Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlaar hayırdır inşallah ama ben bu sabah rüyamda karnıma dokunuyodum güya kalp atışlarını duyuyoduum nasıl hızlı atıyo amaa.eşimede söyledim oda hisetti güya hemen doktora gidelim dedi sevinçlee.sonrada halam uyandırdııı..ama çok etkisinde kaldııım çok güzel bir duyguyduuuuuuuu.rabbim inşallaah gerçek olurr da rüyalarda kalmaz dileğiiiim..noluuuuurr..belkide günlerim yaklaşıyo diye piskolojik rüyamıda etkiliyoo olabilir(

tamam onuda oynarız bizz siz hanım hanım duru ile kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

duruuum nasıl olduun anneciiiiiik.küçük durum nasııııll fasulye tanem büyüyomuu..hisediyormusuun bişeylerini ki????

borazan gibi sesimle ayaktayım :roflol: daha iyiyim canım Şeniz büyüyo yaramaz akşam diyorum yaw benim midem niye şişkin diye bide farkettimki benim midemle göbek aynı hizaya gelmiş nerdeyse daha karnım belli değil amakafamçokkarıştı dün ilk defa birisi sen kilomu aldın bu aralar diye sordu uzun zamandır hiç duymamıştım bunu daha birşey hissetmiyorum sadece arada rahime hafif ağrı giriyo oda rahim büyüdüğü için olabilirmiş

ah canım arkadaşım benim ya inşallah rüyalrın gerçek olucak canımsın ya

Rüya yorum uzmanı olarak sırnaşık şey güzel bir rüya görmüşsün canım yakın zamanda gerçeğini yaşıyacaksın inş. opuyorumnanaktan

Ben kötü rüya gördüm hemde çokkk :sinifsinif: köydeyiz büyük bir yangın çıkmış köylülerin çoğu yanmış içlerin den dedem dayım teyzem yanarak ölmüş diyolar ama yanımda teyzem duruyo 2 tabut geliyo eve dayanamayıp açıyos yanmış kömür gibiler biri dayım biri teyzemmiş onları öyle görünce şok oldum rüyamda nutkum tutuldu hemen uyandım o şokla baya etkilendim ama fisfisfis senağlama hayrolsunnn Çok üzgünüm çoook

canııımmm rüyan hayırlara çıksın inşallah tutunmuştur bebiş :ecrin_bebek: :CüvCüv: :teytey:

güccük yasemenimiz büyüyo desene
2-3hafta sonra iyice belirginleşir artık

AMıN SıBELııııııM ALLAHIM HAYIRA ÇIKARSIN BU EMEĞıMıN KARŞILIĞINI VERSıııııııN..

DURUUM CANIIIM OLSUN OKADARDA BENDE O ARILARI ÇEKMEYE RAZIYIM YETERKı OLSUUN..
ALLAHIM ıNŞALLAH GÖBEŞıMıZıN RESıMLERıNıDE ÇEKER KOYARIIZ.HEM TAHMıN YAPARIZ KIZ MI ERKEKMı DıYEE:))

tamam onuda oynarız bizz siz hanım hanım duru ile kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben cemileyi bilmiyooommmm abbauuuuwwwwwwwwwwww tıhgandım tellediimmm haaaaaaaaaaaa

canım hayırolsun inşallah

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN inşalla ..öperim seni çok çok çok..
ama seninde rüyan hayır olsuuun.tabut görmek çok çok güzeldiiir gerçekteen.zenginlik,ferahlııık.vee akrabalarının ömrünü uzatmışsııın.gör bak yeni işler şanslar açılıcak yakındaaa.bereket yağcak evinee inşallaaaaah..

eee tabii azıcık büyüsün 7 aylıktı oglum denize girdiğinde :) şimdi de sudan çıkmıyor bide suda doğum daha kolay oluyomuş araştırmak lazım nasıl oluyor :))) ama en güzeli normal olanı sezaryan bebeğin genetiğini bozuyormuş dün okudum gazetede allahım versinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş. o zaman düşürnürüz dimi :)vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek::1hugpuyorumnanaktan
yok üyeleğim ama en yakın zamanda alıp buluşalım canım :)))))))))

güccük yasemenimiz büyüyo desene
2-3hafta sonra iyice belirginleşir artık

evet a.s siz teyzeleri az dua etmediniz allah hepinizden razı olsun a.s.

ahanda buraya yazıyooommm burdaki bütün akide şekerlerim hepinizin olcak yüce rabbime çok dualar edildi başka topicler açcaz hep beraber :teytey:

yaa ne güzeel.ben ne bebekler görüyorum annelerinin kafalarının üstüne çıkıyolaar denizden korkuyolaar .ne diller döküyolar garipleriiiimm..olsundaa sokarız denizee.oda deniz çocuğu oluur.antalyalı oluur..
evet aslında normal doğum en sağlıklısııı daa nerde bende o cesareeeeet.yok anacım ben zaten çok darıııım.doktor muayene ederken bile zorlanıyooo.ben sezeryan olurum yatıcam uyandığımda hoop bebişim kollarımdaa olucaak..
inşallah allah herkeze hayırlı sağlıklı hızlı doğumlar nasib eder yoksaa çok zor bir amelyat..kaç kişi masada kaldı o yüzdeen.allahım sen koru rabbiim.
suda doğumda güzel amaa oda çırıl çıplaksınyaa insan çekiniir yaaw.ben çok baktım internette öylelerini evlerinde havuz kurmuşlaar kocalarıyla doğuruyolardıı.kafamçokkarıştı abooow gaaaç istemeeeem..-tatlicadiarzu-
tamam tatlım facebookta görüşmek dileğileeevereliniortakkaydirigubbakcemile5

İnşallah canımm benimm zaten işyerine yardımcı alıyoruz işten rahatlıcam inş.,gelsin gelsin bereket hepimize versin rabbim :Saruboceq:

yaa o suda doğum maliyeti nedir nerelerde var gerçekten de araştırmak lazım.delikafadulden
benim facebookta var ekledinizmi siz birbirinizi benide ekleyin sositososito

aaa sahimi ama ben mecbur sezeryan olcam hem miyom ameliyatı hem doğum :1shok:

ohoo ben çoktan yazdıııııım kiiii:dilcikar: ..sen şimdi beklee bi tatilden dönsünleeer baak noluyo o listeee:sm_cool: şaşırıcaaaz rakamı görüncee ahanda bende yazdııım hıııııııhlülülülülülü
kaydirigubbakcemile3

seni şirine seniiiiiiiiii Şeniz Şeniz
:asigim: :asigim: çok güzeel dimiiiii..

bencede patlama olcak topiğimizde :lepi::teytey::sm_cool:

kızçeleriiiiiiiiiiiim BAHÇEMİN GÜLLERİİİİİİİİİ ben çıkıyoruum mecbureen yoksa şimdii dayak yiğceeem.tuzlu kremli mayolu oturuyoruum burda kokuştuuum.duş yapıp biraz dinlenicem.akşam hepimiz toplaşıcaz mezeli içki var enişteler bacanaklaar ohoooo yardım etmem lazım.bu gece bizim olucaaak inşallah yakında bebişimin gelişinide kutlamaya gideriiz ozamanda size naklen yayın yaparııııım:)))))
çok öpüyorum herbiriniziii,sağlıcakla kalın allaha emanet oluuun.seviyoruuuuum uleeeeeeeeeeeen..
görüşmek dileğileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…