- Konu Sahibi EU2
-
- #7.881
süperdi yazın canım çok beğendim a.s.
teşekkür ederim canım a.s.:kedi:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
günaydınn iyi haftalar güzel mutlu haberler almamız dileğiylee :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:
akide şekerlerim hepinize günaydıııınnnnn a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın kızlar nabersinizz.
bugun haftanın ilk günü ama ben kendimi okadar yorgun hissediyorum ki .
kızlar günaydın ben geldim nabersiniz neler yazmışsınız bir yandan okumaya başlıyım
hoşgeldin canım nasıl geçti düğün hihoyyyt :teytey:
sibelim nasıl geçti haftasonun gezdinmi canımmmmm
hoşbuldum canım düğün güzeldi de tatsız bir olay yaşadım bizim arabamız yok düğün yeri de uzaktı kaynımın işyeri arabası var giderken bizide alırmısınız diye eltime telefon açtık cevap aynen şu ya sizin evin yolunu karıştırıyoruz ters ben zaten hamileyim çok sıcak araba da tıkış tıkış oluyoruz dönüşte bırakırız sizi dedi halbuki araba büyük minübüs o önde oturuyor diğer binenler arkada bagaj kısmında ve bir sürü kişiyi toplamışlar bize gelince yer yok ben hamile kalamadımya aklı sıra bana hava basıyor neyse taksiyle gittik parama sözüm geçer doğru bir laf ama haddini bildirdim ben ona bütün gece yüzüme bile bakamadı zaten benle uğraşmasa işi rast gitmez allahım sen bilirsin
günaydın canım alanya çaprmış seni kafamçokkarıştı özledim ya geçen yaz ordaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?