D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.661
hadi yaa ramazanda memlektesin ozaman bayramınıda orda geçirirsin ne güzel
eşim benim profilimi karıştırıyordu ne yazmışım diye bakıyordu kaydirigubbakcemile3 bana memlektede gittin daha bırakamadın arkadaşlarını diyip duruyordulmaz: anlıyacağın gereksiz kıskançlıklar bende ona tamam bir daha yazmıyacam dedimyerimseniben tabi bende sizi bırakamadığımdan kardeşimin üyeliği ile girdim iyi fikir dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olsunnn maşallahı var yaa gözümüzün önünde büyüyo kerataa :roflol: :roflol:
esrammm nerdesin yahuuu ne oldu seminere gittin ses soluk yokk inşallah iyisindir. Şeniz
ayşem sende hoşgeldin yoktun uzun zamandır a.s.
denizsizada da yok uzun zamandır değilmi -tatlicadiarzu-
sibeliiiiiiiiiiimmmm sesin soluğun çıkmyoooo 2 gündürrrrrrrrrr iyimisin canııııııımmmmm
a.s. hosgeldin canim, sen bizi birakma yine de:) en azindan hamile haberini alalim. halani gezdir keyfine bak. sicagin tadini cikar tatlim
ooo arnavut gelmiş...... boşver pireye kızıp yorgan yakmaya değmez olan bizlere olur sakın ayrılma burdan,lmaz: lmaz:farzetki bu bir deneme bağlılığımızı denediler isyan çıkıyordu az kalsın :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:sen gez toz eğlen halanı gönderince sevinçli haberle gelirsin
a.s. hoşgeldin canım geldiğin için memnun oldum buralar sensiz olmaz olamaz .. seni seviyoruz
seninde dileklerin kabul olur inş.meleğin seninledir
tekrar hoşgeldin :1hug:
güzeller güzelim benim onlar vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar sen iyi niyetini ortaya koydun anlamadılar biz seni biliyoruz takma kafana iyiki bu topiği açtın bilgilerini bizle paylaştın allah razı olsun senden inşallah bebişin göbişine konmuştur ben halay çekmek istiyom :
günaydın canım aramıza hoşgeldin bizi bırakmayacağını biliyoduk a.s. boşver herkes neyi ne olduğunu gördü bu bize ders oldu demekki herkesin oluruna gidicez karşı birşey söylemicez yoksa ceza gelirklava: saçmalık ama napalım işte :1no2: bu güzel dualrın dileklerin için sağol canımm..a.s. bu ay senin ayın güzel haberler gelecek bak belirtilerin bile olmaya başlamışş :sm_cool: sen keyfine bak bizi de ihmal etme ama :1hug:
ArnavutGüzelim haberlerini aldım yazdıklarını okudum allahım meleğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı seni 9 ay karnında inşallah bırakmaz sonrada dışarda bırakmasın :))) hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah
arnavutların en güzeli en inatçısı hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 seni tekrar burda görmek ne güzel :lepi: saol canım bugün biraz daha iyiym sabah akşam iğne vuruluyorum canımı çok yakıyor hemşire yaptığı zaman aynı böyle oluyorum:bbo: kafamçokkarıştı
canım benim günlerini saymamakla iyi yapıyorsun bir bakmışsınki günü gelmiş farkında bile olmazsın inşallah allahın izni le 7 temmuz da dünyanın en güzel haberini alırsın :Saruboceq:
:asigim: amaaaan inşallaaaah sizden bir tebrik yeteeer.olurmu hiiiiçmafoldumbenbak yaa ben çok sulak göz oldum haa:gitme:sizsiniz topiğimin kraliçeleriii siiiiiiiiiz..seni çok seviyoruuumm..allaha emanet ool..hayırdır inşallah ben şöyle yorumluyorumtopiğimizin kraliçesi hamile kalıcak hepimiz çok sevinecez sositososito sonrada doğum yaptığı zaman hepimiz yeğenimizin hediyesini gönderecez (kargoyla)
Günaydın arkadaşlar
Arnavutum benim canım arkadaşım, bende seni çok seviyorum, seni tanıdığım ve bir tesadüf sonucu girdiğim kk sitesinde seni tanıdığım için çok mutluyum. Sen hiç üzülme keyfine bakkk. Herkes neyin ne olduğunu biliyor...
