Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben amaaaa bu bana yapılmazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Eeee hadı amaa Şımdı oturup ÜzÜlecekmısınn hayat ÜzÜlmeye deĞecek kadar uzun deĞılll bu kadar takmayada gerek yokk hadııı kendı kendımızı germıyelım Şımdııı etrafındakı daha kÖtÜ hasta Çaresız ınsanlara bak ve halıne ŞÜkret hayırsız bı evlattansa evlatsızlıĞı tercıh ederım allahım herŞeyın hayırlısını versın.......

öleeee doruu diorsunnn canımmmm ölee bii estiiii gürlediii arzusum beee geçti amaaaa cok şükürrr yaaaa aynenn allah herksn yardmcısı olsnnn:Saruboceq:

kizlar size yeni kesfimi acikliyorum :

yesim tasi adet agrisini kesiyor gercekten. aldigim kolye agirdi diye boynuma takmamistim. karnimin üstüne koydum bugün. agrim baslayinca. ilac almadan bugünü geciridigime inanamiyorum. Allah'im ne mucizeler yaratiyorsun ya Rabbim. sükürler olsunnnn. agri cekenler deneyin mutlaka

canım ben cunda adasından bir kunye aldım üzerimde sedef taşı yıldız taşı amatis taşı envayi çeşit taş var bunları inanarak takıyorum hepsininde işe yaradığını düşünüyorumm inanırım yanii allahın ne mucizeleri varr rabbim herşeyi o kadar muhteşem yaratmışki kimbilir daha keşfedilmeyen neler vardır ..

dimi canim. kim bilir baska neler var. ama yesim tasi cok iyi yaaa. sükürler olsun

acaba hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir taş ta varmıdır kii zemuszemus

var canim, yesim tasi, aytasi, laltasi yumurtaliklara faydali taslarmis

yesim tasi
lal tasi
azurit tasi adet sancisina iyi gelen taslarmis ögrendigim kadariyla.

yesim tasi dogum sancisina da iyi geliyormus. lal tasiysa kolay gebelik icin kullaniliyormus.

birde safran tasi hamile kalmak icin kullanilirmis.

bu bilgiler taslarla alternatif tip bölümüne actigim topikten

meyracım sen buraya mesaj yazmadan ben gittimde okudum bilem :)) çok saol canım paylaşımın için ancak . bir sorunmm var nevşehirde bu taşları bulmak imkansız gibi bişey. mesela lal taşını okuduğumda .kardeşimin hanımı hamile ve ona almak istedim hemen ama nasıl temin edecez işte o düşündürüyor

Günaydııııııııııııııınnnnnnnn herkese hayırlı cumalar gününüz aydın bereketli huzurlu sağlıklı geçsin allah bütün dileklerinizi kabul etsin a.s. :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınnnn durummmm herkese günaydınnnnn hayırlı cumalarrr Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben yine bugün fazla giremeyeceğim kk ya, çünkü bugün songünüm inşallah işyerinde 10 gün yokum... bir aksilik olmadan akşam olmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

tatile çıkmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çok yoruldum hiç birşey düşünmek yapmak dahi istemiyorum

öpüyorum sizleri hoşçakalıııııııııııııııııııııııııı nnnnnnnnnnnnnnnnn

görüşme dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bay bay

ayşecimm şimdiden iyi tatillerrrr sağlıcakla gidip gelin inşallahhh bol bol eğlen dinlennnnn dönüşte bombaları patlatt zemuszemus zemuszemus

günaydın arzuuuuummmmmmmm a.s. a.s. a.s.

ben yine bugün fazla giremeyeceğim kk ya, çünkü bugün songünüm inşallah işyerinde 10 gün yokum... bir aksilik olmadan akşam olmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ayşeeeeemmmm sanada iyi tatilller bol bol dinlen güzelimmm kendine iyi bak döndüğünde güzel haberlerini alalım çok öptüm seniiiiiiiiiiiii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın şekerlerrr bu mübarek günde bereket,sağlık,şifa kapıları açılsın dularımız kabul olsun inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…