L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.761
olsun canım sağlık olsun bir dahaki ay mutlaka doktoruna gitmeye çalış eniştemiz kırmaz seni gider ürologa herşey süper olcak ayyy içim kıpır kıpır benim halay çekesim var :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın bacularuummma.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arzum hoşgeldin canım kendimi tanıtayım ben KEDERSİZ kaydirigubbakcemile3sen yokken yeni bir isimle girdim eşimin gereksiz kıskançlığından:mymeka: tatilinin güzel geçtiğine evindim sen yokken ben yazmıştım zaten bu tatil arzu ya yarıyacak dönüşü muhteşem olacak demiştim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
kızlar bugün BATMAN a amcamın kızının düğününe gidiyoruz2 gün yokum bol bol halay çekecem uzun zamandır çekemedim özledim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
şiiiiiiiiişşşştttttttttttt huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın bacularuummma.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arzum hoşgeldin canım kendimi tanıtayım ben KEDERSİZ kaydirigubbakcemile3sen yokken yeni bir isimle girdim eşimin gereksiz kıskançlığından:mymeka: tatilinin güzel geçtiğine evindim sen yokken ben yazmıştım zaten bu tatil arzu ya yarıyacak dönüşü muhteşem olacak demiştim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
kızlar bugün BATMAN a amcamın kızının düğününe gidiyoruz2 gün yokum bol bol halay çekecem uzun zamandır çekemedim özledim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
arkadaşlar beni sormuş burdayım burda girip okuyup cıkıyom hep.ama yakında gidecem memlekete şimdiden gitcektim ama yolda allah korusun kendi başima bişe olurum die korkudan gidemedim.bu arada 9+4 günlük oldu bebişim teyzoşları.karnım hafifden büyümeye başlıyo artık.
ee yaz geldi millet gidiyo gali.koca kışın acısını cıkartıyolar.
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canım arkadaşıııııııım:1hug: :1hug: hoşgeldiiiiiiiin SEFALAR GETİRDİİİİİİİİİN:teytey:a.s..
ANACIIIIM RESİMMLERİNE BAKIYODUM FACEDEEEN MAŞALLAH DİYORUUUMablanların yanında öyle güzel geçirmişsinkii resmen yüzüne nur gelmiş bitaneeem.al yanaklııım.dinlendinmi iyiceeeyerimseniben..oh bee geldin ya çok şüküüüür özlemiştiiik seniiii..bende hep ihmal ediyorum bu fıstıklarııı,halamlar geldi kosovadaan gezdiriyoruuum bolcaa,sadece 13 günleri kaldıı:umursamaz: doyamadım bileee..varya ayaklarım zonkluyoooo gezmekteen.denize gidiyoruuz ama ben zavalım giremiyoruum bileee:umursamaz:yasaakmıış banaaa:dilcikar:..
gördüğün gibi topik ilerlemiş bayağııalkisalkisalkis..
nasılsınız kızlar...
iyiyizz yavrukuşumm sen nasılsınn uzun zamandır görüşemedikk :jeyyar: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü duyda inanmaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hanımlar adaçayı yağını uyguladım hem de çok uzun bir süre değil yaklaşık 15 gün kadar. benim hiç akıntım olmadı burdan iltahabım olmadığı sonucuna vardım zaten peşine regl oldum bıraktım. iki aydır adetimin 10. gününe doğru çok sancım ve bulantım oldu sonra bui ikisi de geçti. dün bu şikayetlerle doktora gittim ve 3 yumurtam oloduğunu bu yüzden bu belirtilerin olduğunu söyledi. bana herhangi bir kür uyglayıp uygulamadığımı sordu. adaçayını anlattım. meğer adaçayı yumurtalıkları tetikliyormuş. doktor çok yumurta olmasını buna bağladı payalaşayım dedim.
iste böyle yaaa. hareketli canli bir gün gecirmissiniz ne güzel.
7 temmuzu iple cekiyioruz bu arada. insallah arnavutumuzla beraber herkesin gül yüzü gülsün.
Kızlar Ya
Ben Bal-Polen kürüne başladığımdan beri kahverengi bir akıntı gelmeye başladı.Neden olduğunu bileniniz varmı?
nasılsınız kızlar...
arnavutummmmmm canımmm bidanemmmmmm hoşbuldummm bende çok özlemişimmm siziii evet ablamlarla gezdim eğlendimm ama sen fazla yorma kendiniii çok sıcaklardaa yürüyüp koşturma mercimeğin belki ordadır daa ne zıpır annem var bi rahat durmadı yaa demesinn canım benimmmm dikkatli dikkatli gez olurmuuuu opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
arnavutumm halanların geldiğini atlamışımm gözün aydın canımm bolca hasret gider bakalım inşallah müjdeli haberlerle uğurlarsın onlarıı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3ÜMÜZ KALMIŞIIIZZZ BİDE MİSAFİRR VAR :1ninca: :1ninca: :1ninca: KİMM ACABAAA BUYURR GELLL GELLLL :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?