Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanada günaydın sibelcim... dün yoğunmu geçti acaba dinlenemedinmi bitanem. belkide havaların çok sıcak olmasıdır yorgun hissettiren...inşallah yorgunluğunu üzerinden atarsın.. a.s. a.s.a.s.

günaydın Esram .
cuma akşama Alanyaya gittik grupça 5dk durmadık heryeri gezdik.
Şansımıza havada bi kapadı bi açtı çok bi sıcak yoktu ama malesef denize çok giremedik artık havuzla idare ettik.
dün gece geldik saat 10 gibi...duş alıp hemen yattım ama velakin sabah iş olunca kendime gelemedim

Durucum hafta sonu süpper geçti çok eglendik ama şimdi yorgunlugu var üzerimdekaydirigubbakcemile3

Canım takma kafana ya bu devirde kendi işini kendin yapabiliyosan ne ala
Ben bu eltileride hiç anlamam neden böle yapıyolar diye...
Geçen yıl Kayınımı evlendirdik çok sevindim dedimki ben eltimle kardeş gibi olucam
herkes anlaşamıyo ama ben çok iyi anlaşacam diyodum.Üstelik benim ailem burda deil onun ailesi burda o yüzden kendimi hep yanlız hissediyordum.
Ama düşündüğüm gibi olmadı malesef ben 2 -3 güne bunu arıyordum halini hatrını soruyordum
birlikte bişeyler yapalım diyordum. nitekim o bana okadar soguk davrandıki ben ararsam görüşüyorduk. o yüzden bende şimdi ne arıyorum ne soruyorum sadece kayınvalidemde görüşüyoz.Aramızda hiçbirşey yok görünce merhaba merhaaba .

ben anlayamadım sorunu[/QUOTE]

bende artık merhaba merhaba o kadar o gıcıksa ben ondan daha gıcığım :dilcikar:
ben alanyaya aşığım zaten çok seviyorum orayı antalyada olupta alanyaya ilk defa gitmek senin için büyük kayıp neyseki keşfettin güzel vakit geçirmene çok sevindim allah tekrarını nasip etsin işallah:Saruboceq:

İnşallah canımsositososito
canım Benim eşim antalyalı ben Antalyaya geleli 2yıl olcak ağustosda .

Artık yavaş yavaş heryeri keşfediyoruz.Gecen yıl kemer kaş taraflarını gezdik bu yılda Alanya Manavgat:lepi:

süper bu arada hemşoyuz bende anne ve baba tarafından antayalıyım üniversiteyide akdeniz üniv.okudum oraları avucumun içi gibi bilirim hayatımın en güzel yıllarını antalyada geçirdim oralar çok güzel heryerin tadını çıkar yanlız manavgat türkiyenin en sıcak yerlerinde biri oraya giderken dikkat et canım

arnavutum gelmiş nasılsın bebişim kendini nasıl hissediyorsun büyük güne saatler kaldı :Saruboceq:heyecanlımısın kuzum

arnavutum bu arada 5 dil bilmene maşallah diliyorumboşuna seni kıskanmıyorlar kuzum dilini ıssır
meyram mühendis mehalim öğretmen e bizde kendi çapmızda boş sayılmayız bizim topiğimizin kızlarında hem güzellik hemde kültür fışkırıyor

Günaydııııııııın canlaaaaaaara.s.nasılsınııız??gerçi günaydınıda kalmadı yaakaydirigubbakcemile3..
sibelim gelmiiiş:teytey: nasıl geçti alanya dediğim kadar varmıydıı?umarım eylenmişsindir umarım herşey yolundadır rsimlerini bekliyorum büyük bir sabırsızlıklaa:lepi:..
bende iyiim hiç bir belirtim yok yarın adet olmm gereken tarih amaaa:1no2: çok korkuyoruum.sadece göğüsüüm ağrıyoo sanki biri göğüsüme basıyo nefes alamıyorum böyle sütyen sıkaryaa öyle iştee:1no2:..
bu 3 günde çok yorulucam halamları yemeğe alıcam mezeli hemdee..bu 3 gün içinde test mest yapmıycam adet olursaam oluruum ama moralimi bozmiycaam vallaa..ki yarın şak diye oluruum kesiin..-tatlicadiarzu-amaan UMRUMDA DEĞĞĞİL VALLAAA ÜZÜLDÜĞÜM TEK ŞEY EŞİİM ama napalım takdiri allahın.ona boynum büküüük o ne dersee oluur..

