Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bendede çok fena kaşıntı yapmıştı öle böele kaşıntı değil yani kesinlikle ama inatla kullanmaya devam ediyorum

bendede çok fena kaşıntı yapmıştı öle böele kaşıntı değil yani kesinlikle ama inatla kullanmaya devam ediyorum

ben adaçayı yağını kesmek zorunda kaldım çok kötü oldum ilaçta kullanıyorum ama geçmek bilmedi birdahada kullanmam heralde

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz durumlar nedirrrr?????adaçayı yağını kullandım ilk koyduğumda biraz yanma oluyo ama sonra geçti tabi haaaaa bide ağzımda herhangi bi tat olmadı bahsettiğiniz gibi.

selamlar canlarım nasılsınııız bugüün ??umarım herşey yolundadır..allah herşeyin hayırlısını gönlünüze versiiin..müjdenizi bekliyorum sabırsızlıklaaa..sağlıcakla kalııın anne adaylarııııı

slm arkadaşlar bende bugün başlayabildim bu yağa.
aranızda hamile kalan varmı merakla bekliyorum....

var bitanem var 4 kişi hamile kaldııı bu topikte ben hariiiç (allah gönlüne göre versin hadi bakalım sana hayırlı uğurlu olsuuun canım beniim inşallah şifasını görürsüün..gelişmeleri aktarırsıın..sağlıcakla kal..

işallah sende en kısa zamanda hamile kalısın emeklerinin karşılığını alırsın arnavutgüzeli

arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....

arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....

:teytey::teytey::teytey: hadi gözün aydın tebrik ediyorum seni canım.. çoookkkk sevindimm.hihoyyythihoyyythihoyyyt darısı bizim başımıza inşallah..

şimdi sıra sorularımızı cevaplama zamanı.. sende veya eşinde sorun varmıydı kaç yıllık evliydin sadece bu kürlerimi kullandın.. ay canım kusura bakma çok soru sordum ama eminimki bütün arkadaşlarım merak ediyorlardır..:dance::dance::dance:

ne demekkkkkkk.....bızde sorun yoktu canım.4 yasında oglum var...spıralle korunuyordum.8 ay once cıkarttırdım...bıraz zor oldu...sonra bıgun doktordan geldım hıc bır sorun gorunmedı sonrada 3 ay sonra yıne gel dedı...sanırım olmasaydı rahım fılmı dıyecektı...o gun cok uzgundum adetımde yenı bıtmıstı...arnavut guzelını buldum...o an yıne umıtlendım hemen o gun aktardan aldırttırdım dedıklerını..1 hafta adacayını yumurtlama donemım bıtınceye kadarda polenlı balı denedım bıde ıcıne tarcın ılave ettım....ıncır yedım bıde....adacayını kullandıktan 3 gun sonra pamuk hafıf kahverengı oldu...kesın spıralı cıkartırken ıltıhap kaptıgımı dusundum...işte bole canımmmmm...

bende hepsini merak ettim yaw:) :teytey: cok sevindim canim senin icin. bende bugün adet oldum basladim denemeye ins son adetimdir diye dua ediyorum. tez elden birer bebis insallah hepimizeeeee

bende malesef inciri yapamadım.. adaçayı yağını yaptım fakat olmadı.. şimdi bişey yapmıyom beklemedeyim.. bu gidişle daha çok beklerim.. kırmızılar sinyal veriyor gelecem diyesenağlama

neeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt inanmıyoruuuum çok sevindiiiiiiim:lepi: canım beniiim çok mutlu olduum inaaan rabbim dualarını geri çevirmedii baak ..bana inandığın için öncelikle ben teşekür ederim sanaaakaydirigubbakcemile5 hadi hayırlı uğurlu olsuuuun öncelikle eli ayağı düzgün olsuuun..çok sevindiiim çooooooook :sm_cool: rabbiiim beni mahçup etmedi size karşııı :Saruboceq:ne mutlu banaaa..ayağını sür asuuuuukaydirigubbakcemile2

esraammm82 öyle demee canım arkadaşııım..bak bende denemediğim şey kalmadııı inciride yaptım 42 gün yine foos.şimdi şu buharı deniycem bide şu bahsettiğim kayganlaştırıcıyı sipariş verdim bekliyorum ..sabreet gülüüüm bidee yazıcaz burayaaa sen merak etmeeeee sana sööööööz ..artık göbişlerimizin :CüvCüv:resimlerini koyacaz burayaaaa...üzme beni kendinii toparla yığılmak yook ha gayreeeet..DÜN GECE EŞİMLE KONUŞURKEN AKLIM 13 YAŞIMDAKİ HALİM GELDİ.OZAMAN ADET OLMAMIŞTIM VE BÜTÜN ARKADAŞLARIM ADET OLMUŞLARDII VE BENİM TEK DUAM ADET OLMAKTI KAHVE FALIMDA BİLE ADET OLMAYI DİLİYODUM, YILDIZ KAYDIMI ADET OLAYIM ALLAHIM DERDİM ,AĞLARDIM ,ÖZENİRDİM ,ORKİD KOYARDIM DURUP DURURKENkaydirigubbakcemile3 sonra hiç aklıma gelmediği bir gün hapşırdım ve akıntım olduu amaan dedim genemii beyazlar bi gittim tualaetee allahım ne göriiiiiim kırmızılaar..nasıl sevinmiştiiim herkeze kilodumu gösteriyodum..SONRA gel görki adet olmiyim diye dua ediyorum bu sefer allahta şaşırıyo bu kız karar veremiyo diye valla gülüyo o bizee..eminim sen canını sıkma ısrar etme allah bize ummadığımız bir gün SÜPRİİİİİİİZdelikafadulden YAPICAK..:teytey:

incir kürüne hangi gün başlamak gerekiyor ?

canım onu incir kürü yazan yere bakarsan daha detaylı yazıyo..Ben adetin 4.gününde başlamıştım 21 gün kullan 7 gün ara ver tekrar 21 gün kullan..inşallah senin işine yarar..bana bi faydası olmadı:1no2: ama dene hiç beli olmaz:1hug:

arnavutguzelıııııı sana kendımı borclu hıssedıyorum...yapabılecek tek seyım dua....dualarım hep senınle ınan...en mutsuz anımda yetıstın sen banaaa...okudugum gun aldım herseyı aktardan...hıc dusunmeden haptım hepsını...bende işe yaradı...baska arkadaslarımada bugun anlattım hep....hamıle kalmak ısteyenler bolumu var..ordan bıle tesekkur ettım bugun sanaaaaaaaaa...ALLAH SENINDE GONLUNE GORE VERSINNNNNNN...SENI TANIMASAMDA COKKKKKKK SEVIYORUMM..SENI HIC UNUTMAYACAGIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…