelaelaelaelae

Arnavutum hala kapsama alanı dışında bir günlük ceza değil galiba bu :sinifsinif:

ArnavutGüzeli merhaba uzun bir süredir giremiyorum ve sayfalar okuyamıyacağım kadar ilerlemiş ben seni merak ettim anne adayı olarak çıktığın yolda hamilemisin diye sormak istedim umarım hamilesindir kendine ii bak bende hala bişi yok

arnavutun cezası kalkmış normal gözküyor bizi bırakıp gitmez ya halası varya geziyordur onlakaydirigubbakcemile
iyi aman öle olsun gelsin
sağol canım benim ilginç demi :1rolleyes:
dünkü olaydan sonra aslanmı kesildin beeee yürü be kim tutar senii:enbuyukkk: :enbuyukkk:
günaydın kzlarr a.s.
inş. arnavut güzeli gelmemezlik yapmaz :1hug::gitme:

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…