D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.721
yok nerde eşimin izni 20 gün ağustos 30 da evdeyiz Allah kısmet edersehadi yaa ramazanda memlektesin ozaman bayramınıda orda geçirirsin ne güzel
eee tabii azıcık büyüsün 7 aylıktı oglum denize girdiğinde :) şimdi de sudan çıkmıyor bide suda doğum daha kolay oluyomuş araştırmak lazım nasıl oluyor :))) ama en güzeli normal olanı sezaryan bebeğin genetiğini bozuyormuş dün okudum gazetede allahım versinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş. o zaman düşürnürüz dimi :)vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug puyorumnanaktan
yok üyeleğim ama en yakın zamanda alıp buluşalım canım :)))))))))
kızlarrrr ben geldimmmmmmmm ama çok sayfa varya okumasam önemli olaylar varsa kısaca özetlesenizzz :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ya arkadaşlar benim yengeminde rahimi tersmiş acaba bunun için önerebileceğiniz bi kür var mı acaba?yerimseniben
arzumm hoşgeldinn bomba gibii döndünn vallaaaaaaaa cnmm benmmmm seni seviorummm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito arzumm ben cok iiiiimm askummm cok toparlandımm bu adetle bi şok yasadm kendime geldim ama:):) :1shok: :1shok: :1shok: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito DAHAA COKTAA TIN YANİİİİ HAYIRLIYSA BERİ DİİLSE GERİİ HAHAHAHA
hoşgeldin cnm benim nasil gecti tatil fazla bişe olmadı cünkü sen gibi millette tatildeydi.yeniyeni gelmeye başladılar.ee sen anlat bakalım.
aşkummmm hoşbuldummm yirim seniii seni böyle umursamaz görecekmiydimm iyiki adak falan adamamışımm yoksa kesçektim bişeylerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bende seni seviyorum canımmm Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yerimm senii benn yerimm yerimm arum vaallaa çok şükr cok iiim cnm benmmmmmm tatlede gidiormm arnavutumla görşcezzzzzz zemuszemus zemuszemus hahahaha hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cnmm benimmmmmm arzusumm
aşkummmm hoşbuldummm yirim seniii seni böyle umursamaz görecekmiydimm iyiki adak falan adamamışımm yoksa kesçektim bişeylerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bende seni seviyorum canımmm Şeniz Şeniz
hoşbuldum canım tatil süperdii zemuszemus zemuszemus zemuszemus madem herkes tatildeydide bu sayfaları kim çoğalttı vallaa okuyamammm üşendimm yeniler varsa hoşgelmiş giden varsa güle güle :kedi: :kedi: :kedi:
üşünmede oku o zman ne diyim.
canım benim çok memnun oldum adaşım benim zaten sana kanım ısınmıştı demekki varmış bir hikmet :1hug: Şenizeverest bilimusun benim iki ismim var, meyra hilal:) adasiz yani :smiley-cool:
evet var ben denedim kocakarı kürü bir adet bu işleri bilen kocakarı bulunur adetin 4. günü vikis krem alınır gidilir o kocakarı teyze seni düzeltir eve gönderir çok faydalı tavsiye edrim iki yıl önce ben yaptırdım ağrıdan duramıyordum anında geçti :lepi:ya arkadaşlar benim yengeminde rahimi tersmiş acaba bunun için önerebileceğiniz bi kür var mı acaba?yerimseniben
hoşgeldin canımmmmmm özlettin sayfaları okuma boşver herkes kendi hakkında olan biteni yazsın kıyamam sana ben hemen kendiminkini anlatıyım eski hamam eski tas :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: asıl sen anlat yediğin içtiğin senin olsun neler yaptın dinlendinmi eğlendinmi bizi özledinmi yandınmı kaydirigubbakcemile3 yoldan geldinkızlarrrr ben geldimmmmmmmm ama çok sayfa varya okumasam önemli olaylar varsa kısaca özetlesenizzz :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
hanımlar yarın ben yokum denize gidicem üzülmeyin arkamdan ağlamayın sıkılmayın güzel güzel yazışın akşama gelirim geç kalmam tamammı :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?