Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşkıııııımmmm nasılsın arada ağrın olması çok normal inşallah hayırla sonuçlanırda halay çekeriz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: dikkat et kendine bir tanem yaw acaba kan tahlilimi yaptırsan CADIARZU

canım öncelikle hoşbuldum... inşallah şu belirtilerinin sonucu :CüvCüv: böyledir... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bize bu ay müjdeli bir haber verde biraz halay çekelim...

yok duruuuum yaaaa gerek kalmıycak sanırıım testeee(((( hiç umudum yok aslında şaka gibii beni biri kandırıyoo gibime geliyooooooooo. inanmıyorum adetim 5 gün gecikicek deee öyle yaoarım.inşallah dualarınızııın karşılığını alırıııım sizi mahçup etmeeem inşallaah .yinede desteğin ve iyi dileklerin için sağol canıııımsııııın bunu bil..

karamsarlık yok lmaz: zemuszemus gelecek inşallah mis kokulumuz beni düşünün olmasaydı benim olmazdı yaşım ameliyat bir sürü şey üstelik tüp bebek yaptırcaktım ben inanıyorum olcak olmaması için bir sebep yokki herşeyin çok iyi maşallaahhhh ben bi halay çekimmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım öncelikle hoşbuldum... inşallah şu belirtilerinin sonucu :CüvCüv: böyledir... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bize bu ay müjdeli bir haber verde biraz halay çekelim...

amin gülüüüm amiiiiiin inşallah dediğin gibidiiir inşallaaaaah..görecez anyayı konyayııııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3delikafadulden

şükür kavuşturana:Saruboceq:valla nerdeyse duru kayıp ilanı verecekti bir gittin gelemedin anacım neyse ki işle ilgili yoğunluğun varmış kötü birşey yok geçmiş olsun bu arada bizde bekliyoz işte arnavutun sonucunu nefeslerimizi tuttuk neyse canım ben çıkıyom p.tesi görüşürüz düğünümüz var :teytey:

kızlar herkese iyi tatiller arkadaşlar

bizde arkadaşlarla alanyaya gidiyoruz bu akşam hafta sonu ordayız. pazar akşam dönücem....

hafta sonu yokum yani

hepinizi kocaman öpüyorum

canım benim ya benimde aklım hep sizdeydi acaba neler konuşuluyo hamile varmı diye... düğün varmış bol bol eğlen valla stres at.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

herkes gitmişşşşşş :gitme:

ben burdayım yasemin çiçeğim ama kimsecikler yok.. herkesi çok özledim..

bizde arkadaşlarla alanyaya gidiyoruz bu akşam hafta sonu ordayız. pazar akşam dönücem....

hafta sonu yokum yani

sanada iyi tatiller sibelcim... inşallah süpper bir hafta sonu geçirirsin...bizde seni öptük..opuyorumnanaktan

hafta sonu yokum yani

iyi eğlenceler canım Şeniz

sanada iyi tatiller sibelcim... inşallah süpper bir hafta sonu geçirirsin...bizde seni öptük..opuyorumnanaktan[/QUOTE .!.:
sağol canım benim

geri dönmene sevindim merak ettik seni

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızla iyi akşamlar Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bu sessizlik arnavutumunn mutluluğuyla bozulacak inşallahhhhhhh :ecrin_bebek:

inşallah bu sessizliğin ardından bir çoşku yaşansın :teytey: baksana kise kimseyi bulamıyorfisfisfis fisfisfis

inşallah everest yaa bende heyecanla bekliyorum . arnavutada yazdım ya içimde bir kıpırtı bu aya dair güzel şeyler olacak allahın izniyle:)

canıııııııım beniiim ah aah inşallaaaaah olsundaa şu duyguyuu bir tadim artııık.çok çok merak ediyoruum beni ne bekliyecel küçük bir arnavut daha nasıl oluşucak içimdee çok komik aslındaaa..yanii ben kendimi hala evi görmezken alışamazkeeen nasıl olurda bir can atıcak içimdee..
işte bu yüzden sizi seviyoruum benim şu anda ne hisettiğimi anlayabiliyosunuuz herbiriniiiiz.:1hug: :1hug: size o konuda minnettarım inanıııın:1hug:dilerim olur dileriiim olumsuzluğumun üzerinee süpriz oluuur hep hayal ettiğim gibiii şok olup avazım çıktığı kadar bağırmak istiyoruuum çünküüü en güzelide eşime müjdeyi verirken olucaaak .allahım onu bana nasib etsindeee teyzoşlarıylaa bendee halay çekeriiim nidemekk:dance: :dance:

inşallah everest yaa bende heyecanla bekliyorum . arnavutada yazdım ya içimde bir kıpırtı bu aya dair güzel şeyler olacak allahın izniyle:)

ooy ben bu sözlere kurban oluruuuum eheeeeey:1hug: inşallaah kıpırtının sonuu mutluluuk olur bee arkadaşım inşallaaaah:Saruboceq::Saruboceq::1hug:

kimse var mi kizlar? internet gitti sabahtan beri giremedim. nihayet düzeldi. switch kafayi yedi sabah. neyse...

sonrada misafir geldi. hepinizi özledim. esra gelmis hosgelmis.
ayseye de iyi tatiller diyorum.

Arnavutum sizleri yeni tanıyorumya kaç yıllık evlisin sen acaba.ya az tanıtsanız isteyen yanii.

ben 31 yaşındayım 13 senelik evliyim 11 yaşında bir oğlum var öğretmenim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…