- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.741
canım benim çok memnun oldum adaşım benim zaten sana kanım ısınmıştı demekki varmış bir hikmet :1hug: Şeniz
kizlar bir tüpü kapali olan arkadaslara soruyorum bilen varmi? tüpten gelen yumurta döllenmeyince adet kaniyla gidiyor bunu bilyioruz. peki tikali olan tüpten yumurta geldiginde nasil oluyor? yani rahime inmeyen yada inemeyen yumurta ne oluyor? bunu hep düsünmüsümdür. aklima takildi yine, dur bizim polen güzellerine bi sorim dedim:) bilen var mi?
kızlarrrr ben geldimmmmmmmm ama çok sayfa varya okumasam önemli olaylar varsa kısaca özetlesenizzz :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
Arzum hoşgeldinnnnn gülüm
tatil yaramış sanaopuyorumnanaktan
meyrammmm benim sağol canım kısa özetin için seninde kırmızılar hoşgelmiş sefa getirmiş fazla naz aşık usandırırmışş gelende sağolsun gelmeyendeearzuuuu hosgeldinnn :teytey: canim tatil yaramistir sana simdi. insallah bombayi hemen patlatirsinnnn.
önemli bisey yok canim, yeni hamile yok, gelenler var gidenler yok:)
arnavut güzeli bir günlük bir ceza aldi ama hemen topladik bizi birakmiycak:)
bende bugün adet oldum her zamanki gibi:)
durucumun bebegi büyüyor uslu uslu, gerci kendisi nezle olmustu ama gecti:)
hatirladiklarim bu kadar.
sen anlat bakalim neler yaptin?
kizlar bir tüpü kapali olan arkadaslara soruyorum bilen varmi? tüpten gelen yumurta döllenmeyince adet kaniyla gidiyor bunu bilyioruz. peki tikali olan tüpten yumurta geldiginde nasil oluyor? yani rahime inmeyen yada inemeyen yumurta ne oluyor? bunu hep düsünmüsümdür. aklima takildi yine, dur bizim polen güzellerine bi sorim dedim:) bilen var mi?
arzuuuuuuuuuumm hoşgeldin canııımmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: zemuszemus zemuszemus zemuszemus :dance: :dance: nasıl geçti tatilin
Herkese günaydınlarrrrr
arzucum hoşgeldinnn yeni tatil resimleri eklenmişşşşş ohh ne güzelll yaramış valla sanaaa a.s.
duruummmm güzeller güzeli anne adayımmmm hoşbuldummm .. nasılsınn bebişimiz nasıl tatlımm 4 gün kaybolmuşsun ortalıktan herkesi korkutmuşsunnn meraklarda bırakmışsınnn ama şimdi iyisin allaha şükür dikkat et canım önce kendine sonra bebişee öptümmm seniii kocaman kocamannn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın arkadaşlar.
vallaha tüpler falan bahane olacak olduktan sonra hepsi hikaye oluyor annem dış gebelikten ameliyat olmuş ben doğduktan sonra tek yumurtalığı alınmış diğerine tıkanık denmiş dahda çocuğu olmaz denmiş vallaha tedavisiz benden sonra 2 kardeşim oldu 2 de kürtaj oldu..
rabbim dilediyse o can bizde beden bulacaksa bizden doğacaksa çare yok her bir yerini bağlatsanda oluyor..
yok nasipte yoksa rabbim dilemediyse ne yaparsak yapalım olmuyor malesef.
bu nedenle elimizden geleni yaptıktan sonra gerçekten sağlığımız için tevekkül etmek allaha dayanmak en güzeli yoksa insan gerçekten ruh sağlığını kaybedebilir:))
hoşbuldumm canımmm bu tatil bana her yönden iyi geldii kafamı topladım kocamı özledimm ne kadar boş şeyleri kafama takıyormuşum anladım tek duyduğum ses kuş sesiydiii beynim dinlendiii herşey süperdiii tadı damağımda kaldı vallaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
arzuuuumm canıııımmm özledik wallah yaaa ama dinlenmene sevindim süper görünüyosun maşallahopuyorumnanaktan benim alerjim var geçen hafta 2 gün işe gidemedim çarşamba ateşlendim 38 i geçerse haberim olsun dedi dr. 38 buldu çok kötü oldum kızlarada haber veremedim şimdi iyiyim ayyyyy çok özlemişim yaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz zemuszemus zemuszemus zemuszemus a.s. a.s.a.s. a.s.
ne güzel kendine gelmişsin kocanın da kıymetini öğrenmişsindir artık naniknanik valla kocalarımıza iyi bakalım bu zamanda zor bizim gibi takıntılılarla yaşamak :roflol: :roflol:
dün abimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için aradım kızmış sağlıklıymış eşim karşımda koltukta beni öyle izliyoki tepkilerime,yüzüme bakıyo onun karşısında hep dik duruyorum ,herşey rabbimden diyorum.Ama oda farkında içimin kan ağladığının :sinifsinif: gelip bana sarılıyo konuyu değiştirip beni neşelendirmeye çalışıyo :kedi: işte ozaman anlıyorum eşimin kıymetini Şeniz
günaydın arkadaşlar.............
aman canım dikket et bu alerji durumu çok kötüü helede hamilelik dönemindee çok daha ağır olmalııı herşeyin yolunda olarak iyileşmene çok sevindim canımmm artık benden kaçış yokkk hep burdayımmm valla yeter bu kadar tatill dimi amaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ailemden ayrıyken onları bu kadar düşünmediğimi farkettim sizi daha çok düşündümm ne yapıyolar kim hamile kim hastalandııı bidaha gitmemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar.............
günaydın sibelim nasılsın canım ilaçların bittimi
günaydın durum annelerin en güzeli
şu aralara gayet iyiyim ..ilçalarım biteli baya oldu.adetinin 3.günü gel demişti DRum ama 3.gün pazara denk geldi pazarteside sabah gelmemi istedi ama malesef gidemedim bu ay öle geçicek bu arada kocayı ürologa gönderme çabalarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?