Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haaaah şöylee gelin artık ya sıkıldıkkkkkkk canlansın biraz topik in cin top oynar hale geldik in cin de biz oluyoruz (sevdanehri,duru,egelim48,meyra..):sm_cool::dance: :dance: :dance:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tanıştığıma memnun olduummm :roflol: :roflol: :roflol: buyrunnnnnnnnn

ayşeeemmmm iyiyiz teyzesi cumartesi kontrol var

bahare geçmiş olsun canım benim adım ayşe,,
rica etsem arkadaşlar gerçek isimlerinizi söylermisiniz..

yasemiinnnn sırnaşık şey

saol canım Şenizoğustosun başında dönecem 1 ay daha buralardayım şakkıdı

ohhhh süper temiz hava iyi dinlen bebeğim zemuszemus

kızzzzz ayşe sen nerelerdesin işler yoğunsa insan bir boş mesajda olsa atar dimii yaniii.......:mymeka:esraaa seminere gitti bir haftalık bir ay oldu gelemedi daha

esram kaybolduuuuu duyduk duymadık demeyin en son erzurumda sakızcı teyzeye giden arkadaşımız esram kaybolmuştur görenlerin insaniyet namına bu topiğe haber vermeleri rica olunurrr

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah...Neden se ben bu ay çok umutlu ve pozitifim kürlere çok inanıyorum inşallah olur..

inşallah canım pozitif olmak herzaman iyidir

sen ağustos başında dön bende ağustosun 10 da gidiyorum memlekete sırayla

yaaa sen nereye gidiyon memleket nereeeeeeee:dilcikar:

cuma günü bende tatile çıkıyorum 10 gün yokum

yine giremeyeceğim onun kusura bakmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr

aabbbaaauuuuuwwww sendemi yaaaaaa oynamıyorum verin misketleriiiimiiiiiiiii :umursamaz: dinlen canım dinlen bende tatil yapsam ne iyi olcakk

kızlar yemek vakti 13.30 da burdayııımmmmm opuyorumnanaktan

everestim ismin çok güzelmiş, bende ayı hilal şeklinde gördüğüm zaman hayretle izliyorum.

lale de çok güzel, ama bizim buralarda lale çiçeğini görmek çok zor, dağlara tepeler gitmek gerek.... kaçyıldır görmüyorum lale çiçeğini, gel seni göreyim lalecimmmmm ::::)))))))))))))

lale de çok güzel, ama bizim buralarda lale çiçeğini görmek çok zor, dağlara tepeler gitmek gerek.... kaçyıldır görmüyorum lale çiçeğini, gel seni göreyim lalecimmmmm ::::)))))))))))))
teşekkür ederim canım sağol görüşelim canım geldim duydum seni hemen
ben muglalıyım hemşehriyiz sizde izmir :)
ama oorda yaşamıyorum safranboludayım gelirsen beklerim buralar da güzel canım

Neler kaynatmışsınızzz nelerrrr maşallahhh sizee :içelim:
yine tatile gidenler olacak ölemii biz kaldık yinee :uhm: neyse topiğin bekçisi oluruz bizde a.s
ne güzel isimleriniz varmışşş lale hilal hoşuma gitti:hooray:
durucumm 11 hafta olmuşşş maşallahhh yaaa nasıl da büyüyorr yeğenimizzz
benim adımda seyhan :asigim:

a.s.
teşekkürler canım
yasemin de güzel isim mis kkoulu yasemen kaydirigubbakcemile5

yasemen dedinde aklıma geldi ilkokul öğretmenim bana hep yasemen derdi a.s sonra anneme dediki ismini değiştirin yasemen olsun :1shok: annem değiştirmedi tabiiii babamda arzu yada aysu istemiş ama annemin dediği yasemin olmuş

canıııımmmm seyhanııımmm cetvelde 11 çıkıyor düzeltcem bugün 10+1 olduk a.s

canıııımmmm seyhanııımmm cetvelde 11 çıkıyor düzeltcem bugün 10+1 olduk a.s

Olsunnn maşallahı var yaa gözümüzün önünde büyüyo kerataa :roflol: :roflol:
esrammm nerdesin yahuuu ne oldu seminere gittin ses soluk yokk inşallah iyisindir. Şeniz

ayşem sende hoşgeldin yoktun uzun zamandır a.s.

denizsizada da yok uzun zamandır değilmi -tatlicadiarzu-

Kedersizim iyi de eşin buraya da bakmazmı :1shok: anlar senin yazdıklarından yanii CADIARZU amann ne gereksiz çekemiyo bu eşler bizii :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…