canııım hoşgeldin aramızaa vereliniortak..
endişelenmee çıkardıktan sonra geçtiyse bence bu iyi bir haber yumuşlarını uyarmaa etkisi olduğu için sende de kasılma yapmıştır..ikinci seferinde olmadıysa hiç korkmaa ..adetin bitmesine yakın zaten 5-6 günün oluyo tam yumuşların büyümeye başlıyo inaşşalh polenide kullanıyosundurda güzel sonuç alırsıın bu aayy:Saruboceq:..
bende de oluyoduu ,hem ilk günün vermiş olduğu stresden kaynaklanıyo hemde elma yağının uyarma hissi olduğu içiin..
sağlıcakla kaaal:1hug:
canıııım maşallaaaah yaaopuyorumnanaktan allah oğluşunu bağışlasın sanaa..:Saruboceq: ne güzel öğretmenmişsiiin,peki ne öğr??
Bende 3 yılımı 18 ağustosta doldurucaz allah kısmet ederse..5 yılda nişanlı kaldık.biz kosovadan savaştan kaçtık liseyi antalyada bitirdim eşimide en yakın dostum tanıştırdı kuzeniydii..marketimiz var beraber çalıştırıyoruuz..5 dilim var rehberlik yaptım.hostes olmak istiyoduum ammaa nasib olmadı evlendiim.ama böylesi daha iyiiŞeniz.1 yıl korunduktan sonra doktorun yanlış tedavileriyle yönlendirmeleriyle ta buralara geldik.taki son doktorumu bulana kadar rahim filminden tut Histeroskopi amelyatı oldum şimdi..ve üç gün sonra herşey belli olucak..böyle işteekaydirigubbakcemile5 ha bende 25 yaşındayım bu araabuyrunnnnnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah son 3 güüün:Saruboceq: allahım noluuur emeklerimin karşılığını ver lütfeen şu kocişimi sevindiiiir lütfeen.gözümün içine bakıyoo,onun temiz kalpliliğine inşşşşşşşşşş oluur..:Saruboceq:
sağol meyraaam sağol bitaneeem beniiiiiim:1hug: :asigim:
everestiiiiiim hele bi doğsundaaa helebi tutunsunda allahın izniylee.rabbim bana o canı emanet gönersindee ben bakmaya hazırıım yeterki o içimde oluşabilsin tutunabilsiiin babasının kolarına verebilim yeteer..
hepimiz yapmadıkmı hepimiz o çağlardan geçmedikmi.bizi büyütenlere papuç kadar dilimizi uzattık erkenlik çağı annesi adı üstündee.sonradan büyüğünce güzel şeyleriyle mutlu olup gururlanıcam yaaa O BANA YETEER..
yine kimse yok, ama 3 gün sonra topikte kutlama var insallah :teytey:
arnavutum masallah sana ya. 5 dil bilyiorsun demek.
canim ne ilginc hikayen varmis, neden anlatmadin. 5 yil nisanli nasil durdunuz yaaa :jeyyar: esindeki sabir yani beklemis o kadar:)
canim savastan kacmak zor olsa gerek, umarim hep güzel günlerin olur, kötü günler arkanda kalmistir, bebegine de kavusursun. en güzel günler senin olsun:) a.s.
Ben sınıf öğretmeniyim canım bu sene 2. sınıfları okuttum seneyede 3 olacaklar inşallah .bebelerimi yarım bırakmamak için bu seneyi beklerim inşallah gebeleik olur böylece sadecce 3. sınıfın yarım döneminde izin almış olur 4. sınıfta yine başlarından olurum .Öğrencilerde gerçekten evlat gibi oluyor onlarıda düşünüyosunuz:)
maşşallah dil konusunda baya yetenekliymişin arkadaşım .
Ahh iyiki tanıtın demişim sizlere yaa bakın sizde yeni tanımaya başalımşınız birbirinizi:)
everest canım arkadaşım.eşim,oğlum 4 yaşındayken beri istiyor ancak ben yanaşmıyordum ( ben oğlum 2 yaşındayken üniversiteyi kazandım okudum oğlum1. aınıfa başladığında bende mesleğe yeni başlamıştım bu sebeple o dönem bebek istemedim) ama son 2 yıldrı istiyorum. Ben zaten pikolu olduğumu 18 yaşından beri bliyorum birde bunun üstne hipotroidden ameliyat oldum hormonlar dahada etkilendi.
geçen sene 3 ay klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ancak sonuç alamadım kilomda fazlaydı 84 kiloydum sonuç almayıncada bıraktım kilo vermeye başaldım şimdi 64 kiloyum doktorum daha çok şans veriyor bakalım işte bu ay başladım klomene ayın 9 da doktora gidecem .
hayatım seninle çokk ortak noktamız varmış bende 2000 yılında zehirli guatrdan ameliyat oldum şimdi ilaç kullanıyorum ben hep bunun etkisi var sanıyordum hamile kalamayışıma ama bir arkadaşım var o da benle aynı durumda hamille kaldı bu benim için bir umut oldu kilo problemim yok şükür:teselli: :içelim:
Ben sınıf öğretmeniyim canım bu sene 2. sınıfları okuttum seneyede 3 olacaklar inşallah .bebelerimi yarım bırakmamak için bu seneyi beklerim inşallah gebeleik olur böylece sadecce 3. sınıfın yarım döneminde izin almış olur 4. sınıfta yine başlarından olurum .Öğrencilerde gerçekten evlat gibi oluyor onlarıda düşünüyosunuz:)
maşşallah dil konusunda baya yetenekliymişin arkadaşım .
Ahh iyiki tanıtın demişim sizlere yaa bakın sizde yeni tanımaya başalımşınız birbirinizi:)
yine kimse yok, ama 3 gün sonra topikte kutlama var insallah :teytey:
arnavutum masallah sana ya. 5 dil bilyiorsun demek.
canim ne ilginc hikayen varmis, neden anlatmadin. 5 yil nisanli nasil durdunuz yaaa :jeyyar: esindeki sabir yani beklemis o kadar:)
canim savastan kacmak zor olsa gerek, umarim hep güzel günlerin olur, kötü günler arkanda kalmistir, bebegine de kavusursun. en güzel günler senin olsun:) a.s.
canım arnavutların güzeli arkadaşım nasılsınn kendini nasıl hissediyorsun varmı değişik duygular kıpırdamalar falan heyecanla bekliyoruz canım benimm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar iyi geceler burda bi yerde yakı yapıştırıldığını okumuştum hamile kalmak için adetten sonra ne zaman yapıştırılıyordu bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?