E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım ya hayır hamile falan değilim...ben adaçayı yağını adet bittikten 7 gün sonra koydum ama o zman ne acıma oldu ne de bişey... bugünlerde benim adet olmam lazımdı...cumadan beri damla damla açık pembe olarak geliyor...oda çamaşıra falan değil yani silince görüyorum başladımı diye kontrol etmek için...o yüzden sordum hani bende olduğu gibi başkasında da oldumu diye adet düzenine etki yapabilirmi diye
canım ya hayır hamile falan değilim...ben adaçayı yağını adet bittikten 7 gün sonra koydum ama o zman ne acıma oldu ne de bişey... bugünlerde benim adet olmam lazımdı...cumadan beri damla damla açık pembe olarak geliyor...oda çamaşıra falan değil yani silince görüyorum başladımı diye kontrol etmek için...o yüzden sordum hani bende olduğu gibi başkasında da oldumu diye adet düzenine etki yapabilirmi diye
arnavutgüzeli sana nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum ama dua listemin en başına aldım senii :))
3 aydır bebek istiyoduk 1 yıllık evliyim etraftan gelen baskı konuşmalar canımı çok sıkmıştı nette gezinirken senin kürü okudum doğal olması hemen ilgmi çektii
aktardan aldım hatta uygulamayı adaçayını biraz geç kalarak regli sonrası 3 gün koydum
polnni balı hem ben hem eşim yedik hergün. sonuç hamileyim....................
dün öğrendim adetim ilk kez gecikti ben strese bağladım
evde test yaptım silik çıktı dün sağlıkocağına gittim orda kan testi yapılıyo sanıyoodum
.hemşire idrar istedi öylesine verdim boşu boşuna gitmemiş olmak için tebrik ederim hamilesin dedii
hala şoku atamadım Rabbim hepimizi sevindirsin herkesin gönlüne göre versin vesile olan
kulun(arnavut güzelini) tez zamanda meleğini yolasın Allaha emanet ol
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar anlarımda arkadaş oldunu bu ay hiç ümidim yoktuu
kendimii bal polen yerken vitamin doping alıyorum sağlıklı olucam diye motive ediyodum
adet günümde de sancı cektim leke geldii hiç ihtimal vermiyodum yanii.. nasip iştee..
arnavut güzeli neye üzüldün :1no2:tüm güzellikler senin olsun
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar anlarımda arkadaş oldunu bu ay hiç ümidim yoktuu
kendimii bal polen yerken vitamin doping alıyorum sağlıklı olucam diye motive ediyodum
adet günümde de sancı cektim leke geldii hiç ihtimal vermiyodum yanii.. nasip iştee..
arnavut güzeli neye üzüldün :1no2:tüm güzellikler senin olsun
vallamıııı:)))) kıyamaaam babişkoo olucaak tabiiii,nekadar heycanlıdıııır.sen ona en güzel hediyeyi verdiiiiin ne mutlu sanaa..ARTIK CENNET BİLE SENİN AYAKLARIN ALTINDA OLUCAK..rabbim sana bunuda nasib etti yaa çok şükkür ..yeğenime çok iyi baak annesiiii...:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım beniiim adetin kaç gün sürüyoki sen adet bittikten sonra koydun ..benim bahsettiğim adetin 5.gününden itibaren 7 gün yapman..7 gün demek ovulasyonun başlamadan bitmesi demek zaten genelede herkez öyle yaptı..adaçayı yağının yapmış olduğu bişey değildir bitanemCADIARZU ..hattaa ilişkiden sonrada koyanlar var hiç böyle birşey ile karşılaşmadım:sm_confused: sen adaçayı yağı olduğundan eminsin dimiii..??canım ayrıca bu yağı doktorda tavsiye etmiş arkadaşın birine,diğer sayfalardada yazıyo..sne yinede bir doktora git..beni de haberdaret :1hug:geçmiş olsun
kader arkadasım dedıklerını unutma napmıyoruz ÜZÜLMÜYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bize kırmızı çok yakışıyor............ delikafadulden kötükedihüsocanııım beniiim,uzun uğraşmalarıma rağmen bugün gene kırmızıları gördüm,ki bugün çok umutluydum ,gerçi artık kullanacak bişeyimde kalmadı(amaa seen yinedee bana umut oldun ,tam karamsallığa kapılıyodumkiii sayfayı açınca gözlerime inanamadııım bu rabbimden de bir işaret..bebişime kavuşmak için benim sabretmemi istiyoo ve beni hep böyle güzel haberlerle mutlu ediyo ..hihoyyyt ...canım güzel dileğin için amiin cümlemiziiin ..ee anlat bakim sen şimdi bana eşin ne yaptı duyunca??:asigim:
kıslar bişey sorucam bende bu yazdıklarınızı yeni okudum...ve çok umutlandım... hemen gidip ada yağı aldımm... ama adetim geçikti benim test yaptım negatif sonuç... şimdi yağı uygulasam olurmu...soğan kürü yaptıktan sonra akıntım çok oluyoo....ne dersiniz cvplarınızı bekliyorum..şimdiden tşk ..arnavut güzeli sanada tşk ederiim böle bi bilgiyi bizimle paylaştığın icin,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?