meraba arkadaşlar ben adaçayı yağını üç gün önce kullanmaya başladım ilk 2 gün pembe kan gibi akıntı geldi şimdide çok kötü mantar oldum kaşıntı çok fazla ilaç başladım adçayı yağınıda kesmek zorunda kaldım bunu kullanıpta mantar olan varmı
bendede çok fena kaşıntı yapmıştı öle böele kaşıntı değil yani kesinlikle ama inatla kullanmaya devam ediyorum
arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....
:teytey::teytey::teytey: hadi gözün aydın tebrik ediyorum seni canım.. çoookkkk sevindimm.hihoyyythihoyyythihoyyyt darısı bizim başımıza inşallah..
şimdi sıra sorularımızı cevaplama zamanı.. sende veya eşinde sorun varmıydı kaç yıllık evliydin sadece bu kürlerimi kullandın.. ay canım kusura bakma çok soru sordum ama eminimki bütün arkadaşlarım merak ediyorlardır..:dance::dance::dance:
işallah sende en kısa zamanda hamile kalısın emeklerinin karşılığını alırsın arnavutgüzeli
arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....
incir kürüne hangi gün başlamak gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?