:asigim: ya aynen karşılıklı herşeey.gerçi benim değilde topiğimin enerjik hatunları sağolsuuun.googlede yazdınmı benim konum çıkıyooo..onlar sayesinde topik meşhur oldu.bebeklerin gelesi yoksa bileee dualar sayesinde rrabbim ısrarlarımıza dayanamayııp bebişlerimizi gönderiyoo çok şüküür.bizimde geliceeek dahada ismimiz duyulucak tatlım..çok şükür kimseye kendimi ıspatlamaya çalışmıyorum siz yanımda olun yeter de artar bileeee:1hug: ::a.s.
Durum iyiyim canım allaha şükür bi sıkıntı yok...sadecec çoooooooooook sıcak +nem
Arnavutgüzeli olmayınca canım sıkılmıştı bide gelmicem deyince üzülmüştm şükürler olsun ki oda dönmüş aramıza..
hilalim seyhanım ve lalem memnun oldum kızlar:)))))))))sizi gerçek kimliğinizle tanımak süperr
Nurcanım özledik valla senide :)
teşekkürler sibelcim bende memnun oldum sizlerle tanıştığıma bunda arnavut güzelimin de payı büyük ona ayrıca teşekkürler öpücükler .... opuyorumnanaktan
inş. herbirimiz ilk önce arnavut güzeli verecek bize mutlu haberi :CüvCüv: zemuszemus
halaylar çekilecek inş.hihoyyythihoyyyt
oynayalım valla sabaha kadar ama sen zıplama olur mu :) hihoyyythihoyyytamiiiiiiin egeliim tatlı diliiii:asigim::1hug: inşallah hep birliktee.valla ayakkabınım altına isminizi yazıcam tek teeek hamile kalıncaa ..kaydirigubbakcemile3ne bilirsiin belki tutaaaar..inanç meselesii.yeni adet çıkarırııız heem..sonrada bu avatarı dağıtıcam herkezee uğur getirsin diyeee..amaneeen nekaa güveniyorum ben kendime böyleeekafamçokkarıştısanki hamile kaldım daa başbakan gibi vaat veriyom.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlız ben halay değil busefer KOLBASI OYNAYALIIIIIMzemuszemus hihoyyyt:teytey:
Durum iyiyim canım allaha şükür bi sıkıntı yok...sadecec çoooooooooook sıcak +nem
Arnavutgüzeli olmayınca canım sıkılmıştı bide gelmicem deyince üzülmüştm şükürler olsun ki oda dönmüş aramıza..
hilalim seyhanım ve lalem memnun oldum kızlar:)))))))))sizi gerçek kimliğinizle tanımak süperr
Nurcanım özledik valla senide :)
bizde seni seviyorum fanmı kursakki nee :)))))))))))
inş. alacağız güzel haberlerini halana çok selamlarr iyi tatiller oh ne güzeldir oralar sıcak kum güneş özledim valla
oynayalım valla sabaha kadar ama sen zıplama olur mu :) hihoyyythihoyyyt
yasemin sende yavaş yavaş oyna canım biz zıplarız sizin yerinizee :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
oynayalım valla sabaha kadar ama sen zıplama olur mu :) hihoyyythihoyyyt
yasemin sende yavaş yavaş oyna canım biz zıplarız sizin yerinizee :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hehehhe kolbastı güzelll farklılık olurrr bana da öğretin amaa yaaa bilmediğim bir oyun o valla beceremiyomm :kedi: arnavutum sayesinde öğreniriz artık kaydirigubbakcemile2
AY önce facebooka açalım fun club diyekaydirigubbakcemile3 amaan buda kim desinleer..bi biz görelim resimlerimizii toplaşalıım ayool.kıskananlar çatlasııııın beaa..kaydirigubbakcemile3
sağoluun onlarında sizlere vaaaar ama yarım ağııızkaydirigubbakcemile3 onlarla ilgilenmiyorum diyeee..kaydirigubbakcemile3
inşallah gelirsiiin burayaa.bizde soğuk yer arıyoruuz vallaaa.bayıldııık az kaldıı.denizede giremiyoruuum...:umursamaz:zateeen[/QUOTacalım şekerim :) kıskananlar çatlasın heheheheh aleyküm selam canım :)inş. geliriz teşekkürler olsun girme seneye beraber girersin inş. bebişinle :ecrin_bebek:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:hihoyyyt
çatlasın heheheheh aleyküm selam canım :)inş. geliriz teşekkürler olsun girme seneye beraber girersin inş. bebişinle :ecrin_bebek:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:hihoyyyt
tamam topiğimizin güzel annesi teşekkürler söz dinlediğin için kaydirigubbakcemile5vereliniortaka.s ben söz dinler yavaş oynarım :teytey:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?