:1hug:sağol tatlııııım teşekürederiiim..
evet belkide ondanda kıskanılıyorumduur ama genede çok saçmaa onlarda kursa gitsinler benden daha fazla dil öğrensinleeer ben seviniriim.uğraşmasınlar benimlee..zemuszemus..

ben size diyorum bütün güzel ve akıllı hatunlar benim topiktee maşallaah topiğimi kıskanarak bana ceza veriyolar zateen sanırsaamkaydirigubbakcemile3 :mymeka:

:çok üzgünüm: yapma böyle yaaa allah yüzünü güldürsün işallah

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ArnavutGüzeli, iipekkk, latsibel+, leylaaa07, susuz yaz+, _arzu_+

Herkeeez burdaaaaaaaaaa

:çok üzgünüm: yapma böyle yaaa allah yüzünü güldürsün işallah

:Saruboceq:amaa bitaneem napim elimde değil günlerim yaklaştıkçaa ben hep böyle oluyorum son 2 yıldır her adetimde olumsuz sonuçlar aldım birden olumlu düşünemeem.zaten hamile derlerse bile inanmamkii kesin yanlışlıklaa olmuştur deriim..

Evet canim ben geldim süpper geçti tatil
Evet dediğin kadar vardı hatta fazlasıyla vardı.

senin güzel haberinide aldımmı degmeyin keyfime

kıskanç elti modeli daha klava: ayıp etmişklava: boşver güzelim haddini bildirdiğin iyi olmuş

yemek olayı için sana şimdiden kolay gelsin canım cokacimcoook kafanada takma bekleyelim bakalım

aa ne güzel...ozaman sıklıkla geliyorsundur buralara...
evet gercekten güzel bi il.
tavsiyen için teşekkürler

iyice kurtlarını dökseydin........ eltiye bak yaaaa cadı karı nolcek boşver Allah büyüktür öylelerini güldürüp seni ağlatacak değil ya sanada verir bir bebek sen yeterki sakin ve sabırlı ol canım
ohh gez hayatım tadını çıkar bu günlerin sonra bebişin olunca bir süre gezemezsin lmaz:
sevda nerdesin bugün göremedim seni
evet sevda yok bugün izinlimi acep:uhm:

sen bi hamile kalda iki üç gün inanmasanda olur biz inanırız senide inandırırız halayın sonuna yetişirsin......:teytey: :teytey: ama yok sana halay sen oturacaksın yormuyacaksın kendini:CüvCüv: :CüvCüv: yasakkelime

selam kızlar... ya bende birtürlü yetişemedim size.. ben geliyorum siz yoksunuz siz varsınız ben yokum.. topic yine sessiz inşallah arnavutgüzeli hamiledir inşallah..halay çekelim kutlama yapalım yaa özledim...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yemek olayı için sana şimdiden kolay gelsin canım cokacimcoook kafanada takma bekleyelim bakalım

:1hug:sağol canııım beniiim teşekürleer 10 kişi ağırlıycaam bakalım stresli olurum ben hep..gerçi her seferi,nde güzel geçiyoda işte ben panik yaparııım..çok isterdim o gün testim pozitif çıkmasını güzel bir süpriz olucak:Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq: tamam ozaman anlaştıııık ben hamile kalırsam size önce söylerim sizde eşime söyleyin ona inandırıınkaydirigubbakcemile5 tamam?????? sözmüüü ona süpriz hazırlarııız..ben kadınlar kulübünden sana mesaj var deriiiiim sizdee ona müjdeyi verirsiniiiz:lepi: kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…