sağol canım benim ilginç demi :1rolleyes:
herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitmefff yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:
dün dr a günümün 2 gün geciktiğini iğne olmadan önce bir test yapılmasını istedim yapıldı ama maalesefki her zaman gördüğüm NEGATİF sonuç karşıma çıktı :gitme:
herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitmefff yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:
dün dr a günümün 2 gün geciktiğini iğne olmadan önce bir test yapılmasını istedim yapıldı ama maalesefki her zaman gördüğüm NEGATİF sonuç karşıma çıktı :gitme:
çok güzel canım güç sembolu yavrusuda pek şirinmiş allah sanada nasip etsin ve isteyen herkese
nazlanmaz, arnavut güzeli asilama yaptirdi sonuc icin 7 temmuzu bekliyoruz topikcek:) insallah tutmustur dua ediyoruz.
geçmiş olsun canım hava değişimi bir de bu sıcaklarda normaldir dikkat et kendine a.s.
benim burcum aslan zatenama önündeki yavrusu değil ceylan sırnaşık şey sırnaşık şey önünde öyle duruyo yavru yememiş :1shok:
benim burcum aslan zatenama önündeki yavrusu değil ceylan sırnaşık şey sırnaşık şey önünde öyle duruyo yavru yememiş :1shok:
kizlar ya artik bu durgunlugu biri bozsun.
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
:teytey:
durucum nasil oldun tatlim?
küçük kurbağa küçük kurbağa kuyruğun neredeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
canim sesin fena degil yaaa. kücük kurba sarkisida iyiymis, repertuarin baya genis:))))))))))))
ay evet, özel üye olmusum. jinekoloji bölümünde acilan sürtünme yoluyla iliskiye girmisler, hamilemiyim diye sormuslar. bende eger ise yariosa 3 senedir bosuna ugrasiyorum hemen deniycem dedim. bir sürü rep almisim ordan:)
cahilce isler yapmislar, insanlara yazik, hayat cinsellik demektir diye yetisiyor yeni nesil halbuki ne kutsal degerlerimiz var, üzülüyorum
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisdurummm harika bir sesin var harcanıyorsun sen oralarda:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?