E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.681
kaydirigubbakcemile3 yok kııız nerdee bende bilmiyorumkii sadece deliriyoruum işte kafa sallıyorum bide kollarımı arkayaa sallıyoruum okadar herkez ölüyo gülmekteen.videomu çekip koymak lazım buraya.reytin rekorları kırarım vallaaaahaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
yok zıplamaam.duruyla hanım hanım oynarıız bi sağdan bi soldan dinleniriiiiz..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anam bilmiyorumki bendeee:) yeni CEMİLEYİ ÖĞRENDİİM BU ARALAAR BAK ONU DA OYNARIIIIZkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
duruuum nasıl olduun anneciiiiiik.küçük durum nasııııll fasulye tanem büyüyomuu..hisediyormusuun bişeylerini ki????
ya kızlaar hayırdır inşallah ama ben bu sabah rüyamda karnıma dokunuyodum güya kalp atışlarını duyuyoduum nasıl hızlı atıyo amaa.eşimede söyledim oda hisetti güya hemen doktora gidelim dedi sevinçlee.sonrada halam uyandırdııı..ama çok etkisinde kaldııım çok güzel bir duyguyduuuuuuuu.rabbim inşallaah gerçek olurr da rüyalarda kalmaz dileğiiiim..noluuuuurr..belkide günlerim yaklaşıyo diye piskolojik rüyamıda etkiliyoo olabilir(
ya kızlaar hayırdır inşallah ama ben bu sabah rüyamda karnıma dokunuyodum güya kalp atışlarını duyuyoduum nasıl hızlı atıyo amaa.eşimede söyledim oda hisetti güya hemen doktora gidelim dedi sevinçlee.sonrada halam uyandırdııı..ama çok etkisinde kaldııım çok güzel bir duyguyduuuuuuuu.rabbim inşallaah gerçek olurr da rüyalarda kalmaz dileğiiiim..noluuuuurr..belkide günlerim yaklaşıyo diye piskolojik rüyamıda etkiliyoo olabilir(
borazan gibi sesimle ayaktayım :roflol: daha iyiyim canım Şeniz büyüyo yaramaz akşam diyorum yaw benim midem niye şişkin diye bide farkettimki benim midemle göbek aynı hizaya gelmiş nerdeyse daha karnım belli değil amakafamçokkarıştı dün ilk defa birisi sen kilomu aldın bu aralar diye sordu uzun zamandır hiç duymamıştım bunu daha birşey hissetmiyorum sadece arada rahime hafif ağrı giriyo oda rahim büyüdüğü için olabilirmiş
tamam onuda oynarız bizz siz hanım hanım duru ile kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Rüya yorum uzmanı olarak sırnaşık şey güzel bir rüya görmüşsün canım yakın zamanda gerçeğini yaşıyacaksın inş. opuyorumnanaktan
Ben kötü rüya gördüm hemde çokkk :sinifsinif: köydeyiz büyük bir yangın çıkmış köylülerin çoğu yanmış içlerin den dedem dayım teyzem yanarak ölmüş diyolar ama yanımda teyzem duruyo 2 tabut geliyo eve dayanamayıp açıyos yanmış kömür gibiler biri dayım biri teyzemmiş onları öyle görünce şok oldum rüyamda nutkum tutuldu hemen uyandım o şokla baya etkilendim ama fisfisfis senağlama hayrolsunnn Çok üzgünüm çoook
Rüya yorum uzmanı olarak sırnaşık şey güzel bir rüya görmüşsün canım yakın zamanda gerçeğini yaşıyacaksın inş. opuyorumnanaktan
Ben kötü rüya gördüm hemde çokkk :sinifsinif: köydeyiz büyük bir yangın çıkmış köylülerin çoğu yanmış içlerin den dedem dayım teyzem yanarak ölmüş diyolar ama yanımda teyzem duruyo 2 tabut geliyo eve dayanamayıp açıyos yanmış kömür gibiler biri dayım biri teyzemmiş onları öyle görünce şok oldum rüyamda nutkum tutuldu hemen uyandım o şokla baya etkilendim ama fisfisfis senağlama hayrolsunnn Çok üzgünüm çoook
eee tabii azıcık büyüsün 7 aylıktı oglum denize girdiğinde :) şimdi de sudan çıkmıyor bide suda doğum daha kolay oluyomuş araştırmak lazım nasıl oluyor :))) ama en güzeli normal olanı sezaryan bebeğin genetiğini bozuyormuş dün okudum gazetede allahım versinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş. o zaman düşürnürüz dimi :)vereliniortak:CüvCüv:buyrunnnnnnnnn teşekürleeer.amiiiin amin inşallaah yaaa.ama seneye daha küçük olurki teyzesii kıyamaam tuzlu sulara atmaaam ben onuuuzemuszemuszemuszemus:ecrin_bebek:..
varmı üyeliğin facebookta .ben ordayım eklersin varsaa.kızçelerle buluşuyoruz ordayerimseniben.bende öptüüm bende bal yanaklarındaan..a.s.
güccük yasemenimiz büyüyo desene
2-3hafta sonra iyice belirginleşir artık
eee tabii azıcık büyüsün 7 aylıktı oglum denize girdiğinde :) şimdi de sudan çıkmıyor bide suda doğum daha kolay oluyomuş araştırmak lazım nasıl oluyor :))) ama en güzeli normal olanı sezaryan bebeğin genetiğini bozuyormuş dün okudum gazetede allahım versinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş. o zaman düşürnürüz dimi :)vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug puyorumnanaktan
yok üyeleğim ama en yakın zamanda alıp buluşalım canım :)))))))))
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN inşalla ..öperim seni çok çok çok..
ama seninde rüyan hayır olsuuun.tabut görmek çok çok güzeldiiir gerçekteen.zenginlik,ferahlııık.vee akrabalarının ömrünü uzatmışsııın.gör bak yeni işler şanslar açılıcak yakındaaa.bereket yağcak evinee inşallaaaaah..
eee tabii azıcık büyüsün 7 aylıktı oglum denize girdiğinde :) şimdi de sudan çıkmıyor bide suda doğum daha kolay oluyomuş araştırmak lazım nasıl oluyor :))) ama en güzeli normal olanı sezaryan bebeğin genetiğini bozuyormuş dün okudum gazetede allahım versinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş. o zaman düşürnürüz dimi :)vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug puyorumnanaktan
evet a.s siz teyzeleri az dua etmediniz allah hepinizden razı olsun a.s.
ederiiiiiz tabiii o bizim nazlı yeğenimiiz az mı bekledik biz onuu..:ecrin_bebek:.kurban olsun teyzesi onaaa.rabbim korusuun:Saruboceq:
ahanda buraya yazıyooommm burdaki bütün akide şekerlerim hepinizin olcak yüce rabbime çok dualar edildi başka topicler açcaz hep beraber :teytey:
:asigim: :asigim: çok güzeel dimiiiii..seni şirine seniiiiiiiiii Şeniz Şeniz
ohoo ben çoktan yazdıııııım kiiii:dilcikar: ..sen şimdi beklee bi tatilden dönsünleeer baak noluyo o listeee:sm_cool: şaşırıcaaaz rakamı görüncee ahanda bende yazdııım hıııııııhlülülülülülü
kaydirigubbakcemile3
:asigim: :asigim: çok güzeel dimiiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?